kendi yaparken iyi ben yapınca kıyameti koparır ama.
kızlar demin eşimin face hesabına girdim ölesine.mesajlarına baktım.eski çıktığı kızlardan birinin kardeşiyle konuşmuş.sonunda ayşe ye slm söyle fln yazmış.aslında bişi olmadığını biliyorum.telefonunda falan herhangi bişi yakalamadım şimdiye kadar ama yine de canım sıkıldı.ne alaka yani selam söyle demek.sizce masumane bişi midir ya da bunu eşimle konuşmalı mıyım yoksa konuşmayıp biraz takibe mi aliim bilemedim bi yardım edin nolur
dün hiç bişi olmamış gibi davrandım beraber film izledik uyuduk.bi süre takibe aliim bişi çıkmazsa laf arasında sölicem.bişi olduğunu sanmıyorum ben zaten eşimin hiç bişiyini yakalamadım bugüne kadar belki de gayri ihtiyari söylenmişbişidi. o yüzden biraz takip edip bi kaç gün sonra laf arasında o değilden sölicem
ya zaten daha önce de bi kaç bişi olmuştu. zorla sildirdim kızı. bu sefer kardeşi ekli ona da selam yusuf naber ayşe ye selam söyle yazmış çocuk hiç bişi yazmamı bile. arka arkaya böyle yazmış hani laf açılsa da ona da selam söyle dese
dün hiç bişi olmamış gibi davrandım beraber film izledik uyuduk.bi süre takibe aliim bişi çıkmazsa laf arasında sölicem.bişi olduğunu sanmıyorum ben zaten eşimin hiç bişiyini yakalamadım bugüne kadar belki de gayri ihtiyari söylenmişbişidi. o yüzden biraz takip edip bi kaç gün sonra laf arasında o değilden sölicem
Evet selam yakışıksız olmuş ama canına okumak gibi ifadeler biraz fazla kaçmamış mı?
Eşinizi siz tanırsınız. Var mıdır aldatma eğilimi.[/QUOT
sanmıyorum canım benim düşündüğüm aldatma falan diil zaten dedim ya bütün şifrelerini biliyorum diye. güveniyorum zaten ama yine de erkektir diyorum takip ediyorum çaktırmadan telefonun sürekli yanında mı fln diye. şüpheli bi hareketi olmadı hiç ama anlam veremedim bende niye selam söylediğine.
Evet selam yakışıksız olmuş ama canına okumak gibi ifadeler biraz fazla kaçmamış mı?
Eşinizi siz tanırsınız. Var mıdır aldatma eğilimi.[/QUOT
sanmıyorum canım benim düşündüğüm aldatma falan diil zaten dedim ya bütün şifrelerini biliyorum diye. güveniyorum zaten ama yine de erkektir diyorum takip ediyorum çaktırmadan telefonun sürekli yanında mı fln diye. şüpheli bi hareketi olmadı hiç ama anlam veremedim bende niye selam söylediğine.
Çok anlam yüklemeyin buna. Tekrar söylüyorum. Evet yakışıksız ama çok çok büyütülecek bir durum değil. Zamanı gelince uygun bir dille gördüğünüzü canınızın sıkıldığını söylersiniz olur biter. Zaten zamanla yeniden birşey çıkar mı çıkmaz mı ona göre tavır alırsınız. Şimdiden kavga çıkartıp da suçlu duruma düşmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?