işte o zaman ben suçlu durumuna düşerim her açıdan..sakın bu sebeple o kızla konuşma, bence
o kızla konuşma yapması gereken senin sevgilin
sen şu an 'yeni' statusundesin, senin sesini duymak onu delirtebilir:18:
Sevgilimde bende oğlak burcuyuz. Bİr ipde iki keçiSevgilinle senin burcunu merak ettim canım? ayrıca o kızında merak etmedim değil çok bağlı takıntılı bağımlı kalmış bildiğin kendine gelemediğine göre
Çok kötü bir durum onun içinde ama sevgilim lütfen rahatsız etme kız arkadaşım yanımda diyor onun verdiği cevap - ayrıl KIZIN yanından iki dk konuşmamız lazım lütfen. Ben bunada şok oldum beni düşünen yok. Her zaman ona karşı saygılı oldum bildiğim kadarıyla oda çirkef biri değil ama belkide benm yerimmde bir başkası olsa o an telefonu alır azına geleni söylerdi ki ben sevgileme ısrar ettim konuşması için. Elimden gelenin en iyisini yaptığımada inanıyorum:26:
Yok tabikide sevmiş ama ilişkileri 17 18 yaşları arası sürmüş. kızlar bu dönemde olgunlaşmış sayılıyorlar ama erkekler daha yeni yeni olgunlaşıyorlar ve kızlar kadar ciddi olamıyorlar. Bu yüzden kızı sevmiş ama aşık değildim eksik bişeyler vardı diyor. Bizimde bazı sorunlarımız oldu zamanında bırakıp gitmye kalktım hastanelerde aldık soluğu kaç kere bayıldı arkadaşları tuttu beni gitmemem için bayan Xyüzünden. Bana karşı sevgisinden eminim ama ben beni bırakıp giderse ah şöyle olurum ah böyle ölürüm diyen biri olmam olamam karakterimde yok. Allah var yukarda elbet ayakta duruluyor. 17 yaşındaki ergen değilim 20 yaşında biriyim kimseyede muhtaç değilim Allaha şükür. Bitersede sonunda ölüm yok =)Doğru canım yapmışsın,ben de senin gibi davranırdım herhalde,sevgilime güveniyorsam,şüpem olmazdı..
Bu arada bir şey kafama takıldı canım,şimdi bu kız annesiyle tanışmasından,sözler verilmesinden, yüzükten,çok büyük bir aşktan bahsediyo sanki,ama senin sevgilinde bir anda her şey bitmiş,sevmediği birine mi yapmış bunları,hiç bir erkek yapmaz diye düşünüyorum,eğer o kızı sevmediğini söylüyorsa bu durumda sen de tehlike de değil misin canım,yani allah korusun sana da bir gün böyle yapmasın dikkat et..
Şimdi bayan Xe bende başlarda üzülmüştüm ama kendi azıyla (bunu açıklamak istemyordum derdimi anlatırken onu kötülemek istemiyorum ama anlamada yanlışlık olucak beni o yüzden söyleme gereği duyuyorum) wapcamde yaptıklarımı unutamıyorum namusum kirli gibi geliyor. demesiyle artık tertemiz bir kız gibi bkamıyorum. Ne yapmış diye sorarsanız eger uygunsuz görüntüler sergilemiş.. Bunu öğrendikten sonra üzülemiyorumyazık kıza vallahi yazık yaa( okudukça üzüldümm
sence sadece webcamdemi? :) ve sence neden yaptı hep ileriyi düsündüğü icin sevgilinkeşke bu kadar bağlamasaydı kızı kendine suç burda sadece kızda değil yaşlarıda kücük diyorsun o yaşta kız ciddi düşünebilir bazılarımız gerçekten baya olgun oluyoruz erkeğe güveniyoruz falan ve kızın yaşı şuan sizinle(sevgiln ve seninle) yaşıt galiba halada bi umudu var gibi :S
İleriyi gerçkten düşünüyorlarmış bunu biliyorum bağlanıp bağlanmamaları onların sorunu benden 3 yaş büyük ikiside ben 20 onlar 23 yaşında şuan. Bayan Xin eminim bir umudu hala daha vardır ayrılalım diye bakıyor diye düşünüyorum. Ama elinde tutsaydı benim yapabileceğim birşey yok. Ki bana saygısızlık yapıldığı halde ben sesimi çıkartmadım o kıza karşı sevgilimle tartıştım. Şuan çok pişmanım kendim konuşmadığım için o an..sence sadece webcamdemi? :) ve sence neden yaptı hep ileriyi düsündüğü icin sevgilinkeşke bu kadar bağlamasaydı kızı kendine suç burda sadece kızda değil yaşlarıda kücük diyorsun o yaşta kız ciddi düşünebilir bazılarımız gerçekten baya olgun oluyoruz erkeğe güveniyoruz falan ve kızın yaşı şuan sizinle(sevgiln ve seninle) yaşıt galiba halada bi umudu var gibi :S
Daha 17 18 yaşındasın ya neye güveniyorsun sana kim güvence veriyor o kadar. Oldu 2 sene çıktık yüzük taktık gel edepsiz şeyler yapalım afedersiniz yatağa kadar götürür. Ya daha ciddi şeyler olsaydı ortada sap gibi kalıcaktı ya. Bence bu tamamen bir salaklık başka hiç birşey değil ve bu kadar hiç bir erkeğe güvenilmez. En iyisi olsun git yat evleniceksin iki gün sonra bi kaza oldu öldü ee ne oldu?katılıyorum ya
kızın yaptığı edepsizliğinden değil, o çocuğa güvenindendir
bu forumda düşünce özgürlüğü var.
sizi eleştirmek veya konunuzu mahvetmek için yazmıyorum sadece düşüncemi paylaşmak istedim.
demişsiniz ki "ayrılırsak ayrılırız dünyanın sonu değil." o kız ise hastanere düşmüş bu çocuk için.
bence bu çocuğu o kadar sevmiyorsunuz. o kız daha çok sevmiş belli ki.
gerçekten çok üzüldüm kız için. kendimi yerine koydum. allah kimsenin başına vermesin. içim parçalandı o kız kimbilir neler yaşıyor şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?