eski sevgilinize ahiniz tuttu mu?

erkekler çok benciler kizlar ah etmekle kalsa, beddua etmeliyim yinede biz yarin bir gun baslarina birsey gelirse vicdan azabi çekeriz ama sadece allaha havale edelim unutmayin hiç kimse cezasiz kalmaz, ve bir gun kafalarini vurarlar ama o gun çok geç olur...

Hayatı boyunca mutlu olamamasını, yaşadıklarımı anlamasını istemiştim...
Özellikle bir kızı olmasını ve onun bana yaşattıklarını bir başka adamın da canına yaşatmasını dilemiştim yüzüne söylemiştim hem de...
Çok kanatmıştı çünkü beni...
Oysa ben izin vermiştim tüm bunlara ve yargılamam gereken kişi bendim...
O nedenle şimdi çok anlamsız buluyorum öfkeyle söylediğim bu sözleri...
Allah onu çok çok mutlu etsin, beni de olumsuz duygularımdan dolayı affetsin inşallah...
İyi ve ya kötü bana çok şey öğretti.
En önemlisi nasıl sevmemem gerektiğini..
Yüreğime giden yolda olumsuz da olsa rehberimdi...
Çünkü sevdik birbirimizi, beni gerçekten sevdi ama yetemedik birbirimize...
Umarım o da çözer kendini bir gün, yaralarını iyileştirir ve çok mutlu bir hayat sürer...
Belki de sürüyordur öyle dilerim...:Saruboceq:
Allah herkese ait olduğu yere varmayı ve orada mutlu olmayı nasip etsin....:Saruboceq:

ınsallah bu yazıyı bır gun bende yazacak kadar ıcımdekı negatıf duygular sönmüş olur, böyle bır sey varmış demekkı canını acıtan bırını ılerıde affedılebılıyormus, benım sevgım kalmadı ona karşı , ama onu omur boyu affetcegımı sanmıyorum

Elbette..
Önce kendimi affettim ben kendini iyileştiren bir yara gibi..
Sonra tüm acılarımı, kızgınlıklarımı, kırgınlıklarımı...
O kadar güzel ki hayat ve öyle sihirli ki hiç kimse için olumuz duygular beslemeye değmez..
Yaşadığımız şey olumlu yada olumsuz mutlaka bizi güzelleştirecektir...
Olgunluk yansır yüzünüze, yüreğiniz huzurla dolar...
O gitti..
Ben gittim...
Çünkü tüm yaşamı boyunca özlemle beni beklemiş bir adam vardı ..
Ona varmak için gittim...
En çok bu yüzden teşekkür ediyorum ona...
Sizde edersiniz zaman...

ben kendımı yargıladım basta , sucladım sonra yargılamayı bıraktım, sıkaye ettıgım noktalarım uzerıne gıttım, mesela hayatımdakı sorumlulukları onun yuzunden onemseyememıstım, onları hallettım, arkadas cevremle daha da cok sık gorusmeye basladım, kendımı affetımm, onu da artık dusunmuyordum ama kendını dusundurmek ıcın o kadar kendını dusurucu hareketler yapıyor kı...
sanırım benım
"Çünkü tüm yaşamı boyunca özlemle beni beklemiş bir adam vardı .." buna pek ınancım yok, bıraz umıtsızım, tum sabrımı o bıtırdı dıye dusunuyorum ; ama sızı okumak ıyı geldı

mutlulugunuzun devamını dılerım

valah benim bekarken bir konustugum vardi beni cok severdi bende onu ve ayrilma sebebi bir giydigim kiyafet oldu snra tabiii cok pisman olduuu arkmdan cok gezdi nisanlaninca kafayi yedi evlendim yine hep akli gözü bende beni soruyor herkese yazik ama ona bedua etmedim...baska bir knstugum vardi istemedn konustum cokda pismn oldum ama o bana neler yapti bende ddeimki allaha haval ediyorummm allahindan bulsun ve bir ay önce ögrendimki haberlerden o kisi vefat etmiss eee etme bulma dünyasi buuu ne diyim alllah yapilani yanina koymaz...

Ben ah etmedim edecek biri varsa oda oydu aslinda:çok üzgünüm:

Ettimi bilmiyorum ondan ayrilmak istedigmi söyledigimde...

Insan hayata hep iki defa karsilasir gülüm unutma dedi:çok üzgünüm:

Onu bir daha hic görmedimmm

kendinizi sevin, kimselerin sevemeyeceği kadar...
hayatı sevinnn...
artık o yok hayatınızdaki sorumlulukları önemseyebilirsiniz...
bunu göstermiş işte size teşekkür edin...
benim vardı, bazen olmayacağını düşünürdüm kırgındım çünkü hayata ama inancım hep vardı...
inanmamak için hiç bir sebebiniz yok..
seçim sizin...

benim ortada hiç birsey yokken bitiri verdi bazi kisiler biliyor hikayemi, maddi durumdan dolayi basta bahane etti (askerdeydi ve hala askerde) borçlari var dedi, ben yinede elimden geleni yapmak istedim iliski bitti ve yinede 2 ay boyunca direndim ama sonra birden bana tel acti bagirarak rahat birak artik beni herseyimi sil, nisanlandim diye, o kdar fedakarliklardan sonra bu cevabi aldim ondan, o sokla butun kotulukler sana gelsin diye yuzune kapatim, ama hakkimi hic bir sekilde helal etmiyorum umarim arar da butun icimdekilerini soylerim ki degerimi anlasin, ama diyorum beddua etmem o anda soyledigim sinirle birsey onu artik allaha havale ediyorum ve sadece olumlerden korumasini diliyorum asker, onu ne kadar sevsemde o kadar da nefret ediyorum..Ve hala onun yuzunden kimseyle çikmak istemiyorum artik herkesi ayni gordugum için korkuyorum guvenmiyorum

Ben sevgilime değilde eski eşime ettim güzel ALLAH ım ne güzelde yerleştirdi. İlk Önce eşime beni mumla çırayla ara ve inşallahta benim gibisini bulamazsın 1 ekmek parasına muhtaç olursun inşallah demiştim veee gerçektende evlendi 1 sene sonra ayrıldı ve günün birinde geldi çocukları görmeye geldiği gün benden hiç parası olmadığını pazar parası dahi kalmadığını söyledi ve ekmek parası istedi.Görümcemde bana çok yapmıştı onada Allahım benim çektiğimin aynısınıda sen çek dedim veee 40 günlükken evi terketti sonra barıştı 1 çocuğuyla geri geldi babası evine tekrar barıştı ama sonu ne olur bilinmez.ve zamanında ayrıldığımızda durumumuz iyiydi son model arabamız vardı kızımın okul parasını karşılamasını istedim param yok dedi Allahım alır senden dedim ve 2 hafta sonra Arabayla kaza yaptı hurda fiyatına satıldı. Şimdimi çok afedersiniz ama it gibi pişman ama giden gitöiştir gittiği gün bitmiştir ben onu değişl obeni kaybetmiştir diye bir söz varya o kaybetti.Yine mahkemede şahit olarak bir polis arkadaşını getirmişti.Onlarla görüşüyorduk ama kavgalarımıza hiç şahit olmamışlardı ki benim suçum günahım bile yoktu mahkemede şahit olarak geldi.ozaman ben istemiyordum ayrılmayı çocuğum için o arkadaşınada çok kırılmıştım o kişininde kız kardeşi 5-6 ay sonra eşinden ayrıldı geldi.takdiri ilahi bana yapanların sonunu gösterir bana inşallah halada bekliyorum vede görürüm inşallah

iyi deee bu anlattıklarınn cok abartılııı :ecrin_bebek: cidden nası pekı ahın tutuyorr,
ben de tutsun ısterım tabııı ama ne dıyorsun kııı özel buyuuu duaa falan mıııı dedınnn böle ah tutar mııı yaa, benım ananem de senın gıbı ahh ederdııı ettıgıı hepsı tutardııı ama daha uzun vadede,, senınkısı pıt dıye oluyormus hehe allahın cok sevgılı kuluymussun, hattaaa ananemınn ahı tutuyooo dıye annem derdııı senı cok sevıyoo ama derdııı hihoyyyt bana ıyı seyler dılemısss kaydirigubbakcemile2 sen ne yapıoonn kııı sırff sözz mu edıonnn aaahh söyle olsunnn basına gelsınn dıyerekktenn ? :ecrin_bebek:

valla inanmıyor olabilirsiniz ama öyle ama ben okadar çektimki Okadar dualar ettimki Allahım acmı bunları göstererek dindirdi.eşimle evliyken demişti ben bu sözleri ve 6 sene sonra ayrıldı daha doğrusu ben işteyken herşeyini torlayıp toplayıp gitmişti ve 7.sene onlayken dilediğim olmasını istediğim şeyleri Allahım bana gösterdi hemen değil görümcemde seneler sonra evlendi ve evlenince oda benim yaşadıklarımı yaşadı ve yaşatsında büyüymüş muskaymış gerek yok bunlara benim yaşadıklarımı analatsam sizde dersiniz çok bile geçmiş aradan diye.

((
dayımın oğlu benim için intihar denedi şimdi depresyon ilaçlarıyla ayakta....
eski sevgilim benim hayatımı mahfettin hayatın mahvolsun.. sev ama sevilme.. yaşadıklarımı yaşa demişti....
belkide tuttu ahlarıı offffffff..

insan sevmeyince anlamıyor onun çektiği acı sana vız gibi geliyo.... ama aslında şimdi düşünüyorumda çok acı... nasıl tepkisiz kalmışım anlamıyorum..

eski sevgilime ettiğim ahın tutup tutmadığını anlama için zaman var daha...
henüz o aşamada değil...
ama anasına ettiğim tuttu...beni ağlattı Allahım ağladığını göster dedim...
gördüm.....çok şükür...

benimde nişanlanmaya 2 hafta kala ayrılmıştı benden:a015:.neden ise "anlaşamamak"tılülülülülülü.4 yıl anlaşmışızzda 4 yılın sonunda ewliliğe ramak kala anlaşamamışız.nişan kıyafetımı bile aalmıştım:1no2: hala da durur.çok beddua ettimklava:.benı cok arıycaksın dedim..we hep aradıı.en son sewgilimin yanında aradı yüzüne kapattım ve numaramı deiştirdim..ayrıldıgımız ilk gece yatakta ağlarken "allah ım benı ondan baskasına nasip etme edersen de al canımı "die kendıme beddua ettım..ne salakmışım ya.o sözume cok pişmanım:roflol: allahımın bu duamı kabul etmemesini istiyorum=)töbee etttım ve sora yenı bır sewgilim olduŞeniz.o mu? o hala bekar..allah mutlu etmesın,hiç ewlenemesin,bana sewgisi asla bitmesin dedim..tuttugunu anlamak için baya bır beklemem gerek=):roflol:

uzakta olduğu için tutup tutmadığını bilmiyorum
ama Allahıma havale ettim ona güveniyorum öyle ya da böyle bana döktürdüğü herbir damla gözyaşımın bedelini ödeyecek :1closedeyes:
benim canımı yaktı o benden daha beter yanacak ve yine bana mum olacak
bana düşen sadece sabretmek ve bunu yapcam

Biri oldu ona da ah falan etmedim....

Çocukluktu çünkü çok seviştim ama çocuktum...

Sonra biri daha oldu 6 yıldır hayatımda böyle giderse de hiç çıkmayacak başımın belası

pzt günü ayrıldık... bu akşam da bir kahve içip vedalaşacağız

ah etmedim ; edemem de... o benim ilk sevgilimdi ve sevdim... ama o beni ona göre yeterince sevemedi ve üzdü... niye beddua edeyim ki ...

ikimiz de dilediğimizce mutlu olalım :)

walla değerimi anlayıp anlamadığını bilmiyorum, ama şanssızlıklar yaşadığı,mutlu olmadığı ve kafasının hep karışık olduğu kesin,hep şunu diyorum sen benim canımı çok yaktın, Allah da senin canını yaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…