Eski sevgilinin psikopat annesi

Adamın ailesi ile yaşadığı evine neden gittiniz ? Ayrılmak için bir de sizi ikna etmesi mi gerekiyor bu adamın? Yoksa yüzünüze söyleyemez ayrılma isteğini diye mi düşündünüz? Sorun sizin de annesinden pek farkınızın olmaması..siz adamın kararlarına saygı duymayın ama annesi duysun.Böylesi gerçekten çok sağlıklı

Ayrılık kararı için eve gelen sevgili için ne niyetle geldiğini bilmeyen bir anne için bilemedim normal :)
Çocuk ne dedi annesine ?
Eve geliyor anne kesin sinirli, bana bir şey yapabilir demediğini bilemezsiniz ki.
Düşünüyorum erkek kardeşim ayrılık kararı almış olsa ve kız evimize kadar gelse bu durum için açıkçası ben de tedirgin olurdum.
Erkek arkadaşınıza haklı demiyorum ama siz de ilginçsiniz.
Bu durumu değiştirilebilir sanmanız fazla çocukca.

Siz kimsenin annesi, kahramanı, koruyucusu, yol göstericisi değilsiniz. Kocaman adam, gerekenleri de söylemişsiniz. Kendi bileceği iş, boşverin. Kendi yolunuza, hayatınıza bakın. Ne o Safiye ne siz Naci hocasınız

Sizin tavrınız da çok sağlıklı değil. Ayrılma konuşması için kimsenin ayağına ölsem gitmem ,hos normal zamanda da gitmem.Siz de çocuktan kopmamak icin çabalamissiniz.Aklıma çocuğu iki kolundan çekiştiren iki kadın geldiKadın psikopat değil, muhtemelen tek çocuğu olduğu icin korumacı tavri abartmış, tabiki cok sağlıklı değil ama sizin tavrınız da sağlıklı değil, üzgünüm.

O zaten bu hallerinden memnun sen ne diye çaba gösteriyorsun ki.. kurtuldum diye sevin hatta

Onu da öyle kabul etmek gerekir, herkesin doğrusu kendine. Gençken kafam senin gibiydi öyle de yaşadım rahatça gezdim de içtim de eğlendim hiç kısıtlanmadım şimdi iki tane kızım var (bu teyze kadar olmasa da) ileride nasıl tek başlarına bişeyler yapacaklar, başlarına bişey mi gelir endişesi çok fazla. Bir yerden sonra tabiki mecburum yoksa hayatlarında ben olmazsam sendelerler düşerler devam edemezler. Çok ince bi çizgi ya güveneceksin ve gelen herşeye razı olacaksın ya da bu teyze gibi psikoya bağlayacaksın. Onun da durumu zor çocuğu ikna edemezsin çünkü o çerçevelerle büyümüş onun için normal olanı o, sorun kadında onun o kafadan kurtulması lazım ama her gün artan cinayetlerle bu ülkede malesef zor

En baştan fikirleriniz, ortak zevkleriniz ayrıymış ve sen onu kendin gibi yapmaya çalışmışsın. Sonuçta olması gereken olmuş ve ayrılmışsınız.

Ama o annenin şunu düşünmesi lazım “Birgün bu dünyada ben olmayacağım. Ve sen kendi kararlarını alan biri olmaya başlamalısın” demeli ve her şeyiyle birbirlerine bağımlı olmamalılar

1,5 yıl ??????
Neden
Size ne, yardım mı istedi ?
Halinden mi şikayetçiydi ?

Bence siz de bu çocukcağızın annesinden yularlarını almak istemişsiniz.
Ama olmamış
Evine gitmek neden ?
Beni nasıl terk edersin diye hesap mı sormak mı

Ben bu genç kızlarımızı gerçekten anlamıyorum.
Sevgililere fazla anlam yüklüyorsunuz.

Bu adamlar sadece sevgiliniz bu kadar.........................

Ayrılman çok iyi olmuş ben bir evlilik yapıp ayrıldım eşimin annesi gece biz uyurken odaya gelip eşimi öperdi çok özür dilerim biz ilişki esnasında iken kapıyı dinlerdi ve bundan zevk alırdı daha sonra bizim ilişki olayimiz ona o kadar ağır gelmeye başladı ki gece bizim odamızda kalmaya başladı öyle ki biz yalvarıyorduk sadece uyuyacağız nolur git en azından uyuyalım uykusuzluktan öleceğiz bu şekilde işe gidiyoruz diye buna da evde kiyametleri kopartiyordu bende en sonunda evden ayrıldım yani demem o ki sende bu saydıklarımın aynısını yasayacaktin eğer ayrilmasaydin

Çünkü klasik ben bunu düzeltirim, diğer kadını (anneyi) saf dışı ederim kafası var konu sahibinde. 1,5 yıl boyunca aldığı eğitimi uygulamış sevgilisi üzerinde. Hiç demiyor çocuk mu eğitiyorum ben ikimiz de aynı yaştayız diye. Konu sahibi, size ne elalemin sorunlu ailesinden, aferin mi bekliyorsunuz? Sanki evlenmiş 3 çocuk yapmış üstüne. Ayrılmışsın gitmiş bitmiş.

Kendine yardım edecek cesareti olmayana kimse yardım edemez. Çocuk size gerçekten iyilik yapmış. Onları kaderlerine terketmek sizin ruh sağlığınız için en doğrusu. Yardım istemeyene zorla yardım edilmez. Gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…