4. Ona bir mesaj döşe ağzına ne gelirse yaz ne halsiyet be şeref bırak
Hayırıdr bendensin naizen :)
ben intikam alamayım azcık susayım diye dua okutturdum öyle bir etki yaptıki bendr kolumı kaldıramıyorum kitap okyamıorım aha bu mesajı zor yazıorum adama yzamıorum tuttu dua
Deliriyorsun uyuyamıorsun işin gücün gitmiyot ilerlemiyor bu intikami alman lazım değilmi bak nasıl oluyor aynen boylr hissediyorsub benm sevglmde bana ayrılık acısından bu hale düştüğümü. zannediyor oysa ben intikam ve öfkemi. düşündüğüm için ona odaklıyım adam sen benimi. bırakamıyorsun diyor beyfendi. ahhhahhhh Allahın..... sı burayı okuyorsa okusun da görsün o tezim ilerlemezse bu üşengeç halim devam ederse hepsini söke söke geri. alıcam sendrn pis. erkek müsveddesi seni.. bi. yakalasam akrep gbi ezicem seni
Agizdan sevmeler yani ... iyide niye hep sizde ? tamam buyugunuzdur atadir baska da... niye hep sende ?
naizen Dasdar B Beyazakrep benim ünv de bi sevgilim vardı. Aynı yaşıttık ama Benim bi alt sınıfımdaydı. Aynı şehirdendik. Benim unv bitti döndüm memlekete sonra yılbaşında bi öğrendim ki benim ünv de evime giren çıkan kızla beni aldatıyormuştu.açıklaması da ailem seni istemiyor(yalanmış) 1 kere ağladım o yılbaşı ve dedim ki ben ağladım sen ve o kızda ağlayacak. 1 yıl sonra onun okul bitti geldi buraya. Ben ulaştım buna başka biri gibi sonra söyledim benim diye hemen görüşelim felan Dedi bende kabul ettim. Uckuruma sahip çıkamadım çok pişmanım boşluğuma geldi daha sonra ayrılamadım kızdan kızın psikolojisi bozuk babası felan birsürü hikaye. Dedim ben unuttum herşeyi sorun yok görüşelim. Tabi kızla hala sevgililer. Neyse ben bunu iyice yumuşattım felan bu lütfen benimle barış ben ayrılacam kızdan yalvarıyorum felan Dedi.son görüşmemizde Bununla resim felan çekindim. Hooop Facebook’ta profil resmî yaptım. Sonra kızı tanıyan bi kaç tanıdığım vardı aradım herşeyi anlattım arayın söyleyin o kıza diye :) Kızla ortak arkadaşım çoktu hemen facede gören aramış kızı.
Kız salya sümük çocuğu felan aramış intihar edicem şöyle böyle. Çocuk beni arıyor nerdesin sen kızı ara intihar edeceğim beni mahvettin felan diye. Bende dedim edebilir ben çok ağladım birazda siz ağlayın dedim kapattım teli. Sonuç Ayrıldılar :) çocuk hala mutlu değil ortak arkadaşlarıma diyormuş turşucuğun ahı tuttu evlendim ama evimde huzurum yok diye. Bende beter olsun dedim. Elimde fırsat vardı karısından da ayırırdım onuda karısının suçu yok kendi çekiyor hala yaptığı hatayı. Ama 1 sene sabrettim tabi ses çıkarmadım hiç. İntikam soğuk yenen bir yemek sonuçta :) tabi bütün ünv arkadaşlarımız çalkalanmıştı bu dedikodudan. Onun arkadaşları bile arayıp iyi jübile yaptın dediler. Bende herkes yaptığı hatanın bedelini öder bana yaşattılar onlarda yaşadılar ne yaşadığımı anladılar dedim.
Wawwwwww süpernaizen Dasdar B Beyazakrep benim ünv de bi sevgilim vardı. Aynı yaşıttık ama Benim bi alt sınıfımdaydı. Aynı şehirdendik. Benim unv bitti döndüm memlekete sonra yılbaşında bi öğrendim ki benim ünv de evime giren çıkan kızla beni aldatıyormuştu.açıklaması da ailem seni istemiyor(yalanmış) 1 kere ağladım o yılbaşı ve dedim ki ben ağladım sen ve o kızda ağlayacak. 1 yıl sonra onun okul bitti geldi buraya. Ben ulaştım buna başka biri gibi sonra söyledim benim diye hemen görüşelim felan Dedi bende kabul ettim. Uckuruma sahip çıkamadım çok pişmanım boşluğuma geldi daha sonra ayrılamadım kızdan kızın psikolojisi bozuk babası felan birsürü hikaye. Dedim ben unuttum herşeyi sorun yok görüşelim. Tabi kızla hala sevgililer. Neyse ben bunu iyice yumuşattım felan bu lütfen benimle barış ben ayrılacam kızdan yalvarıyorum felan Dedi.son görüşmemizde Bununla resim felan çekindim. Hooop Facebook’ta profil resmî yaptım. Sonra kızı tanıyan bi kaç tanıdığım vardı aradım herşeyi anlattım arayın söyleyin o kıza diye :) Kızla ortak arkadaşım çoktu hemen facede gören aramış kızı.
Kız salya sümük çocuğu felan aramış intihar edicem şöyle böyle. Çocuk beni arıyor nerdesin sen kızı ara intihar edeceğim beni mahvettin felan diye. Bende dedim edebilir ben çok ağladım birazda siz ağlayın dedim kapattım teli. Sonuç Ayrıldılar :) çocuk hala mutlu değil ortak arkadaşlarıma diyormuş turşucuğun ahı tuttu evlendim ama evimde huzurum yok diye. Bende beter olsun dedim. Elimde fırsat vardı karısından da ayırırdım onuda karısının suçu yok kendi çekiyor hala yaptığı hatayı. Ama 1 sene sabrettim tabi ses çıkarmadım hiç. İntikam soğuk yenen bir yemek sonuçta :) tabi bütün ünv arkadaşlarımız çalkalanmıştı bu dedikodudan. Onun arkadaşları bile arayıp iyi jübile yaptın dediler. Bende herkes yaptığı hatanın bedelini öder bana yaşattılar onlarda yaşadılar ne yaşadığımı anladılar dedim.
naizen Dasdar B Beyazakrep benim ünv de bi sevgilim vardı. Aynı yaşıttık ama Benim bi alt sınıfımdaydı. Aynı şehirdendik. Benim unv bitti döndüm memlekete sonra yılbaşında bi öğrendim ki benim ünv de evime giren çıkan kızla beni aldatıyormuştu.açıklaması da ailem seni istemiyor(yalanmış) 1 kere ağladım o yılbaşı ve dedim ki ben ağladım sen ve o kızda ağlayacak. 1 yıl sonra onun okul bitti geldi buraya. Ben ulaştım buna başka biri gibi sonra söyledim benim diye hemen görüşelim felan Dedi bende kabul ettim. Uckuruma sahip çıkamadım çok pişmanım boşluğuma geldi daha sonra ayrılamadım kızdan kızın psikolojisi bozuk babası felan birsürü hikaye. Dedim ben unuttum herşeyi sorun yok görüşelim. Tabi kızla hala sevgililer. Neyse ben bunu iyice yumuşattım felan bu lütfen benimle barış ben ayrılacam kızdan yalvarıyorum felan Dedi.son görüşmemizde Bununla resim felan çekindim. Hooop Facebook’ta profil resmî yaptım. Sonra kızı tanıyan bi kaç tanıdığım vardı aradım herşeyi anlattım arayın söyleyin o kıza diye :) Kızla ortak arkadaşım çoktu hemen facede gören aramış kızı.
WUHUUUUUUUUUU ... bizim tursucuga bak sen ... helal olsunnnnn
SEnden alalim o zaman fikrini .. nasil ne yapayim ? ne za,man .. gordugum kadariyla sendeki fikirler daha sabir isiDDDD
Turşucuk ohhhhhhh misssss brn almış kadar mutlu oldum:)
ya beni. eniyi sen anlarsın hele etsin intihar demene oraya bittim keşke bende deseydşm
adamın mutsuz olcagı belliymiş ben bnmkinin de mutlu oldcana inanmıorum buyuzden bedduamı niye kaldırdım ki ya mis gbi beddua etmiştim tutacagını biliyor ya barış yaptı ahahhh
ben dıycemki şimdi olmuyır boylr agzıma s. çtın ne diye yolvereyim sana demem lazım ki. şuan onla mesgul olmaya gidiorum geri. dönücem kızlar
Barisma olmadan, baska fikrini alalim
Az cok biliyorsun kuzu, sozlu olacak kis musvettesi iste
İşim yok bide kösü arayıp yalanlıycam intihar edecek kadar yürekli biri olsaydı benim evime girip de benim sevgilim olduğunu bile bile adamla takılmazdı. Umrumda olmazdı valla ederse etsin yapacak olanda zaten intihar edecem ben demez direk ederdi.
Seni anlıyorum ama durumunu çözemedim. Sanada en iyi intikam birden geri çekmek olurdu herhalde kendini. Hayatında o hiç olmamış gibi davranmak. O zaman senin boşluğunu hissedeceğine Eminim. İnan öyle hakaret dolu mesaj gelse telefonuma silerim okumam bile bu çözüm değil. Daha da bıktırırsın adamı
Akrabalık varmı senin sözlüyle. Dedikodular ne hızla yayılırki
Akrabalık varmı senin sözlüyle. Dedikodular ne hızla yayılırki
Aynen dedigin gibi yaptim bende zatenD sessizlik modundayim,
Kisinin ozgur iradesi vardir a inanirim ben, hani insanin haklari vardir, kendince sebepleride olabilir dogaldir.. biri karsindakini istemeyebilir, sogumus olabilir ama insan gibi konusmasini isterdim. Sirf sorunlarinin oldugunu soyleyerek bahaneler uretmez insan , acik acik konusulur... Neyse boylece 2 hafta konusmadik , bende sorgusuz sualsiz sildim , engelledim... 1 ay oldu konusmuyoruz, ulasmak istese ulasabilirdi..Buradaki benim ofkem bana yaptigi degil. ailemide uzdu, o deli ediyor beni,kandirmis oldu onlarida... simdi ki halide face ine baktim lay lay geciriyor gunlerini, kalpli beyeniler aliyor kizlardan kadinlardan ....... bunun bir acitmasi olmali sirf kendim icin degil bizimkileri uzdugu icin..
Akrabalik falan yok. O tr de biz burada
Sende de mi yok fikir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?