Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

ben düzelmem .. hayatıma o yüzden kimseyi alamam demişti..
kronik depresifti..sevgili olmadık hiç belki bu yüzden...
eminim düzelmedi.. düzelmicek de..
ahım var ama düzelsin yine de..
çok üzülürdüm çünkü o haline o güçsüzlüğüne..

bir de şu var: görüşmememiz ikimiz için de en iyisi..
hakikaten öyleymiş..
hayırlısı...

"Son pişmanlık hiç fayda etmezmiş,
Seni çok seviyorum" demişti...
Ben de "Seni çok seviyorum" demiştim. :ssz:

Başka tek bir kelime söylemeden ayrıldık.
Tam 1,5 yıl sonra yalvarmaya başladı...
Ama bende biten bitmişti, şimdi çok mutluyum..
Sevdiceğimle sevmek sevilme çok güzel :16:
Çok şükür :nazar::nazar:

"Son pişmanlık hiç fayda etmezmiş,
Seni çok seviyorum" demişti...
Ben de "Seni çok seviyorum" demiştim. :ssz:

Başka tek bir kelime söylemeden ayrıldık.
Tam 1,5 yıl sonra yalvarmaya başladı...
Ama bende biten bitmişti, şimdi çok mutluyum..
Sevdiceğimle sevmek sevilme çok güzel :16:
Çok şükür :nazar::nazar:
Rabbim daha da mutlu etsin canım=)

Yıllar sonra bir gün yine karşına çıkıcam.

Görseniz nasıl değişmiiş o romantik sözler,bakışlar,sevmek şimdi nerde..Kendini beğenmişin teki olmuş.DEFOLSUN :)

Hayatımda öyle biri var ki, elimde olsa şuanda evlenme teklifi eder zamana şans tanımazdım diyorum.:31:

İlki bundan 7-8 sene önceydi,ilk ve tek aşkımdı çok kötü şeyler yapıp ilişkimizi bitme noktasına getirmiştim beni affetsin diye özürler dilemiştim bana dedi ki'Bir insanı öldürdükten sonra özür dilemen onu yeniden hayata getirmez,benden özür dileme.' O kadar anlamlıydı ki bu söz,sustum o günden sonra kimseden özür dilemedim,kimsenin de benden özür dilemesini istemedim.Çünkü gerçekten özürler bir şey ifade etmez,önemli olan özür dileyecek duruma gelmemektir.

Diğeri ise şimdiki sevgilim 2 sene önce 'Beni sana Allah gönderdi,seni kurtarabilmem için.Benim görevim bu.' dedi.Gülüp geçmiştim o kadar saçma gelmişti ki.Kimse beni değiştiremez,kurtaramaz sanmıştım.Şuanki ilişkime o zamanlar hiç inanmamaktaydım,sevgilim geçmişinde çok çapkınmış benimle de 4-5 ay vakit geçirir gider ya da ben giderim diye bekliyordum.2 senedir hiç gitmedi,en kötü kavgalarımızda bile bir an olsun elimi bırakmadı ve beni gerçekten değiştirdi,bana çok iyi geldi.Ve şuan gerçekten onu bana Allah gönderdi diye düşünüyorum,o olmasaydı şimdi çok kötü bir arkadaş ortamında,kendimi harcayıp duruyor olurdum.

evlen benimle. açıklayalım ailelerimize. evlenmek istediğimizi söyleyelim. daha fazla ayrı kalmak istemiyorum senden..

off off aradan 2 yıl geçti hala aklımda sözleri.. nasıl unutucam ben onu :14::14:

"Öyle bir şey oluyor ki dayanamıyorsun sanki,hani yüreğini avcunda sıkıyorlarmış gibi hissediyorsun. Ama daha sonra hatırlıyorsun ki yanında seni çok seven birisi var,işte böyle göğsüne yatıyorsun tüm sıkıntıların son buluyor"

Bunu hiç unutmadım..

bana en deger verdigi çocuklugundan kalma uğur,kolyesini verince anlamıştım bana aşık oldugunu.2 yıldır aşıkmış bana haberım yoktu bende ona aşık olmuştum ilk gördügümde ama açılamadık birbirimize farklı şehirlerdeydik biz oda başkasıyla nişanlandı ben başkasıyla çıkınnca, kız bunu sevıyor aile olmak istiyorum dıye, ,sonra ayrıldı kızdan bende sevgılımden karşılaştık farklı bir şehirde ..
.
benı daha önce tanıdıgın adamlarla karıştırma .senı ömrümün sonuna dek bırakmıycam seni .....çok mutlu olucaz ...yaşıycamız ortak bir şehiride belirledık oysa.....hayalmi gerçekmiydi ...uyumuyorduk bile hiç .....onca zaman bekledım rüyada gibiyim...derdi...bana bilet verdi geldıgımde bunu sakla sorucam dedı ( anısı vardı ):47:
dönücem 3 gün sonra dedi ve gitti .....aglayarak ayrldık, ıkımızde gidiş o gidişş kolyemıde aldı gitti:47:

"Sana güvenemiyorum, bugün var yarın yok gibisin, çok değişkensin" derdi. Haklı da çıktı. Bir de hep serseri gibi olduğumu düşünürdü "bak şu artiste yaa" diye tepkileri olurdu.:ssz:

En çok da "bugün bir erkekle konuştun mu!" derdi ama! Pufff çok sıkıcıydı kerata bu konuda :37:

Back
X