Eski Sevgilinin Verdigi Hediyeleri Geri Vermelimiyiz ?

Eski sevgilim hediyeleri geri isteyecek kadar çapsız bi adam değildi allahtan ama istese de vermezdim.Çöpe atarım yine vermem.

Hahahahahah :KK70: kizlarr benimde basima noyle bir olay gelmişti iki en yakn arkadas iki en yakn arkdsa aşıktık bi gun biz ayrildik benimkide ona aldigim hediyeyi benim en yakn ardksima vermis bende tesadufen yanimdaydi onun aldiigi bileklik bende ona verdim ona vermesi icin :)

Konu sahibesi annesinin oldugu seyi bir kucuk kutuya koy diğerlerini de bir kese kagidina koy kese kagidnin ustunede bunlar çöp atabilirsin yaz kargola hepsini :KK70:

isterse ne lanet biri olduğu anlaşılıp geri verilir. Onun dışında alınan geri verilmez verilen geri alınmaz. Çünkü hediyeyi verince, hediyenin verildiği an da yokolmuyor. Hediye adı üstünde. Ben anlamsız ve yanlış buluyorum.

Karşı tarafın canını yakmak amaçlı geri vereceğini düşünüyorum. Hiç gerek yok. Çocukluk.

Bunun ergenlikle filan alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence takı tarzı şeyler geri verilmeli. Karşı tarafta durdukça sanki tam bitmemişlik, her an devam edecek gibi bir intiba oluyor bence.

Ya kargoyu almazsaa adim cikar sonucta :KK64:@Sinem989 KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen
Birşeycik olmaz kuzum isimsiz yollarsın türlü yolları var:))
Ben bana annesinin anneannesinin yüzüğünü hediye etmişti düşün ne kadar değerli manen
Ayrıldık istedi birde gittim kuyumcuya bozdurdum bozdururkenki resmini çektim gösterdim:))
Buz gibi soğuduydu tabi o zaman whatsaap yoktu face vardı:)

Back
X