- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Huvase yarın bana saracak onu çok iyi anlıyorum aslındahatta bugun huvese yok :) cok ilginc degilmi bu ? ziyaaaaaa bile yok
21382 kişi bizi izliyor
YouTube da bi kanal açsam bu kadar izleyen olsa kredi kartına para yatırırlardı)
Sen şundan emin ol adam seni arıyacak belki intikam bile almak istemeyeceksin biliyormusun
Sen şundan emin ol adam seni arıyacak belki intikam bile almak istemeyeceksin biliyormusun
Şüphe kuşku içindekileri karşı tarafın bilememesi hissiyatlı intikam en güzel olanı hep adamı şüphede bırakacan hep düşünecek kimi zaman seviyor mış gibi yapacan kimi zaman umursamıyacan ben bunu politika olarak yapmıyorum dengesizliğimden yapıyorum ama olumlu sonuçlar doğuruyor[/QUOTE
En buyuk dengesizlerden biride benim ozaman suphesizadami biraktim sessizce yada o beni , ama sonucta sessizligi tercihi eden benim pehhh demis oldum sanirim ..
Ama benim şu an ihtiyacım olan şey gerçek bir sevgili adı evlilik te olmasın sevilmeye sevmeye ihtiyacım var ama bu doğru adam olmalı
Haklisin kuzum, en buyuk hakkindirher sevgili evlenecek diye bir kuralda yok zaten, yada her nisanli.. Taniyip hayatini renklendirebilecek kisiyle evlenilmeli, oyle tv karsisinda yaslanmak isteyen umutsuz vaaklarla , amacsiz ,bos insanlarla degil...insan kendiside yaslanir oylece ..
İşim yok bide kösü arayıp yalanlıycam intihar edecek kadar yürekli biri olsaydı benim evime girip de benim sevgilim olduğunu bile bile adamla takılmazdı. Umrumda olmazdı valla ederse etsin yapacak olanda zaten intihar edecem ben demez direk ederdi.
Seni anlıyorum ama durumunu çözemedim. Sanada en iyi intikam birden geri çekmek olurdu herhalde kendini. Hayatında o hiç olmamış gibi davranmak. O zaman senin boşluğunu hissedeceğine Eminim. İnan öyle hakaret dolu mesaj gelse telefonuma silerim okumam bile bu çözüm değil. Daha da bıktırırsın adamı
Oooo pyhta hanımda buradaymış hoşgeldiniz tobbiğimizin kralıBıksın zaten kuzu bıksında okadar yıl Ben bunamınzmn harcamışım desin hayatından çıkmam ona ödül olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?