Eski sevgilisinden intikam alanlar

dilemma_nl

♥♥♥PiSi♥♥♥
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
33
0
86
Sakarya
Eski sevgiliniz,nisanliniz yada kocanizdan intikam almak istediniz mi?aldiniz mi? neler yaptiniz? ise yaradimi?
paylasan arkadaslara simdiden tesekkurler vereliniortak

ben evlerini yakmak istiyorum mesela yada dükkanlarına çürük yumurta atmak veyahut kişisel intikam alabiliriz kısırlaştırma:))))))

Ben sevgilimin intikam huyundan çok çektim ve asla böyle bir düşüncem yok arkadaşlar. ıntikam bana gre değil

zamanında almıstım ama cocukluk dıyorum gecıyorum sımdıkı aklım olsa işim olmaz... en buyuk ıntıkam bı ınsanı unutmak,gormemezlıkten gelmekmıs anladım...

intikamı hak eden insan, ben alsam da kötülük bulur almasam da...
Allah' ın adaletine her zaman inancım olduğu için;

SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR :jeyyar:

bilerek kasıtlı bi şekilde kimseden intikam almak gibi bi durumum olmadı.. ama ben antidepresan kullanırken bana bitti diyen eski sevgilim bana benim yüzümden alkol komasına girdiğini bitti dediği için it gibi pişman olduğunu söyledi... burnun sürtülür diye demiştim ama anında kabul edip beni hayatından çıkardın geri dönmek istedim ama izin vermedin dedi... bu ona bi ders olsun.. ağizdan o laf bi kere çıkar..

burcu iyi olmus kaydirigubbakcemile5 ne deniyosun dimi hem de antidepresan kullanirken :mymeka:

Eskiden intikam almak, eskiyenin hala umursandığı anlamına gelir.
Ben geride bıraktıklarımı umursamam bu yüzden de intikam almam.

görmemezlikten gelirim olur biter...beni kaybetmiş daha nolsun kaydirigubbakcemile3

şaka maka allah korusun inş bu durumlara gelmeyiz :Saruboceq:

ben evlerini yakmak istiyorum mesela yada dükkanlarına çürük yumurta atmak veyahut kişisel intikam alabiliriz kısırlaştırma:))))))

süpersin yaaa aynı şeyler benimde aklımdan geçti koptum valla özelliklede kısırlaştırmaya ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ya ben intikam almıyorum da çok laf sayıyorum ya :S Bu huyumu nası yenicem bilmiyorum kızlar

ohoooo lafla bende cok sayiyorum ama yetmiyoo...ne yani her yaptiklari yanlarina kar mi kalacak :mymeka:

Gerçekten en güzel intikam UNUTMAK..
Zaman geçip de yaptığına pişman olduğunda almak lazım asıl intikamı.

bence olmamalı bazı psikopat kızlar erkek arkadasının yeni ilişkisini bozmak icin elinden geleni yapıyor bence birlikte oldugu insanada haksızlık.... cok kotu bir sekilde dahi ayrılsam genede yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…