Eski sevgilinin notunu bulmak

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
Selam kızlar... Eşinizin ya da Sevgilinizin bir kaç sene önceki ajandasının içinde eski sevgilisinden ona yazılmış olan bir not bulsanız tepkiniz ne olurdu? Dün başıma geldi..:( Notta şunlar yazıyordu...;

Canımın içi...
Hayatımın anlamı...
Gökkuşağımın en güzel rengi...
Seni çok seviyorum...

Ajanda arasında kalmış unutulmuş bi sayfa bi kağıt bi not...
Yırtın atın bir şey demeyin zira o eski sevgiliden gelen notu sizde bi yerlerde unutmuş olabilirdiniz.Huzur bozmaya gerginlik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum.

bilerek saklandığını düşünüyorsam moralim bozulur, ama gerçekten unutulmuş olduğunu düşünürsem üstünde durmazdım. sevgilim olursa sorardım ama eşim olursa üstünde durup huzur bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.

kendisine sordunmu yada söyledınmı ?
bilerekmi saklıyo ? yada unutulan birşeymı ?
bilerek saklanıyosa o kağıdı ona yedirirdiimm..
he unutulan birşeyse sorun yoktur bence :34:

okumak için kitap arıyordum kitaplıkta... birden bir ajandanın içinden düştü... çay yapıyordu yanına gittim bak ne buldum dedim aldı okudu benim yazdığımı sandı.. bende seni seviyorum dedi ama bunu ben yazmadım deyince kim yazdı o zaman dedi... eski ajandaların içinde buldum dedim... belki ev arkadasıma aittir dedi ama ben öyle olmadıgını biliorum.. direk yüzüne söylemedim tabii... at gitsin çöpe dedi ama atmadım tabikii bana ait değil ben atmam dedim öyle kaldı... ama çok garip bir duygu gercekten..:(

Ajanda arasında kalmış unutulmuş bi sayfa bi kağıt bi not...
Yırtın atın bir şey demeyin zira o eski sevgiliden gelen notu sizde bi yerlerde unutmuş olabilirdiniz.Huzur bozmaya gerginlik yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum.

aynı fikirdeyim..belli ki unutulmuş..yırt gitsin eşine söyleme bişi..

Selam kızlar... Eşinizin ya da Sevgilinizin bir kaç sene önceki ajandasının içinde eski sevgilisinden ona yazılmış olan bir not bulsanız tepkiniz ne olurdu? Dün başıma geldi..:( Notta şunlar yazıyordu...;

Canımın içi...
Hayatımın anlamı...
Gökkuşağımın en güzel rengi...
Seni çok seviyorum...

Benim de başıma o kadar çok geldi ki buna benzer şeyler.. Gerçi benim problemim sadece geçmişten kalan notlarının, fotoğraflarının filan değil kendilerinin de sürekli ortaya çıkması. Ama aşık olduğun adama bir başkasının senin kullandığın hitaplarla hitap ettiğini görmek insanın içini yakıyor.. Hele bir de sevdiğin adamın başkasına hitaplarını okuyunca.. Çok kötü.. İyi bilirim.. :50:

Amaan at gitsin yaa sorma bile eski bi not bnce huzurunuzu bozmaya değmez

Back
X