Naizen senin yaşadığın ülke de sen sıradan bir vatandaş sın 2000 Euro maaş alsan misal burada 6 aya tekabül ediyo yani türkiyede kral sın ve bazı erkekler yurtdışını bir Fırsat olarak görebilirler 5 yıl çalışsalar Türkiye’deki 30 yıl çalışmayla eş değer ve seni bir basamak olarak görmeye çalışabilirler iş ti ev di dildi oturum du falan filan için ama ne var biliyormusun böyle planlar varsa kafasında o ne kazandığı paranın bereketini görür yar olmaz o yüzden canım evlen ama kendi hayat standartının altına düşme kimseye basamak olma donsuz gelirler sonra seni beni beğenmezler benim yaşadığım 3 yıllık kabusta ben sadece evlilik olsun diye evlendim herkes yaşın 29 oldu yok mu biri YÖK mu biri siye sevmeyerek sırf çocuk doğurayım yaşım geçmeden diye evlendim noldu benden sana abla tavsiyesi evleneceğin erkek senden gelir olarak 1 tık üst olsun baba evindeki rahatını arartmasın kendime ait 1 tl m yoktu canım üzüm istedi yazın dedim canım çekti üzüm al pazardan dedi ben enayimiyim üzüm şu kadar para almam dedi adam otelde aşçı idi istediğini yiyip içiyordu eve bir üzüm almadı aşeren kadınlar gibi ağlayacaktım şimdi evde yaz kış meyve var aklıma gelirse yerim ama olmayınca çok kötü
Dasdar kaçtın mı gene
Oooo pyhta hanımda buradaymış hoşgeldiniz tobbiğimizin kralı
Dasdar kaçtın mı gene
Mesaj kutuna bakabilir misinEvet değişmiyorda isim
Havandaysan fallaşsak mı akreeeppppAlışkınım bebeğim Şarköye bile gitmiştim fal için sabahın köründe bilmediğim bir yer bilmediğim bir köye
Aslan erkeği cömert ve sevecendir, bu tavrını canlı ve analitik terazi kadınına hissettirirse o ilişki tadından yenmez. Fellik fellik ortamların aranılan çifti olurlar. Aslan biraz havari tavırları terazinin frenlemesiyle denge bulur. Terazi daha böyle ev hayatına yatkındır. Aslan da içten içe ister ama cool luktan da taviz vermek istemez.mavipapatyaaaaa arkadaşım uzun zamandır yoktun canım arkadaşından rica etsen terazi kadını ile Aslan erkeğinin uyumuna bakabilir mi acaba bende ona kahve bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?