Eski sevgilisine selam söylemiş ,aklım karıştı

eğer bır gun evlenırsem en ıyısı ınternet özürlüsü birini bulmak ,benım anlamadıgım kardesıyle nıye konusuyo kı yanı hem ne selamıymıs valla bende olsam kavga ederdım

eski sevgilim kendi evlendikten sonra hemde erkek kardeşimle bana slm yollayacak,
erkek kardeşim bana iletme gereği bile duymadan afedersiniz ama dümdüz söver adama,
karşı taraf nası sessiz kalmayı başarmış hayret...

kendi yaparken iyi ben yapınca kıyameti koparır ama.

Kopsun bakalım kıyamet nasıl kopuyormuş biz de görelim..

İsmihancıım zaten kıyamet kopsun ki yaptığını anlasın diye,empati yapabilsin diye böyle birşey yapacaksın..

İyi niyetli söylediyse o selamı zaten kıyamet falan kopmaz..

Yok eğer kötü niyeti var idiyse insan dönüp şöööyle bi kendine bakacak..Yani kendi face mesajına..

Bilmem anlatabildim mi?

önce eşini bir takipe al yine mesajlaşıcak mı bir gör sonrada sakin bir şekilde niye selam söylediğini sor bakalım ne diyecek:97:
hemen kavga tartışma ortamı yaratmak doğru değil bence her insan eşini az çok tanır eşinle bir sorununuz yoksa bunu büyük bir sorun haline getirme
kırıldığını ve kızdığını bunu tekrarlamamasını söyle yeterli bence
öfkeyle kalkıp zararla oturma derim ben

bu nasıl bi zihniyettir ya
canım sakin ol takibe al dediğin gibi pat diye söylersen şifre değişir
dayanamam diyorsan
arkadaşın dediği gibi sende eski sevgilinden sahte selam haberiyle yap misillemeni
tepkisinden anlarsın zaten

canım bişey olduğunu sanmıyorum ama bir daha yaşanmaması için tavrını koy açıkça konuş rahatsız olduğunu dile getir.biz eşimle facabook kullanmıyoruz sırf bu nedenlerden dolayı.

ben maalesef masum düşünemicem. hani uzun bi konuşma olur laf arasında söylenir bi ihtimal ama ilk mesajda naber selam söyle gibi bişey varsa zaten amaç selam söylemektir. yine de yangına körükle gitmemek lazım ben olsam geçmişi de silerdim ve bi süre takibe alırdım. geçmişi silmezsen de zaten şifre değişir ya da direk bi bahane düşünmeye çalışır bi anlamı kalmaz. şimdilik olayı unutup sadece çaktırmadan takip et derim ben

Takie alacak bişey yok.
Konuşacaksın, dikkat edecek kiminle ne ölçüde muhatap olacağına.

takibe al dicem ama ben hayatta dayanamazdım tutamam ki kendimi..

onuda selamınıda alır .......
töbe töbeeeeeeee

dün hiç bişi olmamış gibi davrandım beraber film izledik uyuduk.bi süre takibe aliim bişi çıkmazsa laf arasında sölicem.bişi olduğunu sanmıyorum ben zaten eşimin hiç bişiyini yakalamadım bugüne kadar belki de gayri ihtiyari söylenmişbişidi. o yüzden biraz takip edip bi kaç gün sonra laf arasında o değilden sölicem

banada öyle geldi .. laf arasında öylesine gibi..
ama genede takip et tabi için rahatlasın

ben çok gayr-i ihtiyari olduğunu düşünmüyorum.. sizin de gayr-i ihtiyari olduğunu düşündüğünüzü düşünmüyorum..

bence açık ve net bir şekilde konuşup sorgulamalısınız..

Bende faceden bütün aşklarıma selam söylerdim:)))şaka bir yana bence öylesine söylenmiş bir selam..takip et içini rahatlat..

ya zaten kızın kardeşi küçük 10 11 yaşlarında. bazı arkadaşlar karşı taraf nası sessiz kalmış falan demiş ya. küçük olduğundan bişi dememiş anlamamış olabilir.galiba en iyisi büyük bi problem haline getirmemek.dünden bugüne biraz sinirim geçti de ben zaten eşimin boş buldum mu telefonunu karıştırırım face de mesajlarına bakarım bütün şifrelerinin bilirim. ama laf arasında kesin sölicem bi konu açıp.

güzelim eşin bişey yapacak olsa sende şifrelerinin olduğunu bilmiyor mu? Salak mı bu adam? öfkeyle kalkan zararla oturur. bence sesini çıkarma izle

Evet selam yakışıksız olmuş ama canına okumak gibi ifadeler biraz fazla kaçmamış mı?
Eşinizi siz tanırsınız. Var mıdır aldatma eğilimi.

Son düzenleme:

bence masumca bir sey..eski sevgilisiyle gorusmek istese baska yollara basvururdu ya da faceden direk onu eklerdi. Siz yine de takibe alin ama hic bir sey soylemeyin belli etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…