Eski sevgiliniz yaptığı tehdidi yerine getirdimi hiç?

Gizili_gizli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
41
2
1
31
Eski sevgilim tekrar onunla birlikte olmazsam elinde ki fotoğraflarımı aileme atacakmış fotoğraflar nude bana göstermedi elimde var dedi sizce blöf mü yopıyor yoksa gerçekten yaparmı? Bu tarz bir şey yaşıyan var mı?

Fotoğraflar sizi zora sokacak şeyler mi? Siz önce ailenize söyleseniz.

Kekliyor emin ol

Sevgilinizin neyi yapıp yapmayacağını siz daha iyi bilirsiniz biz ne desek,tahminden öteye gitmez ki. Ama bi söz vardır. Isıracak köpek dişini göstermez diye. Korkarsanız ve boyun eğerseniz zaten kaybetmiş olursunuz. Korkmayın.

Oğrenmeden müdahale edilebilir. Haberlerde bile çıkmıstı aynı mevzudan bir bacımız bir sekilde ikna ediyo adamı buluşmaya polis de o an tutukluyo. Bir polis merkezine gidin bilgi alın. Şikayetçi oluyorum demezseniz siz anlatınca gidip koşa koşa yakalamazlar.

Kesinlikle korkmadığımı öyle bir şey yaparsa şikayet edeceğimi söyledim ama anladımı onu bilmiyorum

Fotograf cekildinizmi ki sizi tehtid ettigi sekilde.elinde gercekten fotograf varmi yani.yaptigi suc sonucta sikayetci olabilirsiniz.

İnstadan atmıştı dimi sana fotoları ? Hatırlıyorum gibi seni. Önce ikna et yaklaşıyo gibi sonra da ilk fırsatta sil fotolarını onun tlfnundan. Ya da polise başvur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…