eski sevgiliye borç

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
kızlar iki gün önce sevgilim tarafından terkedildim
benim onun kredi kartına borcum var ve bunu kapatmak istediğimi kişiye beyan ettim
ama bu parayı hiç bi şekilde kabul etmiyor
kafamı kessen almam diyor
ama birlikteyken her ay düzenli bir şekilde ödüyordum
geri kalanı kaptmak istiyorum ama kabul etmiyor hakkım varsa helal olsun gibi anlamsız gururlar içinde
nasıl ödeyebilirim yani kredi kartı bilgileri elimde yok nasıl ödeyecem

meblağ ne kadar ,eger az birsey kalmışsa önemli değil ama borç çoksa ve hicbir sekilde bankadan yatıramıyorsanız güvendiginiz ortak bi arkadasınıza verin , o ex aşka iletsin. ya daaaa belki pişman olmuştur da geri dönecektir sana ,bu para da bahanesi olur yeniden konuşmak için .:34:

yalnız o da benim tc mi biliyor ya geri gönderirse parayı
çok anlamsız bir gurur olayına döndü bu durum
her şey para değil diye bağırıyor birde
hem terkediyor
hemde mağduru oynuyor

gönderirse göndersin sen de alır bir garibana verirsin hayrına.

meblağ ne kadar ,eger az birsey kalmışsa önemli değil ama borç çoksa ve hicbir sekilde bankadan yatıramıyorsanız güvendiginiz ortak bi arkadasınıza verin , o ex aşka iletsin. ya daaaa belki pişman olmuştur da geri dönecektir sana ,bu para da bahanesi olur yeniden konuşmak için .:34:

ya 800 tl kadar bir şey kaldı ortak arkadaşlar değilde onun en yakın arkadaşına verebilirim
ama ben biran önce ödeyip artık konuşmak istemiyorum çünkü hesap numarası istemek için aradım sabah ve baya öfkeli almam o parayı kafamı kesseler almam ben istediğim için aldın o şeyi için rahat etsin hakkım varsa helal olsun senden birşey istemiyorum dedi

gönderirse göndersin sen de alır bir garibana verirsin hayrına.

hayır kurumuna ver diyor bende ben sana teslim edeyim gerekirse sen verirsin dedim
hayır anlamsız gurur rahatsızlık veriyor akıllı olmak lazım başkasının borcu sanane çıkarken her ay taksit taksit alırken ses yok ayrılınca mı bu gurur

ya 800 tl kadar bir şey kaldı ortak arkadaşlar değilde onun en yakın arkadaşına verebilirim
ama ben biran önce ödeyip artık konuşmak istemiyorum çünkü hesap numarası istemek için aradım sabah ve baya öfkeli almam o parayı kafamı kesseler almam ben istediğim için aldın o şeyi için rahat etsin hakkım varsa helal olsun senden birşey istemiyorum dedi

800 tl az değil tabii ,bencede bir sekilde ver ,için rahat eder:34:

uzatma artık onunla konuşmak için yapıyorsun sanacak
ver bir hayır kurumuna onun hayrına
birdaha da dönüp bakma yüzüne
sadece vicdan yapıyor

Eski bir kaç konuda da bazı arkadaşların sevgilileri yedikleri yemege aldıkları hediyelere kadar paralarını geri istiyorlardı canım,sen şanslısın böyle bir öküzlük yapmamış eski sevgilin
TC numarasına yatırabilirsin,bir arkadaşı ile yollayabilirsin olmadı almıyorsa koy bir kenara bellimi olur o parayı tekrar istemek gibi bir eyleme girerse çıkarır verirsin

uzatma artık onunla konuşmak için yapıyorsun sanacak
ver bir hayır kurumuna onun hayrına
birdaha da dönüp bakma yüzüne
sadece vicdan yapıyor

canım ben eline ödemek istiyorum çünkü az çok tanıyorum onu yarın birgün laf söz çıkar paramı yedi gibi yıkılırım
valla açıkçası ben onun sırf konuşmak için bu durumu uzattığını düşünüyorum ver kardeşim kredi kartı bilgini olsun bitsin
terkeden kendisi bir öfke bir sinir bir gurur

Eski bir kaç konuda da bazı arkadaşların sevgilileri yedikleri yemege aldıkları hediyelere kadar paralarını geri istiyorlardı canım,sen şanslısın böyle bir öküzlük yapmamış eski sevgilin
TC numarasına yatırabilirsin,bir arkadaşı ile yollayabilirsin olmadı almıyorsa koy bir kenara bellimi olur o parayı tekrar istemek gibi bir eyleme girerse çıkarır verirsin

evet canım bende okumuştum o konuları yok allah var öyle biri değil yediğimiz içtiğimiz ayrı değildi kimde para varsa o öderdi bir ihtiyacım olsun alırdı aynı şekilde bende ona alırdım ama dünyanın her türlü hali var benim ne kadar gururlu olduğumu bilir iki gün önce doğum günümde pahalı bir saat almıştı vermek istedim o benden hatıra diye kabul etmedi.

Sizi terk ettiği için aklı sıra bunun diyetini ödüyor...Kesin bir dille ve kararlılığınızı belli edecek şekilde ödemek istediğinizi belirtin ya da tc no dan gönderin ve mesaj atarak bunun son diyaloğunuz olduğunu belirtin. :26: bilemedim ben de pek...:30:

Ayrıldıysanız düşman değilsiniz. Bir yerde kahve içmeye çağırın ve nakit olarak eline teslim edin. Şimdi istemiyorum dese de ileride paramı vermedi diye arkanızdan konuşacaktır.

Çok bir para mı kaldı?
Kalan borcun ne kadar?

Back
X