• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisi dönenler..

Kızlaar aranızda aylar hatta yıllar sonra eski sevgilisi geri dönen oldu mu ya da sizin döndügünüz :)

Nasıl oluyo geçmişteki gibi oluyo mu ? bu tarz bi şey tecrübe eden şimdi çok mutluyum hatta evlendik evlilige gidiyoruz falan diyen var mı aranızda ya da çevrenizde gördügünüz :)

Canım şuan benim yaşadığım tam olarak bu...:23: bundan 6 yıl önce defalarca başlamayı denedik hiç olmadı telefonda mesajlaştık buluşmadık ve bu benim çocukluk arkadaşımdı.. sonra o askerdeyken bi 6 ay kadar konuştuk yine ayrıldık ve aradan 6 yıl geçmişken bulduk yine birbirimizi..Şuan evliliğe doğru gidiyoruz martda nişanımız olacak .Aramızda çok iyi Allah bozmasın.. :16: Başta baya bi savaştık sen bana geçmişte şunu yaptın bunu söyledin falan diye baya didişdik laf sokmalar tiripler aldı başını gitti.. Ama o ben kalıcıyım istediğini söyle içinde kalmasın dedi :34: 1 yıldır beraberiz çokk kavgamız oldu ama hiç ayrılma noktasına gelmedik...Çokta mutluyuz canım biz başardık tüm olanlara rağmen devam etmeye yeniden başlamaya... Karşılıklı fedakarlık ve anlayışla yürüyo ne olursa olsun :21:

ben kocamla evlenmeden 5 yıl önce 1 ay kadar çıktık. Beni çok seviyor ve çok sık arayıp bunaltıyordu. Yapma etme bu kadar sıkma beni diyordum dinlemedi. Bende ayrıldım ondan. Telefon numaramı falan değiştirdim evimi bilmiyordu daha. Bana ulaşamadı bi daha ama ortak çevremden beni aradığını çok kötü olduğunu biliyordum. Aradan 5 yıl geçti oşekilde onu terkettiğim için arasıra rüyamda görüyordum. Bi gün karar verdim ve mailine bi özür mesajı attım onu yıllar önce bi anda sessizce terk edip gittiğim için. Sadece özür dilemek için mesaj atmıştım çünkü vicdanımı susturamıyordum. Arkadaşları ara sıra benmişim gibi onu telefondan mesajla falan yabancı numaradan işletiyorlarmış inanmamış maile. Aradan kaç gün geçti bilmiyorum msn imden görüntülü konuşma geldi ondan kabul ettim ve beni görünce kilitlenmişti ağlıyordu bende onu o haldegörünce çok zoruma gitti. Başka bi şehirdeydi. Bir defa görüşüp konuşalımmı diye beni ikna etti ve biz güya son bi kez bi defa görüşcektik ne oldu anlamadım evlendik. 5 yıllık evleyiz hiç bi zaman beni bırakıp gittin demedi. daha da çok sevdi beni tabi bende onu. bu karakter meselesi sanırım canım benim
bizde ayrıldık 2010 da 1 yıl beraberlikten sonra.
2012 de son kez görüşelim dedik şuan nişanlıyız çok ta mutluyuz ama aynı şekilde kısa 1 süre sonra ayrılanlara da rastladık tamamen kişiden kişiye sevgiden sevgiye değişir.ki biz çok olaylı ayrılmıştık maalesef.arada ailelerde vardı.

Hayatta dönmez dediğim ilk ve tek aşkım aradan geçen 7 yıldan sonra döndü.. Bu 7 sene içinde bir kere daha aramız düzelir gibi olmuştu ama yine koptuk, tekrar koptuktan sonra hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı.. İkimizin de arada ilişkisi oldu, neler neler yaşadık ama unutamadık. Şu an evliyiz, mutluyuz.

Ama bu demek değil ki herkeste böyle olur. Eğer seviyorsan/seviliyorsan ve bazı şeyleri tolere edebilecekseniz yeniden olabilir.

kesinlikle. aynı durumdayız <3 gerçi o değildi giden ama farketmez. son cümlene aynen katılıyorum.

Son düzenleme:
Tam 9 ay sonra döndü, arada bi kez bilerek görüsmüstük (tamamen bitirmek için, çünkü benden zaman istemisti) bir kezde tesadüfen karsilasmistik.

Ilk 3/4 ay eskisi gibi olamadik. Güvenemedim kolay kolay. Ne zaman ki herseyi açik açik konustuk ne oldugunu, niye böyle oldugumuzu falan o zaman tamamen geri basladik eskisi gibi. Kendine güvendirdi, olgunlastigini / olgunlastigimi gördüm. Ikimizde degismistik büyümüstük o 9 ayda :31:

Simdi biricigim O benim. Esim, canim, kiymetlim, kocam, herseyim. :nazar:

Iyiki ayrilmisiz diyorum. :31:

Alninda yaziliysa o kisi ve ortada gerçek bir sevgi olduysa, bi sekilde döner. Benim esim döndüyse, ASLA geri gelmez dedigim insan geldiyse herkes döner öyle yada böyle.

Düzeltme: 2 buçuk senelikken ayrildik 9 ay sonrada tam 5 yilimizi doldurunca evlendik.

Son düzenleme:
Kızlaar aranızda aylar hatta yıllar sonra eski sevgilisi geri dönen oldu mu ya da sizin döndügünüz :)

Nasıl oluyo geçmişteki gibi oluyo mu ? bu tarz bi şey tecrübe eden şimdi çok mutluyum hatta evlendik evlilige gidiyoruz falan diyen var mı aranızda ya da çevrenizde gördügünüz :)

:17:eskıden ne hayır gelcek
nıye ayrıldın
nıe aylar yıllar sonra barıscankı bu kadr sogukluk gırmısse aranıza
ben o hatayı yaptım yapmaz olaydım zamanında

hepsi geri döndü. ama ben geri dönmem. egomu tatmin ederim iki konuşurum sonra konuşmayı keserim.

Eğer çok tatsız bir şekilde ayrılmadıysanız geri dönüyorlar benim anladığım. Benim de eski görüştüklerim döndüler, üç kişiyle çıktım terkedildim. Ama çok pişman olarak geri döndüler. Bir tanesi iki yıl sonra döndü. Diğer ikisi birkaç ay sonra döndü. Şu anda evli olduğum kişiyle beraberliğimiz ciddileştikten sonra numaramı değiştirdim bu yüzden. Ama şu var ben ayrılık sonrası çok üzüntüler yaşadım duygusal biriyim pek kolay atlatamadım. O yüzden aramalarından yalvarmalarından çok rahatsız ve tedirgin oldum eski yaşadığım sıkıntı dolu günlerimi hatırladım ama onlar güzel şeyleri yaşayıp hatırladıkları için geri döndüler hep...Seni üzmüşlerse bence şans verme kimse değişmez böyle düşünüyorum ben.

biz 5 aylık ılıskıden sonra cok sıddetlı sekılde ayrılmıstık 1 ay kadar ama kavga kıyamet ayrıyken mahkemelık bıle olduk :1:
suanda beraberız askerde ve dondugunde dahada cıddılesen bı ılıskımız oldu . tabı 2 tarafında bıseylerı kabullenmesı gerekıyor .
ayrılıkta yapılan hatalar eskı ılıskıde yapılan yanlıslar gıbı . bunlarıın konusu yenı ılıskınızde acılmaya basladı mı o ılıskıden hayır gelmez :)
ama bızm konusu bıle gecmedı aştık herseyı ve gercekten o ayrılıktan sonra bı daha asla bırbırımızsız yapamıcagımızın dahada farkına vardık su bı kere bıtenden bısey olmaz dıyenler yanılıyorlar ben bunu kendımde anladım

Eski sevgiliye geri dönmek , duştan sonra aynı donu giymek gibi bişey:27:
Ama tabi ayrılma sebebine göre degisir.
Benimde 4 yıllık iliskim bitmişti. O beni terk etti diyebilirim . Cok onemli bi sebep bile yokken ve 1 yıl sonra ozledigini barışmk istedigini soyledi ama bn onu istemiyorum artk :20:

Back
X