- Konu Sahibi Cahil Peri
-
ya profilde seninle fotoğrafını görüyor we niye yanı insanı aklına bi şekilde girmeye çalışıyor aklına getiriyor biten bitmiştir yani sonuçta buna cok kızıyorum gerçekten de başka daha yazardım ama banlanmak istemiyorum .... canım sen dert etme bi şekilde düzene girer ama takipte kal sakın peşini bırakma gerekirse kıza sen mesaj at sewgilinden gizli belki anlar bi daha bişiyler yazmaz .....
aynen canım bende zamanında cok cektim dayaga kadr gitti benimki sonrada kaçtı hep bızım oldugumuz yerlerden .....ne demişler laftan anlamayanın hakkı kötektir :))))O kadar çok var ki bu tür kızlardan tiramisu.. Biz de az çekmedik zamanında.. Bir de yüzsüz oluyorlar inanamıyorsun.. Onlarla aynı cinsiyeti paylaşmaktan utanıyorum bazen..
kızlar sevgilimin bi zamanlar çok sevdiği eski sevgilisi facebooktan mesaj atmış. ben sevgilimin şifresini bildiğimden kontrol amaçlı da değil öylesine bi gireyim demiştim kırk yılda bir, bi baktım kızdan mesaj nasılsın napıyosun diye. arkadaş listelerinde ekli değiller. ben mesajı okunmadı olarak işaretledim ve sevgilimin napacağını, bana söyleyip söylemeyeceğini merak ettim. ertesi gün girdiğimde kıza bi güzel cevap yazmıştı.
bi gün sonra tekrar baktım bu defa ben mesajları okumayayım diye silmiş.
ne ki şimdi bu? çok sinirliyim
seni kınıyorum, ne hakla giriyorsun arkadaşının hesabına? birde kontrol etmek için değil öylesine girdim diyorsun.. Ozaman mesajlarını niye okuyorsun? Kendinle tezat oluşturuyorsun. Senin facebook un yok mu?
Arkadaşının mesajlaşmasından çok senin yaptığın etik olmayan davranış
dikkatimi çekti.
Bunun dışında, herşeyi bilmek zorunda değilsin. Seni ilgilendirmeyen birşey iki kişi arasındaki görüşme. Güven problemin var.. Yaptıklarından ve yazdıklarından bunu çıkarıyorum ne yazık ki. Ozaman güvenmediğin biriyle neden birliktesin?
seni kınıyorum, ne hakla giriyorsun arkadaşının hesabına? birde kontrol etmek için değil öylesine girdim diyorsun.. Ozaman mesajlarını niye okuyorsun? Kendinle tezat oluşturuyorsun. Senin facebook un yok mu?
Arkadaşının mesajlaşmasından çok senin yaptığın etik olmayan davranış
dikkatimi çekti.
Bunun dışında, herşeyi bilmek zorunda değilsin. Seni ilgilendirmeyen birşey iki kişi arasındaki görüşme. Güven problemin var.. Yaptıklarından ve yazdıklarından bunu çıkarıyorum ne yazık ki. Ozaman güvenmediğin biriyle neden birliktesin?
Kınıyorum değil de, tasvip etmiyorum olabilirdi.. Biliyorsunuz etik ve ahlak kuralları göreceli kavramlardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?