ya kusura bakma da arada kaç yaş fark var yani 26 yaşındaysa eşin kız da 17-18 yaşındaysa kaç yıldır evlisiniz bilmiyorum ama heralde 10 günlük değildir, bariz kız reşit değilken çıkmışlar ve 8 yaş çok fazla bana göre hele bu yaşlarda, daha geçen gün sevgilim bi hastanın kulağı kesilmiş onu diktim fln diyordu kaç yaşındaydı yazık fln dedim. 16 yaşındaymış kız. 16 yaş çocuk mu oluyor dedim, ee öyle değil mi çocuk gibi geliyorlar bana dedi, sevgilim de 26 yaşında bu arada, bilmiyorum düşündüm de 11 yaşındaki çocukla muhattap olucak faceten fln selam söylemek için çok garip ya. eski sevgili fln muhabbetindense bu yaş olayına daha çok takıldım ben. lisedeki bir kızla ünideki bir erkeği yanyana düşünebiliyor musunuz siz? ben düşünemiyorum da. ileriki yaşlarda yaş farkı muhim değil ama ergenlik çağlarında muhim bence, eşiniz de çocukluğa devam ediyor sanırım, ben kesinlikle takip fln etmez sapık muamelesi yapardım sanırım böyle bi durum olsa. bi de başka olaylar oldu fln diyorsun şaşırtıcı yani, bu kıza takması.