Eski sevgilinin yaşattığı hayal kırıklığı

Melis303030

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2023
669
367
23
Eski sevgilim 1 yıl çok iyi rol yapıp sonra aşağılık olan biri. Çok hayal kurdurdu bana ve hayal kırıklığına uğradım. 28 yaşındayım. Ve artık çok yorgunum yeni şeyler için. Çok kırgınım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes mutlu, ben ise mutsuz. Evlilik hayalleri kurarken, geldiğim yere bak. Heryerden engelledim. Çok sevmiştim. Olmadı ya. Ilk yıl çok düzgündü, nasıl bu kadar değişti? Tam istediğim gibi biriydi ama değilmiş. Nası kabulleneceğim bu durumu ? Nası tekrar seveceğim? Nasıl yeni biriyle tanışacağım onu tanıyacağım?

Ben çok mu güçsüzüm de bu kadar aşağılık adamı özlüyorum?

Son düzenleme:
Herkes mutlu bir sen değilsin aynen. Bu insanlar buraya neler neler yazıyor hiç görmüyor musun acaba?
Zamana ihtiyacın var oluruna bırak ayrıca. Şimdiden kiminle tanışacağım, birini sevecek miyim derdine girersen olmaz. Tabii ki biriyle tanışacaksın birini seveceksin. Böyle bir şeyin olmayacağını aklında tutma.

4 ay oldu. Yapılan haksızlıgı kaldıramıyorum. Tabi ki benden daha zorunu yasayan var.

Instadaki mutluluk showlarina inanan mi kaldi yav hayret bi sey. Bunun icin mi canin sıkılıyo bi de. Yasin baya kucuk diye yorumladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…