- 19 Ocak 2020
- 41
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Gizili_gizli
-
Fotoğraflar sizi zora sokacak şeyler mi? Siz önce ailenize söyleseniz.Eski sevgilim tekrar onunla birlikte olmazsam elinde ki fotoğraflarımı aileme atacakmış fotoğraflar nude bana göstermedi elimde var dedi sizce blöf mü yopıyor yoksa gerçekten yaparmı? Bu tarz bir şey yaşıyan var mı?
Aileme söyleyemem böyle bir şeyi asla tasvip etmezlerFotoğraflar sizi zora sokacak şeyler mi? Siz önce ailenize söyleseniz.
Kekliyor emin olEski sevgilim tekrar onunla birlikte olmazsam elinde ki fotoğraflarımı aileme atacakmış fotoğraflar nude bana göstermedi elimde var dedi sizce blöf mü yopıyor yoksa gerçekten yaparmı? Bu tarz bir şey yaşıyan var mı?
Ailem öğrenirŞantaj bir suçtur şikayet edin.
ÖzelÖzel foto mu acaba? Normal yan yana ise korkmayın
Oğrenmeden müdahale edilebilir. Haberlerde bile çıkmıstı aynı mevzudan bir bacımız bir sekilde ikna ediyo adamı buluşmaya polis de o an tutukluyo. Bir polis merkezine gidin bilgi alın. Şikayetçi oluyorum demezseniz siz anlatınca gidip koşa koşa yakalamazlar.Ailem öğrenir
Fotoğrafları göstermedi oKekliyor emin ol
Öyle midir fotoğraflarıda göstermedi kiKekliyor emin ol
Kesinlikle korkmadığımı öyle bir şey yaparsa şikayet edeceğimi söyledim ama anladımı onu bilmiyorumSevgilinizin neyi yapıp yapmayacağını siz daha iyi bilirsiniz biz ne desek,tahminden öteye gitmez ki. Ama bi söz vardır. Isıracak köpek dişini göstermez diye. Korkarsanız ve boyun eğerseniz zaten kaybetmiş olursunuz. Korkmayın.
Kandırmaya çalışıyor resim olsa gösterirdiFotoğrafları göstermedi o
Öyle midir fotoğraflarıda göstermedi ki
Evet şikayetçi olabilirim biliyorum ama ailem duymasın istiyorumFotograf cekildinizmi ki sizi tehtid ettigi sekilde.elinde gercekten fotograf varmi yani.yaptigi suc sonucta sikayetci olabilirsiniz.
Arkadaşlarımda öyle söylüyor olsaydı inanmadığın zaman seni ikna etmek için illa ki atardıKandırmaya çalışıyor resim olsa gösterirdi
İnstadan atmıştı dimi sana fotoları ? Hatırlıyorum gibi seni. Önce ikna et yaklaşıyo gibi sonra da ilk fırsatta sil fotolarını onun tlfnundan. Ya da polise başvur.Eski sevgilim tekrar onunla birlikte olmazsam elinde ki fotoğraflarımı aileme atacakmış fotoğraflar nude bana göstermedi elimde var dedi sizce blöf mü yopıyor yoksa gerçekten yaparmı? Bu tarz bir şey yaşıyan var mı?
Fotoğraf atmadı elimde var dediİnstadan atmıştı dimi sana fotoları ? Hatırlıyorum gibi seni. Önce ikna et yaklaşıyo gibi sonra da ilk fırsatta sil fotolarını onun tlfnundan. Ya da polise başvur.
Hani o kişinin kim olduğunu bilmiyorum diyordun. Eski sevgilinde çıplak foton varmış o da yemin verdi demiştin önceki konunda be oldu? İnstada tehdit eden eski sevgilin miymiş?Fotoğraf atmadı elimde var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?