Eski sevgiliniz yaptığı tehdidi yerine getirdimi hiç?

Gitsin söylesin boyun eğici konuşmayın.
Savcılığa suç duyurusunda bulunun
Kesinlikle korkak ve ürkek olmayın fotoğraflar yoktur bile elinde belki de

Foto moto bilmem de benim eski es kendisini bosadigimda beni kursun manyağı yapacagini söylemişti 13 sene oldu tık yok

Ders oldu zaten ama yapar mı gerçekten
Yapabilir o yüzden herşeyi göze alıp polise gitmen lazım.. bak bu şantajın sonu asla gelmez. Sen boyun eğdikçe para ister, seni başka erkeklere satmaya kalkabilir hatta. Bunları hep okuduk izledik.. en başından noktayı koyup polise git. Hatta şimdi kalk en yakın polis karakoluna şikayetini ver. Bak o pislik nasıl Yusuf Yusuf toz olacak..!! Beni dinle pişman olmazsın

Ailenin zaten durumu bildiğini onlardan hiçbir şey saklamadığını eğer böyle bir şey yaparsa başının belaya gireceğini söyle.

Şantajını kabul etmedim böyle bir şey yaparsa polise gideceğimide söyledim yinede ben değilim git dedi 20 günden beri ses yok ama yinede korkuyorum

Şimdi kanıtım olsa şimdide giderdim ama almak aklıma gelmedi ve onuda her yerden engelledim bi daha bana ulaşması zor acaba bana ulaşamadığı için aileme gider mi
Bi şey yapamaz merak etme. Aileni karşına almayı kıçı yemez. Gebertirler adamı kolay mı. Onun Çakallığı sana anlasana

foton ne geziyor onda ya sevgili oluyorsunuz anladıkta hangi kafayla foto yollayıp yada güvenmeden o fotoları çekecek duruma geliyorsunuz yazık ya yazık bari bu tehdite boyun eğme cesaretli ol polisle konuşursun artık diye tehdit et hatta uygula!

Adam psikopat değilse havlayan köpek ısırmaz ki çok tehdit edildim sonuç yana yakıla af oldu pişmanım tiratları kol gezdi

Yok bi psikopatlığı yok sizde böyle tehtitler mi aldınız yoksa farklımıydı sizin ki
Daha beteri de oldu ölüm tehditleri falan bir hafta sonra en fazla yalvarıp yakardılar ki çoğu erkek tehdit etmeyi marifet sanıyor ki tekrar diyorum yapacak adam yapar tehdit ediyorsa blöf olabilir ki havlayan köpek misali canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…