- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Var görüyorum instagramdaBen de mutsuzum kız boşver mutlu olan kaldı mı ki
4 ay oldu. Yapılan haksızlıgı kaldıramıyorum. Tabi ki benden daha zorunu yasayan var.Herkes mutlu bir sen değilsin aynen. Bu insanlar buraya neler neler yazıyor hiç görmüyor musun acaba?
Zamana ihtiyacın var oluruna bırak ayrıca. Şimdiden kiminle tanışacağım, birini sevecek miyim derdine girersen olmaz. Tabii ki biriyle tanışacaksın birini seveceksin. Böyle bir şeyin olmayacağını aklında tutma.
Onların çoğu gösteriş çok takılma. Evde birbirini yiyolar sora kocişim de kocişim diye paylaşım yapıyollarVar görüyorum instagramda
Oo Instagrama bakarsak herkes çok aşık, çok zengin, çok geziyor vs vsVar görüyorum instagramda
Yok ya onu kuzenım dedide . Ben görüşmedim bile. Suan o kafada değilimDaha 10 gun once 34 yasinda evlenmemis diye linclediginiz erkek mi bu?
28Yaşlar kaç?
Hesabi kuzeninizle birlikte mi kullaniyorsunuz?Yok ya onu kuzenım dedide . Ben görüşmedim bile. Suan o kafada değilim
Kuzenim söylemişti o kişiyi benim için de istemedimHesabi kuzeninizle birlikte mi kullaniyorsunuz?
Ha bu cok guvendiginiz ugruna öldüğünüz adam degil yani, arada birileri de oldu. Anladim.Kuzenim söylemişti o kişiyi benim için de istemedim
kimseyle birebir konuşmadım. Öyle tanıstırmak isteyenler oldu.Ha bu cok guvendiginiz ugruna öldüğünüz adam degil yani, arada birileri de oldu. Anladim.
Var görüyorum instagramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?