Eski Sevgilinizin Aklınızda Kalan Sözleri

Ölüyorum.. Sonum yok benim..Bittim.. Ölüyüm artık.. Ama sensiz yapamam sen mükemmelsin.. Ölümü çok kolay sanırdı=) Hep beni över kendini kötülerdi=) Ben de onun için üzülürdüm elimden geldiğince şımartırdım ne salakmışım

-Dünyanın en güzel kadınısın.
-Saçların ne güzel.
-Demek ki bir kadın hem seksi hem sempatik olabiliyormuş.
-Gülüşüne bayılıyorum.
-Çok iyi kalplisin sen.
-Seninle konuştum ya şimdi sıkıntılarım geçti.
-Bir an bile küsemem ki ben sana.
-Hiç gitme sen,hep yanımda kal.
-Seni öyle çok seviyorum ki kıyamıyorum dokunmaya.
......................................................................

Daha o kadar çok güzel cümleleri vardı ki...
Ama olmadı,olamadık....
Üzerinden 6 aydan fazla geçti.
Hayat işte,şimdi ben nerede o nerede???

"Beni hayata bağlayan tek şeysin Burcu, sen de gidersen *** gibi kalırım."

"Senin tırnağına değişmem dünyayı. Seni kızım gibi kardeşim gibi annem gibi karım gibi seviyorum.. Benim tek dostumsun.."

Ayaklarıma kapanıp .."Aldattım seni Burcu, sana şerefsizlik yaptım ben. Bilmiyorum nasıl yapabildim ama çok pişmanım, gidelim buralardan ne olur beni bırakma ellerimden tut gidelim ne olur..."

"Gözümün içine bakıp beni sevmediğini söylemeden bırakmam seni. Bitmicek Burcu.."

"Ne ölebiliyorum ne yaşayabiliyorum. Mezar bile kabul etmicek beni.. Sensiz yaşanmıyor dost !"

"Sevseydin affederdin.. Bahane bu bahane.. aldatmadım ben seni.. hep seni sevdim.. beni yalnız bıraktın.. ihmal ettin..."

"Demek sevgilin var.. Lanet olsun senin gibi insana.. lanetttttttttttttttttttt....Yazıklar olsun...."

Bir insan hem kendi ağzına hem de benim ağzıma nasıl eder'in kısa bi özeti.. ve ben hala çok özlüyorum.. hakikaten yazıklar olsun bana...

yeşil gözlerinde baharı getirdin bana...
sen gül ki,yeşilleneyim,fıstık yeşilim...
hayatımın tadını buldum,neden kahveme şeker koyayım...
sen iplik taksan kulağına ben yine de beğenirim...

bizim çocuklarımız sadece sevgiyle büyüyecek kocaman bi aileyle sadece sevgiyle tıpkı senin gibi... ayrıldığımızın ertesi gün koynuna kız aldı :)

söylediği iyi sözleri mi yazıyoruz
hangi birini yazıcam ki ilişki 5 yılı devirdiyse bu sayfalara sığmaz ki yaşananlar sözler, hitaplar!!!
neyse eskiden beni bırakma bebeğim sensiz yapamam beni bir gün sakın sensiz bırakmaa nolur derdi
kızayım küseyim sen herşeyden öndesin,senin için yaşadığın şehre bile taşınırım o derece seviyorum,sen en değerli hazinemsin derdi,azıcık surat asayım güldürmek için çabalardı sen gül yeter mavişim derdi vs böyle uzarrrr gider
ama yıl 2013 şimdi ona hatalarını ,kırıldığım şeyleri söylemeye kalksam dediği tek şey;
"offffff,poffff,gene başlama,üfffff, "
niye ofluyorsun sana her hatanı söylediğimde diyorum "offlatma o zaman sende"diyor
nasıl kırılıyorum parçalanıyorum haberi yok ki bu yazdıklarımı okuyamayacağı için hiç de anlamayacak beni
:(

"Seni kimselere yar etmeyeceğim."
"Ben ne hayaller kuruyorum geleceğimizle ilgili sen beni kızdır anca."
"Beni eşin olarak görmüyorsun demek ki."
"Sana aşığım hayatım."
....
Ve kapanış;
"Bizden geçti artık, büyü bozuldu, benim artık sabrım kalmadı birçok şeye."
2 sene oldu daha hazmedemiyorum bu lafları, çıkmıyor aklımdan, kazındı hafızama adeta...

Back
X