• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin numarayı silmemesi

TheseaDC

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
32
4
1
24
Eski sevgilimle ayrıldık o ayrıldı ama hala numaran onda kayıtlı silmemiş benimle ilgili sözü vardı onu da değiştirmemiş ama durumlarıma bakmıyo ayrılığın ilk zamanlarında gönderdiklerime bakıyordu artık bakmıyo sizce neden?

Şu sevgilinizle ilgili bir ton konu açtınız. Bu kadar istiyor, meraklanıyorsanız mesaj atın. Böyle hayat geçmez vallahi ben burda daralıyorum her nickinizi gördüğümde.

Konunuza gelirsem erkekler biraz böyle vurdumduymazdır. Duyguları ile hareket etmedikleri için silmek akıllarına gelmez. Biz kadınlar ayrılıkta hemen her şeyi sileriz ama erkek bunla uğraşmaz. Numarası 2 sene eski sevgilisinde kayıtlı biri olarak söylüyorum bunu, bana karşı gram hissi yoktu biliyorum ama yine de silmiyordu.

Eski sevgilimle ayrıldık o ayrıldı ama hala numaran onda kayıtlı silmemiş benimle ilgili sözü vardı onu da değiştirmemiş ama durumlarıma bakmıyo ayrılığın ilk zamanlarında gönderdiklerime bakıyordu artık bakmıyo sizce neden?
Umursamıyor dur. Siz neden bu kadar düşünüyorsunuz ne hali varsa görsün baktı bakmadı geldi gelmedi valla yazık ömür geçmez böyle. Bı salın bosverin

Ben de hiç numara silmem.
İnsanların buna anlam yükleyeceğini hiç düşünmemiştim.

Ay bende de eski çalıştığım yerdeki kızlar ekli ve silmedim. Onlar beni silmiş mesela. Olması ya da olmaması hiçbir fark arz etmiyor diye silmek için uğraşmadım mesela.

Eski sevgili degil mi ?
Belki biriyle gorusmeye baslamistir.
Gitmis zaten,artik birlikte degilsiniz.Baksa ne bakmasa ne..

Durumlarınızı görüyordur mavi tiki kapatmıştır. Numarayı silmeyen durumlara kesin bakıyordur. Bence bir adım atın ve onun numarasını silin ;)

Umrunda olmadığından. Nelerden medet umuyor insanlar🥺

Şu sevgilinizle ilgili bir ton konu açtınız. Bu kadar istiyor, meraklanıyorsanız mesaj atın. Böyle hayat geçmez vallahi ben burda daralıyorum her nickinizi gördüğümde.

Konunuza gelirsem erkekler biraz böyle vurdumduymazdır. Duyguları ile hareket etmedikleri için silmek akıllarına gelmez. Biz kadınlar ayrılıkta hemen her şeyi sileriz ama erkek bunla uğraşmaz. Numarası 2 sene eski sevgilisinde kayıtlı biri olarak söylüyorum bunu, bana karşı gram hissi yoktu biliyorum ama yine de silmiyordu.
Yazdım zaten ondan sonra bile silmedi engellemedi

Yazdım zaten ondan sonra bile silmedi engellemedi
Olmuyor demek ki. Oldurmak için üzerine düşünmeyin. Kendinize değer verin, önünüze bakın. Yazık gençliğinize yazık.

Sana aşık, bak diyor silemem seni telefonumdan. Silsem ne yazar gönlüme kazıdıktan sonra diyor, kaçırma bu çocuğu. Hemen arıyorsun, kalbim senin, serseri sevgilim diyorsun

Bende ilk defa böyle bir konuya anlam yükleyen gördüm umarım hayatımdan çıkmış insanlarda bu düşüncede değildir dedim :)

Back
X