eski sevgiliye hain planlar

Bunu yapayim evet
digerini yapmayacagimi bildigi icin inandirici gelmez onada

Benim ablam evliydi 17 yıl boyunca evli kaldı geçen sene şubat ayında ayrıldı ve *enişte 17 yıl boyunca doğru düzgün çalışmadı ve iç güveysi geldi bizim kendi ailemizin evinde kira vermeden oturdu ablam bütün hafta bizde kalırdı pazar günü evine giderdi evi temizle kadınlık görevini yap gel canı çıkardı.çocuğa biz bakardık biz Bayrampaşa’da oturuyoz ablam Gaziosmanpaşa da otururdu * enişte çanakkale de işyeri açacam diye gitti ablam sesi sen salaksın batarsın açma maçma dinlemedi ve adam 1 yıl boyunca çanakkaleye gidiyorum diye birde ne destanlar YÖK şurda kalıyom yok şöyle böyle Kırgız bir kadın bulmuş onunla İstanbul da yaşıyor arada eve geliyo mal almaya geldim diye uçan kuşa borç yapmış iPhone telefon aldırıyor anlama gidiyor Teli satıyor tamirde diyo ablam diyo kaç ay tamir mi olur ben diyom iPhone yenisini verir tamirde tamirde evkurdan telefon almış satmış İng finans yapıkredi ne kadar avukat varsa ablamı arıyor allahtan kadın meselesi önceden çıktı avukattan tek celsede avukatsız dilekçelerini ben yazarak boşadı ablam evi hemen kiraya verdik borçlarından da ablam muhaf oldu 20 yıldır tanışıyorlardı ablam askerdeyken pazardan 20 li don aldı dedik napıyon napıyım donu yok adamın askerde sigarasına varınca alıyordu. Noldu acıdı acıdı acınacak hale düştü erkek milleti böyle kimisi pislik işte heee şimdi mi napıyo kapalı çarşıda borç takmadığı insan kalmamış sürünüyor

Bunu yapayim evet
digerini yapmayacagimi bildigi icin inandirici gelmez onada
Fevri davranma intikam soğuk yenen yemektir ona fevri ve rezil edersen soğur senden soğumadan intikamını al düşmanını yakın tut son kurşun elinde olsun doğru zamanda ateşlersin

Insanlar HAKETTIGINI eninde sonunda yasamadan olmuyorlar.. bu kesin

Fevri davranma intikam soğuk yenen yemektir ona fevri ve rezil edersen soğur senden soğumadan intikamını al düşmanını yakın tut son kurşun elinde olsun doğru zamanda ateşlersin

Sogudum evet , karsiliklidir buda bence iste dogru zaman ne :)

arkadaşlar siz hiç manyak gibi sevdiniz mi?
Öyle aşık oldum öyle manyak gibi sevdim ki
Düşünüyordum bazı geceler acaba böbreği çürüse kimse ona böbrek vermese ben verirmiydim diye içimden evet evet ben verirdim diyodum ki ben çok kendimi seven bir yaratığım
Gece yatardım derdim allahım beni seviyorsa bir ses duyayım yukardan komşunun sesi aman derdim allahım bunlar hep gürültü yapıyo eğer beni seviyorsa boru sesi duyayım dırrttt boru sesi
Bazen tuvaletim var kıvranırım annemler kızım manyakmısın gitsene tuvalete Yok şimdi arıyacak içime doğdu derdim
Ben banyodan 1 saatte çıkmayan ben gel buluşalım dediğinde 5 dk da 3 kez saçımı şampuanlar 2 kez vücudumu 5 dk fön 2 dk makyaj giyinir çıkardım ki benim bir yere çıkıp hazırlanmam en aşağı 2 saatken
Oooffffff offfff o kadar çok sevdim ki offf

Insanlar HAKETTIGINI eninde sonunda yasamadan olmuyorlar.. bu kesin

Sogudum evet , karsiliklidir buda bence iste dogru zaman ne :)
Bırak o sana yaklaşsın o zaman yavaş yavaş sindire sindire intikamını alacaksın gözündeki perde açıldı artık kaybetme korkunda kalmadı ondan hamle gelsin yavaş yavaş planlayacağız

Canım şöyle bir şey diyeyim hissiyatla alakalı değil bir erkekten kendini ne kadar çekersen o seni üstün görür hep ulaşılmayan isterler

Oda dogru. kacan kovalanir hesabi ..
bizim konu farkli ya biraz . onun icin bunun olabilme ihtimali cok dusuk.. adamin cikari yerine gelmedi.. THE END

Oda dogru. kacan kovalanir hesabi ..
bizim konu farkli ya biraz . onun icin bunun olabilme ihtimali cok dusuk.. adamin cikari yerine gelmedi.. THE END
Canım çıkarı yerine gelmedi ama o ne kadar vefasız olsa bile Allah onun gönlüne sevgi düşürdümü ahını aldı mı aldı o taş gönlünede senden yana acı çeksin diye o sevgi ekleniyor merak etme çok farklı bir dünyada yaşıyoruz

Haklisin, tursucuk da dedi, ac engelleri diye, ama nasil anlatsam bunu bilemiyorum ki, kendime yakistiramiyorum anladinmi ? hani oyun falan olmadan kute pata anlasin, anlatsin Rabbim ona ne gibi hainlik yaptigini...

Ya normalde dolu olurdu burasi bugun nedir bu sessizlik:)
Senin musterilerin bile yok , bugunun ozelligi neki ?

Ya naizen biz 4 kişi yazılışıyoz bazen 6 7 kişi oluyoruz ama 20 bin kişi bizi izliyor biliyormusun dur bakayım tam rakamı vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…