eski sevgiliye hain planlar

Haklisin canim.bende onun amacinin senin dedigin gibi oldugunu suan daha iyi anladim
Yok dertlerimizi birbirimize anlatabiliriz bunun faydali oldugunu dusunuyorum, fikir alisverisi yapiliyor, bu da bir hayat tecrubesi paylasimlari sonucta benim goremedigimi goren uyaran kisidir benim gozumde dost , arkadas.. guzel gunlerinde cokluk olur etrafinda, onemli olan skilinca yaninda olanlari yaninda tutmaktir...Oyle dusunme lutfen dertlerle bunalima sokmak gibi gormuyorum bunu, tam tersi seviniyorum guvenerek anlatmana anlat ki acilirsin, anlat ki bizlerde ogrenelim kime ne kadar guvenmemiz gerektigini

Hanımlar,
belki sıkıntılarınızı sorunlarınızı yazıp rahatlamak için açtınız topiği ve biraz içiniz ferahlasın, sıkıntınız hafiflesin diye şakasına planlar sıralıyorsunuz ama bazı sıraladığınız planlar aşk acısı çeken yaşı küçük insanları etkileyebilir ve ciddiye alıp uygulayabilirler, şakayla karışık yazdığınız planların dışarıdan da okunduğunu unutmayınız rica ediyorum.

Peki Sayin Yoneticimiz Mune , bundan sonra daha dikkatli oluruz , Tesekkurler uyariniz icin

akrep hikayeni okudum çok haklısın benmki ayrılırken bana sen nasıl birdaha mutlu olucan demişti. egoya bakınn.. bende dedimki mutsuz olmak evlenmiş olmak için evlenmektense senn gbi mutsuz olmaktansa hiç. evlenmem daha ii. bnm için endişelenme dedim alçağa apışıp kalmıştı

Son düzenleme:
mune yi gördüm haklı kızlar ergenleri. unuttuk isimde değişmiyor mune dışarıdan okunuyor diyince korktum valla bnm ex de okuyorsa ben oldugumu anlamışmıdır acaba
kızlar bi. falcı vardı bnm çoı iyi sennki. snei forumdan takip ediyor fake hesap yapıyor demişti bendr vy bee kız kılığına da girmiş demiş dalga. geçmiştim benim karizma yerlerde
atma ziyadan şüphelnmiştim birara hatta ziya dan dolayı hahaaa:)

mavipapatyaaaaa arkadaşım uzun zamandır yoktun canım arkadaşından rica etsen terazi kadını ile Aslan erkeğinin uyumuna bakabilir mi acaba bende ona kahve bakarım
Aslan erkeği cömert ve sevecendir, bu tavrını canlı ve analitik terazi kadınına hissettirirse o ilişki tadından yenmez. Fellik fellik ortamların aranılan çifti olurlar. Aslan biraz havari tavırları terazinin frenlemesiyle denge bulur. Terazi daha böyle ev hayatına yatkındır. Aslan da içten içe ister ama cool luktan da taviz vermek istemez.
Terazi böyle şuh edalarla canlı canlı tavırlarla canlandırır ortamı, aslanını aslında aslan baskın görünse de güç terazidedir. İnat olmadığı sürece bu birliktelik sağlam bi temele konumlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…