Eski sevgilisi Facebooktan mesaj atmış

O kadar çok var ki bu tür kızlardan tiramisu.. Biz de az çekmedik zamanında.. Bir de yüzsüz oluyorlar inanamıyorsun.. Onlarla aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyorum bazen..

O kadar çok var ki bu tür kızlardan tiramisu.. Biz de az çekmedik zamanında.. Bir de yüzsüz oluyorlar inanamıyorsun.. Onlarla aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyorum bazen..
aynen canım bende zamanında cok cektim dayaga kadr gitti benimki sonrada kaçtı hep bızım oldugumuz yerlerden .....ne demişler laftan anlamayanın hakkı kötektir :))))
allak onlarada gösteriri we anlarlar umarım .......
cahil peri durumlar nasıl war mı bı değişiklik ??

takip et derim sırf için rahat olsun diye:jeyyar:

şu facebook belası varya illet etti beni vallahi adamın sevgilisiyle eresmi varken eski sevgili ne zıkkıma yazarki anlamıyorum canım benim tabiki bildiini ve gördüğünü belli etmelisin hem sen neden çekiniyorsunki o çekinsin senden aynı durumu sen yapsan o dururmuydu bakalım CADIARZU

Şu facebook ve tüm zirzop arkadaşlık siteleri yerin dibine girsin. Erkekler zaten rahat durmuyor bir de bunlar işlerini kolaylaştırıyor.

seni kınıyorum, ne hakla giriyorsun arkadaşının hesabına? birde kontrol etmek için değil öylesine girdim diyorsun.. Ozaman mesajlarını niye okuyorsun? Kendinle tezat oluşturuyorsun. Senin facebook un yok mu?
Arkadaşının mesajlaşmasından çok senin yaptığın etik olmayan davranış
dikkatimi çekti.

Bunun dışında, herşeyi bilmek zorunda değilsin. Seni ilgilendirmeyen birşey iki kişi arasındaki görüşme. Güven problemin var.. Yaptıklarından ve yazdıklarından bunu çıkarıyorum ne yazık ki. Ozaman güvenmediğin biriyle neden birliktesin?

Vengeance ye katılıyorum,onun mesaj kutusuna bakman senin ona güvenmediğin anlamına gelir.

biz birbirimizin hiçbir şifremizi bilmiyoruz çok ta rahatım.insan bildiği zaman ister istemez kurcalıo :umursamaz:

Kınıyorum değil de, tasvip etmiyorum olabilirdi.. Biliyorsunuz etik ve ahlak kuralları göreceli kavramlardır..

Kınıyorum değil de, tasvip etmiyorum olabilirdi.. Biliyorsunuz etik ve ahlak kuralları göreceli kavramlardır..

belki ama kim ister kendi özel eşyalarının karıştırılmasını, kendine atılan mesajların mektupların bir başkası tarafından kendi bilgisi dahilinde olmadan okunmasını? Bu tip davranışları yapan kişiler aynı davranışlar aynı şekilde kendilerine yapılmış olsa aynı sukünetle anlatabilirlermi yaşananları. Yani erkek arkadaşım öylesine sıkıntıdan facebook hesabıma girmiş, özel mesajlarımı okumuş ardından okuduğu belli olmasın diye okunmamış gibi işaretlemiş mesajları.. Ama bana girdiğini söylemedi. Şifremi değiştirdim. Diye mi anlatırdı konuyu açan arkadaş aynı şeyi yaşamış olsa. Etik ve ahlak göreceleli olabilir ama bu herşey için değildir. Özde kötü olan herşey herkes için etik değildir. Belirli konularda belirli koşullarda ancak değer yargılarıyla göreceye kavuşur. Ama bu durumda değil.. :1closedeyes:

Benim de facebook hesabım vardı, benim erkek arkadaşım da şifremi bilir girer bakardı.. Ben nasıl onunkine bakıyorsam.. Bakın bu durumda göreceli oldu..

arada güven problemi var sanırım, yoksa zaten bakmak aklınıza bile gelmezdi facebook sayfasına sevgilinizin, baktığınıza ve yanlış bir durumla karşılaştığınıza göre de ara sıra böyle küçük kontroller isabetli oluyor demekki :ecrin_bebek:
her neyse sevgiliniz belki normal arkadaş gibi konuşmuş ama sen nasılsın diyerek de açık kapı bırakmış olası bir sohbet için. madem aralarında bir diyalog geçmiş en azından size gelip bunu anlatması gerekirdi bence, sonuçta eskiden onu çok sevmiş ve sevgililermiş, haberiniz olmadan facebooktan, arkadaşça da olsa sohbet etmelerini doğru bulmuyorum :umursamaz:

Bence biraz daha positif bak. Yani eski sevgili bunlar sonuçta, arkadaş kalmayı başarmış olabilirler. Öylesine bir naber nasılsındır belki. Nasılsın diyen arkadaşına şap diye kimse sevgilisinden bahsetmez. Sevgilinin mesajları silmesinin sebebi de senin okuyup takıntı yapmamandır(bak şu an nasıl takılmışsın, demekk ki çocuk seni gayet iyi tanıyor). Tabi aksi de olabilir, tamamen körü körüne güvenme ama böyle ufak şeyler için de canını sıkma. Ne var yani, bana da zamanında çıkma teklif etmiş insanlar nasılsın diye mesaj atıyor, mecbur cevap veriyorum. Bence bu kadar büyütülecek bir şey yok, tabi sen sevgiline güveniyorsan. Bu adam her türlü naneyi yer diyorsan o başka

bence sakın konuyu bildiginden bahsetme..
bazı arkadaslar güven problemin oldugunu soylemis,olabilir..erkek arkadasina guvenmek konusunda sorunun olabilir yada olmayabilir..bahsettigin olayin sonucunu bekleyip gordugunde ya guvenin tazelenecek yada bir daha hic guvenmeyeceksin.bir cok arkadasin dedigi gibi beklemede kalmalı ve olacakları gormelisin..bence kıza msj yazıp senin mesajlardan haberin oldugunu belli edip yazmasını engellemenin manası yok.burada onemli olan kızın erkek arkadasına yazıp yazmaması mı yoksa erkek arkadasının,sen hayatındayken kendisine mesaj yazanlara nasıl bir tutum sergiledigi mi?bence bekle ve gör..konusursan mutlaka seni suclayacak ve asla neden cevap yazdıgını acıklamayacak..sen de surekli bu olayı hatırlayıp zamanla ona daha da az guveneceksin..
ben takipte kal derim...

Cahil Peri seninle sevgilin arasındaki ilişki nasıl yani sana ne kadar değer veriyor gerçekten aşıkmı tutku dolumu yoksa sadece gormuştum hoslandım oylesine tarzında mı? Seni seviyorsa sana cidden aşıksa eskilerden bir kızın gelmesi çok önemli değil. İnsan bir duyguyu ne kadar içinde taşıyabilir ki. Ha senden memnun değildir ya da aranızdaki ilişki pek sağlam değil o zaman düşünür. Selam verdiyse ne olmuş sonuçta ikisinin ortak bir geçmişi var sevgilen rastlamış selam vermiş hemde cevapları oyle kotu degil sevgilinin. Gizlemesine gelince bak sen bir selamda bile nasıl tepki gosteriyorsun adam napsın sana söylesin. Bu kadar üstüne düşme tabiki kontrollü davran ama böyle sıkarsan adamı kaçırtırsın ona göre.

arkadaşlar her şey karşılıklıdır.. bende benzer bir durum yaşadım ama farklı olarak mesajı atan kişi yani eski kız arkadaş bendim. niye mesaj attım derseniz çok uzun zamandır görüşmemiştim ve ortak bi arkadaşımın sayfasında profilini görünce bende halini hatrını sormak istedim içimde kötü bir niyet taşımadan. sonra konuşmaya devam ettik, ama arkadaşça. önyargılı olmamak gerekir bence.

Yok arkadaş, geçmiş geçmişte kalmıştır.. Eski sevgiliyle görüşülmesi durumu benim hoş karşılayabileceğim bir şey değil..

Belki ölesine eskiden tanıdığı için merak etmişdir napiyor diye kötü düçünme ha benimkide mesajları silmiş kesin bişey oldu sildi diye düçünme. Sen bakarsında yanlış anlarsın diye silmişde olabilir. Sizin fotoyu var zaten görmüşdür sevilisi oldunu. Rahatla relax ol canim yerimseniben

canım herkes yazmış sen yoksunn.
ayrıca hiçte KINAMIORUM SENıı.illa bişe aramak için insan bakmazki napıor ne edior diyede bakar.
iyikide baktın bak bunu gördün yoksa
uzar giderdi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…