ınsallah bu yazıyı bır gun bende yazacak kadar ıcımdekı negatıf duygular sönmüş olur, böyle bır sey varmış demekkı canını acıtan bırını ılerıde affedılebılıyormus, benım sevgım kalmadı ona karşı , ama onu omur boyu affetcegımı sanmıyorumHayatı boyunca mutlu olamamasını, yaşadıklarımı anlamasını istemiştim...
Özellikle bir kızı olmasını ve onun bana yaşattıklarını bir başka adamın da canına yaşatmasını dilemiştim yüzüne söylemiştim hem de...
Çok kanatmıştı çünkü beni...
Oysa ben izin vermiştim tüm bunlara ve yargılamam gereken kişi bendim...
O nedenle şimdi çok anlamsız buluyorum öfkeyle söylediğim bu sözleri...
Allah onu çok çok mutlu etsin, beni de olumsuz duygularımdan dolayı affetsin inşallah...
İyi ve ya kötü bana çok şey öğretti.
En önemlisi nasıl sevmemem gerektiğini..
Yüreğime giden yolda olumsuz da olsa rehberimdi...
Çünkü sevdik birbirimizi, beni gerçekten sevdi ama yetemedik birbirimize...
Umarım o da çözer kendini bir gün, yaralarını iyileştirir ve çok mutlu bir hayat sürer...
Belki de sürüyordur öyle dilerim...:Saruboceq:
Allah herkese ait olduğu yere varmayı ve orada mutlu olmayı nasip etsin....:Saruboceq:
ınsallah bu yazıyı bır gun bende yazacak kadar ıcımdekı negatıf duygular sönmüş olur, böyle bır sey varmış demekkı canını acıtan bırını ılerıde affedılebılıyormus, benım sevgım kalmadı ona karşı , ama onu omur boyu affetcegımı sanmıyorum
Elbette..
Önce kendimi affettim ben kendini iyileştiren bir yara gibi..
Sonra tüm acılarımı, kızgınlıklarımı, kırgınlıklarımı...
O kadar güzel ki hayat ve öyle sihirli ki hiç kimse için olumuz duygular beslemeye değmez..
Yaşadığımız şey olumlu yada olumsuz mutlaka bizi güzelleştirecektir...
Olgunluk yansır yüzünüze, yüreğiniz huzurla dolar...
O gitti..
Ben gittim...
Çünkü tüm yaşamı boyunca özlemle beni beklemiş bir adam vardı ..
Ona varmak için gittim...
En çok bu yüzden teşekkür ediyorum ona...
Sizde edersiniz zaman...
ben kendımı yargıladım basta , sucladım sonra yargılamayı bıraktım, sıkaye ettıgım noktalarım uzerıne gıttım, mesela hayatımdakı sorumlulukları onun yuzunden onemseyememıstım, onları hallettım, arkadas cevremle daha da cok sık gorusmeye basladım, kendımı affetımm, onu da artık dusunmuyordum ama kendını dusundurmek ıcın o kadar kendını dusurucu hareketler yapıyor kı...
sanırım benım "Çünkü tüm yaşamı boyunca özlemle beni beklemiş bir adam vardı .." buna pek ınancım yok, bıraz umıtsızım, tum sabrımı o bıtırdı dıye dusunuyorum ; ama sızı okumak ıyı geldı
mutlulugunuzun devamını dılerım
Ben sevgilime değilde eski eşime ettim güzel ALLAH ım ne güzelde yerleştirdi. İlk Önce eşime beni mumla çırayla ara ve inşallahta benim gibisini bulamazsın 1 ekmek parasına muhtaç olursun inşallah demiştim veee gerçektende evlendi 1 sene sonra ayrıldı ve günün birinde geldi çocukları görmeye geldiği gün benden hiç parası olmadığını pazar parası dahi kalmadığını söyledi ve ekmek parası istedi.Görümcemde bana çok yapmıştı onada Allahım benim çektiğimin aynısınıda sen çek dedim veee 40 günlükken evi terketti sonra barıştı 1 çocuğuyla geri geldi babası evine tekrar barıştı ama sonu ne olur bilinmez.ve zamanında ayrıldığımızda durumumuz iyiydi son model arabamız vardı kızımın okul parasını karşılamasını istedim param yok dedi Allahım alır senden dedim ve 2 hafta sonra Arabayla kaza yaptı hurda fiyatına satıldı. Şimdimi çok afedersiniz ama it gibi pişman ama giden gitöiştir gittiği gün bitmiştir ben onu değişl obeni kaybetmiştir diye bir söz varya o kaybetti.Yine mahkemede şahit olarak bir polis arkadaşını getirmişti.Onlarla görüşüyorduk ama kavgalarımıza hiç şahit olmamışlardı ki benim suçum günahım bile yoktu mahkemede şahit olarak geldi.ozaman ben istemiyordum ayrılmayı çocuğum için o arkadaşınada çok kırılmıştım o kişininde kız kardeşi 5-6 ay sonra eşinden ayrıldı geldi.takdiri ilahi bana yapanların sonunu gösterir bana inşallah halada bekliyorum vede görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?