Eski sevgiliye arkadaşlık isteği

Ajussi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
316
109
48
Kızlar bıraz once erkek arkadasımın eski sevgilisine arkadaşlık istegi gönderdiğini gördüm,kadın evlenip boşanmış ve on yıl once çıkmıslar,işin garıp yanı sıfresını kendın vermişti,bır buçuk yıllık ılıskımız var,bu konuda ne dusunmelıyım?

Edit! Kızlar ben bakarken yanlışlıkla yollamısım,saatlere bakınca farkettım,rezıl oldum rezıl adama da

Son düzenleme:
Erkeklerin en cok attigi kazik sayiyorum bunu. Gecmisindekine bakan, ekleyen erkek sorgulanir kardesim vardir derinlerde yarim kalmis sevgi bi ilgi bi kivilcim.

Bence profiline bakarken yanlışlıkla göndermiştir. Yoksa hem sizin hem diğer kadının tepkisinden çekinirdi diye düşünüyorum.
Kızı daha önce gördüm bende,arkadas olarak tanıyabılecegınız kısılerde vardı,sorayım bakalım bildiğimi bilmiyor

Sordum sımdı x kım dıye?bakalım ne cevap verecek,sevgılısı oldugunu bıldıgımı bılmıyo

kız onaylamıs mı pekı?Erkek arkadasına sor hesabını dırek bence..

Merak edyrdur yakın incelemeye takibe almıştır eski sevgilisini , hoş değil tabi bnm zoruma gider sildirirdim yada şifresini bilyrsm silerdm tavrın doğal tepki .kızarsada kendi bilr

bence yanlışlıkla olmuştur. Ben de birkaç kez çok alakasız kişilere profilde gezerken istek göndermişim. Ve bunu hareketler dökümünü gezerken tesadüf eseri görüp fark etmiştim. Telefonda özellikle oluyor böyle şeyler

Yok yenı yollamış istegi,tanıyor olabılecegınız kısılerde vardı,ordan gormuştum adını,ortak arkadaslar varmıs

Adamdan cevap geldı kızlar,eskı kız arkadasım ama ben yollamadım ıstegı dıye

Baktım o yollamış ama yollamadım dıyor,hemen sıkıyorum dedı,o da şaşırdı ama anlamadım

canım eğer önceden mail adresinde eski kız arkadaşı ekliyse ve mail adresi arayıcıyla facebookta kişi bulma yaptıysa otomatik olarak gönderebiliyor.benimde başıma geldi.hiç sevmediğim bi kız arkadaşıma istek göndermişim haberim yoktu.üstelik hareket dökümündede ben göndermişim gibi görünüyordu.

O yollamadiysa kim yollamis peki ?
tanidiklarda ciktiysa telden girerken yanlislikla gondermistir bnm sevgilimede olmustu aynisi cok kizdim diye cok uzun bir zaman telden faceye girmemisti. bazen banada oluyor farkinda olmadan dokunuyorsun

tanidiklarda ciktiysa telden girerken yanlislikla gondermistir bnm sevgilimede olmustu aynisi cok kizdim diye cok uzun bir zaman telden faceye girmemisti. bazen banada oluyor farkinda olmadan dokunuyorsun
Olabilir direkte saldirmamak lazim aslinda erkeklerede ama bayaniz işte napalim :)

Demekki kalmis biyerde yarasi..

Yoksa asla arkadaslik istegi yollamazdi , yani kadin kabul etde sohpet etmeye kalksalar ne konusacaklar ?
Tabiki eskiyi , eskisiyi konustukca ne olucak ?
Duygular kabaracak...

Senin yerinde olsam sorgulardim...

Back
X