Benim sevgilim fikir ayrılıkları yaşadıkları için ayrıldık diye anlattı ama kızdan ayrıldıktan hemen sonra 1 ay bi kızla takılmış ama sevgili olmamışlar tabi bayan X bunları bilmiyor. Bana gidip beddua mı etti veya sevgilimden için inş mutlu olamazsın huzurun olmaz mı dedi diye düşünüyorum.
İlk zamanlar bilinç altı dedim kesinlikle ama olayda 3 4 ay geçti ve ben her gece görmye başladım sürekli kız önüme çıkıyor ve bişeyler anlatıyor ama duymuyorum..
Ben kafayı yiyicem artık. 2 3 hafta daha böyle giderse sevgilme anlatmayı düşünüyorum çünkü git gide kötü oluyorum. Arkadaşıma anlattım acaba büyü yaptırmış olmasın dedi iyice korktum:18:Aynı şey benimde başımdan geçti hep ikisini görüyordum rüyamda oturmuş konuşuyolardı birlikte geziyolardı falan..... sonrası ayrıldık fakat o kızla ilgili değildi. Fikir ayrılığıydı tamamen. o kızla da ilgisi olmadı sonradan hiç ama bilinçaltı herhalde rüyama giiyorlardı devamlı
Anneme anne dedin. Bana namusun dedin. Yüzük taktık. Yeminler ettik. Başkasıyla yapamam demiştin ne oldu şimdi ben geceleri uyuyamıyorum 3 aydır sen nasıl mutlusun...)
Bende çok teşekkür ediyorum öncelikle söyledikleriniz için.Sizi tebrik ediyorum, beraber olduğunuz adamın eski sevgilisi için olumsuz şeyler söylemeden konunuzu paylaştığınız, kızı karalamadan olayı anlatmayı başardığınız için, bu forumda çok rastlanılır bir şey değil bu...
Ben de çok samimi olmadığım bir iş arkadaşımı yaklaşık 4 ay boyunca rüyalarımda görmüştüm sonra çok iyi dost olduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, rüyaların bir şeyler anlatmaya çalıştığına inananlardanım ben de...
Sizin durumunuz farklı... Fazlasıyla empati yapmışsınız, kendinizini onun yerine öyle bir koymuşsunuz ki onun huzursuzluğu, uykusuzluğu, kötü rüyaları size sirayet etmiş...
Arkadaşınızın aklınızı karıştırmasına izin vermeyin, büyü meselesi değil bu, kız fazlasıyla bağlanıp hayaller kurmuş, hayatını geleceğini sevgilinize endekslemiş olduğu, acısını samimiyetle paylaştığı için bu durumun negatif enerjisinden etkilenmişsiniz doğal olarak... Onun için de üzgünüm ama yeminler verilip en olmadık şekilde yüzüstü bırakılmadıysa onun da durumu kabullenmesi gerek... Neticede herkes bir ömrü paylaşacağını düşünerek ilişkiye başlıyor ama maalesef ilişkilerin son kullanma tarihleri var...
Bence tamamen bilinçaltı büyü falan düşünme öyle şeyler şimdi sen hergün düşündükçe hergun rüyana girecek doğal olarak o yüzden o kızdan soyutla kendini düşünmemeye çalış bence. ama çok ilginç bende erkek arkadaşımdan ayrıldığımda ikisinide rüyamda görmeyi kestim :26: Benim bilinçaltım böyleydi demekki. sende unutmaya çalış o kızı kendi ilişkinize bakın siz. Çünkü nereye kadar düşüneceksin bunları
Kaç kez rüyadan uyanınca aramanın eşiğinden döndüm ama ya sonra dedim sonra arar sevgilimi söylerse senin sevgilin çatlak galiba böyle böyle beni aradı diye. İşte o zaman hem kendimi hemde sevgilimi rezil etmiş olucam. :18:canım bak sende şuan imkan var ona ulaşabileceğin bir numara face falan belki gerçekten anlatmak istediği bir konu var rüyalarına öyle giriyor? ben rüyalara inanan bir insanım belki senden çekiniyor olabilir ilk adım atmada senin gidip konuşman sevgilinle aranızı açar belki bilmiyorum ama ilk önce sevgilinle konuş bu konuyu huzursuzlandığını söyle ve tatmin edici bir durumla karşılaşmazsan ve rüyalar görmeye devam edersen böyle bir şeye başvurabilirsin şuan kıza acıdım üzüldüm sanada üzüldüm zor durumdasın aklın bulanıyor
Çok kötü bir durum onun içinde ama sevgilim lütfen rahatsız etme kız arkadaşım yanımda diyor onun verdiği cevap - ayrıl KIZIN yanından iki dk konuşmamız lazım lütfen. Ben bunada şok oldum beni düşünen yok. Her zaman ona karşı saygılı oldum bildiğim kadarıyla oda çirkef biri değil ama belkide benm yerimmde bir başkası olsa o an telefonu alır azına geleni söylerdi ki ben sevgileme ısrar ettim konuşması için. Elimden gelenin en iyisini yaptığımada inanıyorum:26:Ayy öteki kıza çok üzüldüm ya,o kızın yerinde biz de olabilirdik..Canım sen de belki o kıza üzüldün bilinç altında kalmıştır..biraz farklı ama 5 yıllık arkadaşımla arkadaşlığımızı bitirdik,çok etkilenmedim sanıyordum ama 6 ay boyunca her gün mü rüyamda görürüm ya,rüyamda gördüğüm şeylerin bazıları da gerçek oluyordu,artık onunla konuşmaya bile karar vermiştim ama ne diyeceğimi de bilemiyorum ki,her gün ama ya o kadar da gerçek ki anlatamam,bildiğim kadarıyla bu kadar çok rüyada görmek o kişinin özlediği anlamına geliyormuş..senin durumun içinde o kız senin yerinde olmayı çok istiyordur belki,seni düşünüyordur nasıl biri,yerinde ben olmalıydım gibisinden ve ben o kızın hala çok acı çektiğini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?