eski sevgiliye hain planlar

İntikam bile almamak en büyük intikam oluyo bazen ben çok deli doluyum hiçbirşey yapmadım benimki hep tetikte beklemiş ne zaman ne yapçam diye ben hiçbirşey yapmadım şimdi ona karşı iyi davranıyorum hep içinde bir korku var bir gün ona çok büyük zarar verecem diye ben se kıyamıyorum yoksa intikam alırdım hemde 3. Sayfadan haberi duyardınız ama en büyük intikamı alıyom aslında adam hep tetikte bırakamıyorda beni

Şüphe kuşku içindekileri karşı tarafın bilememesi hissiyatlı intikam en güzel olanı hep adamı şüphede bırakacan hep düşünecek kimi zaman seviyor mış gibi yapacan kimi zaman umursamıyacan ben bunu politika olarak yapmıyorum dengesizliğimden yapıyorum ama olumlu sonuçlar doğuruyor

Bıksın zaten kuzu bıksında okadar yıl Ben bunamınzmn harcamışım desin hayatından çıkmam ona ödül olur

Naizen senin yaşadığın ülke de sen sıradan bir vatandaş sın 2000 Euro maaş alsan misal burada 6 aya tekabül ediyo yani türkiyede kral sın ve bazı erkekler yurtdışını bir Fırsat olarak görebilirler 5 yıl çalışsalar Türkiye’deki 30 yıl çalışmayla eş değer ve seni bir basamak olarak görmeye çalışabilirler iş ti ev di dildi oturum du falan filan için ama ne var biliyormusun böyle planlar varsa kafasında o ne kazandığı paranın bereketini görür yar olmaz o yüzden canım evlen ama kendi hayat standartının altına düşme kimseye basamak olma donsuz gelirler sonra seni beni beğenmezler benim yaşadığım 3 yıllık kabusta ben sadece evlilik olsun diye evlendim herkes yaşın 29 oldu yok mu biri YÖK mu biri siye sevmeyerek sırf çocuk doğurayım yaşım geçmeden diye evlendim noldu benden sana abla tavsiyesi evleneceğin erkek senden gelir olarak 1 tık üst olsun baba evindeki rahatını arartmasın kendime ait 1 tl m yoktu canım üzüm istedi yazın dedim canım çekti üzüm al pazardan dedi ben enayimiyim üzüm şu kadar para almam dedi adam otelde aşçı idi istediğini yiyip içiyordu eve bir üzüm almadı aşeren kadınlar gibi ağlayacaktım şimdi evde yaz kış meyve var aklıma gelirse yerim ama olmayınca çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…