Eski sevgilisi rüyalarımda!!

adaege17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
249
0
26
İstanbul
Kızlar 17 aylık bir ilişkim var ve mutluyuz..
Fakat sevgilimin eski 2 senelik sevgilisi yaklaşık 3 aydır rüyalarıma giriyor. Bundan 1 ay önceye kadar ara ara görüyordum fakat 1aydır hemen hemen her gece kız rüyalarıma giriyor ve güne negatif başlıyorum.
Size neden olabileceğini sormadan ve fikirlerinizi almadan önce biraz bilgi vermek istiyorum.
Yaklaşık 5 ay önce sevgilimin eski sevgilisi X diyelim biz beraber otururken aramaya ve msjlar yağdırmaya başladı. (ben hala seni unutamadım sen nasıl başkasıyla çıkıyorsun bize ihanet ettin hani ben senin namusundum hani biz sözlüydük birbirimize söz vermiştik falan filan) Bu aradada arıyor sürekli bizimki reddediyor bende açıp konuşmasını ve derdinin ne olduğunu öğrenmesini söyledim. Sevgilim telini açıp konuştu. Kız 3 aydır geceleri uyku uyuyamadığını onun nasıl böyle mutlu olduğunu sordu ve hüngür hüngür ağlıyor. Benim moralim çok bozuldu. Sevgilim bir daha aramamasını söyledi ve teli kapattı. Benim bildiğim bir daha aramadı.
Bundan önce buna benzer bayan Xle yine böyle bi olay yaşamıştık ve ben çok huzursuz oldum.
Olay bu kızlar ben geceleri sürekli bu kızı görüyorum hiç şaşmadan.
Kötü birşey yapmış olsam beddua etti veya ahını aldım diycem ama onlar ayrıldıktan 4 ay sonra falan çıkmaya başladık biz. Bi arkadaşıma anlattım acaba büyü yaptırmış olmasın dedi beni korkuttu. Bilinç altı yapmış olsam bi gece görmem en azından.
Şİmdiden hepinize tek tek teşekkür ediyorum..

canım benim hissettiklerim şöyle...
Kız sevgiline zamanında çok gönül bağlamış aralarındaki ilişki ciddiymiş anlaşılan neden ayrıldılar konuyu biliyormusun? kız gereğinden fazla sevgiline değer vermiş bir gün ayrılacaklarını hiç aklına getirmemiş.Demekki evleneceği adam olarak görüyormuş,şimdi empati yapmak gerekirse bende sevgilimden ayrılsam ki bizimde 3 sene oldu uzun bir süre benim için bende kız arkadaş edinse kendine eğer özlüyorsam hala onu ciddiye alıyorsam ararım sorgularım çünkü bende bir gün gideceğini şuan hiç düşünmüyorum ama olabilirde temelli ayrılık bir daha barışmamak üzere olan bir ayrılık gerçekten herkesin aklına gelmez hep barışırız diye düşünürler ama öyle olmuyor işte bence kız çok acı çekiyor ve buda rüyana giriyor..Benimde sevgilimin eski takıldığı (sadece arkadaşları sevgili değiller) ve bizi ayırmak için çaba harcayan kızları görüyordum ben fazlasıyla kafama taktığım için :) seninkide belki farkında değilsin ama bilinç altıda olmuş olabilir cünkü sürekli arıyormus baksana

Benim sevgilim fikir ayrılıkları yaşadıkları için ayrıldık diye anlattı ama kızdan ayrıldıktan hemen sonra 1 ay bi kızla takılmış ama sevgili olmamışlar tabi bayan X bunları bilmiyor. Bana gidip beddua mı etti veya sevgilimden için inş mutlu olamazsın huzurun olmaz mı dedi diye düşünüyorum.
İlk zamanlar bilinç altı dedim kesinlikle ama olayda 3 4 ay geçti ve ben her gece görmye başladım sürekli kız önüme çıkıyor ve bişeyler anlatıyor ama duymuyorum..

Allah allah ben bile etkilendim şuan kafanı kurcalamak istemem ama ben sevgilimi sorgulardım o kızla aranda ne geçti 2 senede ne yaşadınız 2 seneye ne sığdırdınız ? ne bilim sorgulardım baya

Aynı şey benimde başımdan geçti hep ikisini görüyordum rüyamda oturmuş konuşuyolardı birlikte geziyolardı falan..... sonrası ayrıldık fakat o kızla ilgili değildi. Fikir ayrılığıydı tamamen. o kızla da ilgisi olmadı sonradan hiç ama bilinçaltı herhalde rüyama giiyorlardı devamlı

Sormaya gerek kalmadan bayan X zaten msjlarında yazmış.
(Anneme anne dedin. Bana namusun dedin. Yüzük taktık. Yeminler ettik. Başkasıyla yapamam demiştin ne oldu şimdi ben geceleri uyuyamıyorum 3 aydır sen nasıl mutlusun...) bu gibi msjlar attı. Bende doğru mu bunlar dediğimde sevgilime evet ama geçti benim için aşık değilmişim seni tanıdıkça zaman geçtikçe daha çok anlıyorum dedi..

Ben kafayı yiyicem artık. 2 3 hafta daha böyle giderse sevgilme anlatmayı düşünüyorum çünkü git gide kötü oluyorum. Arkadaşıma anlattım acaba büyü yaptırmış olmasın dedi iyice korktum:18:

:/ ay günahını alma canım bilmeden inş.öyle bir şey yoktur.Hem sence yaptırabilecek bir tipmi? hiç gördünmü yüzünü takip ediyormusun faceden twitterdan falan

Sadece bildiğim şu canm. Kız sevgilimi çok sevmiş ve sevgilimin ayrılığını hiç hak etmemiş hep yalvarmış barışmak için. İyi biri diye biliyorum ama ya gözünü kararttıysa.. İlk defa başıma böyle bişey geliyor o yüzden bu kadar endişeliyim:26:

Anneme anne dedin. Bana namusun dedin. Yüzük taktık. Yeminler ettik. Başkasıyla yapamam demiştin ne oldu şimdi ben geceleri uyuyamıyorum 3 aydır sen nasıl mutlusun...)

Sizi tebrik ediyorum, beraber olduğunuz adamın eski sevgilisi için olumsuz şeyler söylemeden konunuzu paylaştığınız, kızı karalamadan olayı anlatmayı başardığınız için, bu forumda çok rastlanılır bir şey değil bu...

Ben de çok samimi olmadığım bir iş arkadaşımı yaklaşık 4 ay boyunca rüyalarımda görmüştüm sonra çok iyi dost olduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, rüyaların bir şeyler anlatmaya çalıştığına inananlardanım ben de...

Sizin durumunuz farklı... Fazlasıyla empati yapmışsınız, kendinizini onun yerine öyle bir koymuşsunuz ki onun huzursuzluğu, uykusuzluğu, kötü rüyaları size sirayet etmiş...

Arkadaşınızın aklınızı karıştırmasına izin vermeyin, büyü meselesi değil bu, kız fazlasıyla bağlanıp hayaller kurmuş, hayatını geleceğini sevgilinize endekslemiş olduğu, acısını samimiyetle paylaştığı için bu durumun negatif enerjisinden etkilenmişsiniz doğal olarak... Onun için de üzgünüm ama yeminler verilip en olmadık şekilde yüzüstü bırakılmadıysa onun da durumu kabullenmesi gerek... Neticede herkes bir ömrü paylaşacağını düşünerek ilişkiye başlıyor ama maalesef ilişkilerin son kullanma tarihleri var...

Ayrıca facesi var sadece ve 2 aydır falan açık önceden dondurmuştu. Resimlerden falanda görmüştüm yüzünü:18:

Bence tamamen bilinçaltı büyü falan düşünme öyle şeyler şimdi sen hergün düşündükçe hergun rüyana girecek doğal olarak o yüzden o kızdan soyutla kendini düşünmemeye çalış bence. ama çok ilginç bende erkek arkadaşımdan ayrıldığımda ikisinide rüyamda görmeyi kestim :26: Benim bilinçaltım böyleydi demekki. sende unutmaya çalış o kızı kendi ilişkinize bakın siz. Çünkü nereye kadar düşüneceksin bunları

Son düzenleme:
Bende çok teşekkür ediyorum öncelikle söyledikleriniz için.
Bayan Xi kötüleme gibi bir amacım yok çünkü huzurumuzu bozsada bana bir kötülüğü dokunmadı şuana kadar. Bazen keşke diyorum karşılaşıp konuşabilsem sorabilsem bazı şeyleri ona ve içimi rahatlatabilsem.. Cep telefonu numarasıda var bende ama işte nasıl bir durum olur düşünülür..
Bu artık bilinç altı olarak adlandırdığımız şey 1 aya geçmez ise psikolağa gitmeyi düşünüyorum. Benim anlam veremediğim ve çözemediğim şeyleri belki çözebiilir.

canım bak sende şuan imkan var ona ulaşabileceğin bir numara face falan belki gerçekten anlatmak istediği bir konu var rüyalarına öyle giriyor? ben rüyalara inanan bir insanım belki senden çekiniyor olabilir ilk adım atmada senin gidip konuşman sevgilinle aranızı açar belki bilmiyorum ama ilk önce sevgilinle konuş bu konuyu huzursuzlandığını söyle ve tatmin edici bir durumla karşılaşmazsan ve rüyalar görmeye devam edersen böyle bir şeye başvurabilirsin şuan kıza acıdım üzüldüm sanada üzüldüm zor durumdasın aklın bulanıyor

İlginç olanda bu ya kendime soruyorum nereye kadar görücem acaba bu rüyaları?
Olay 4 5 ay önce olmuş ben 1 aydan beri görüyorum ve ortada hiç birşey yokken saçmalığın daniskası.
Bu beni şüphelendirdi açıkçası ve ben durduk yere kuruntu yapan kafasına çok fazla takan birisi değilim:26:

Kaç kez rüyadan uyanınca aramanın eşiğinden döndüm ama ya sonra dedim sonra arar sevgilimi söylerse senin sevgilin çatlak galiba böyle böyle beni aradı diye. İşte o zaman hem kendimi hemde sevgilimi rezil etmiş olucam. :18:
İnan bende rüyalara çok inanırım bazı şeyler malum olabiliyor bana annemde bunu çok söyler ama cesaret edemiyorum. Acaba helallik mi almam gerekiyor diyorum ama ben olumlu yada olmsuz birşey yapmadım ki

Ayy öteki kıza çok üzüldüm ya,o kızın yerinde biz de olabilirdik..Canım sen de belki o kıza üzüldün bilinç altında kalmıştır..biraz farklı ama 5 yıllık arkadaşımla arkadaşlığımızı bitirdik,çok etkilenmedim sanıyordum ama 6 ay boyunca her gün mü rüyamda görürüm ya,rüyamda gördüğüm şeylerin bazıları da gerçek oluyordu,artık onunla konuşmaya bile karar vermiştim ama ne diyeceğimi de bilemiyorum ki,her gün ama ya o kadar da gerçek ki anlatamam,bildiğim kadarıyla bu kadar çok rüyada görmek o kişinin özlediği anlamına geliyormuş..senin durumun içinde o kız senin yerinde olmayı çok istiyordur belki,seni düşünüyordur nasıl biri,yerinde ben olmalıydım gibisinden ve ben o kızın hala çok acı çektiğini düşünüyorum..

Son düzenleme:
sakın bu sebeple o kızla konuşma, bence
o kızla konuşma yapması gereken senin sevgilin
sen şu an 'yeni' statusundesin, senin sesini duymak onu delirtebilir:18:

Sevgilinle senin burcunu merak ettim canım? ayrıca o kızında merak etmedim değil çok bağlı takıntılı bağımlı kalmış bildiğin kendine gelemediğine göre

Çok kötü bir durum onun içinde ama sevgilim lütfen rahatsız etme kız arkadaşım yanımda diyor onun verdiği cevap - ayrıl KIZIN yanından iki dk konuşmamız lazım lütfen. Ben bunada şok oldum beni düşünen yok. Her zaman ona karşı saygılı oldum bildiğim kadarıyla oda çirkef biri değil ama belkide benm yerimmde bir başkası olsa o an telefonu alır azına geleni söylerdi ki ben sevgileme ısrar ettim konuşması için. Elimden gelenin en iyisini yaptığımada inanıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…