eski sevgiliye hain planlar

6. Aşağla onu yerin dibine sok çıkar

Diger seceneklere gerek kalmadi zaten, aile karisik zaten ben el atmadan ... 5. maddedeki zaten kesinlikle bitti.
mesaj atmak bana kendini dusurmek gibi geldigi icin suskun kaldim, o konu tartisalanabilir.. ama bu maddedeki icin bir fikrim var ama sizlere danismak istedim, sunu soylim ben kullanmiyorum face falan ama dandik bir tane acip isyerinin face ne ve oradaki sevgili gorunumlu , kalpler gonderenlerin gozune soka soka hakaretler yazmak istiyorum DDDDDD ne dersiniz ? yorumlara aciyorum konuyu DDDD

Yap içinin soğuması için ne gerekirse yap

Allahhhh niye geri geldi ki? baska cocugu yokmu bu kadinin ?

Var 5 tane eşimden büyük kızı var. Anneleri için ölürler anneleri de onlar için ölür ama bakmıyorlar sadece telefonda ah anam vah anam diyorlar :)
Gözünün iğnesiyle implantların dikişleri alındı bugün o yüzden geldi.

Agizdan sevmeler yani ... iyide niye hep sizde ? tamam buyugunuzdur atadir baska da... niye hep sende ?

selam, kizlar

Neden sali gunleriymis kuzum? nereden duydun ? :)

Sünetmiş canım salı günleri ve sabah aç karnına namaz abdestiyle yaptırıyorsun. Cuma cumartesi günleri yapılmazmış.
Benim yaptırdığım bi bayan var kadın hem hoca hatta kadın baya kültürlü bilgili normal bildiğimiz hocalardan değil. O söylemişti ama neden o günler araştırmadım açıkcası vardır bi bildiği dedim. Buradaki doktorlar hemşireler felanda gidiyor bu kadına.Boyun düzleşmesi için gidiyorum ben baya rahatlatıyor beni.

Bugun benim de hain planlardan fikir gerekiyor, fikri olanlar lutfen yardimci olsunlar
icimde acaip intikam alma ihtiyaci hissediyorum nedendir bilinmez

Hayırıdr bendensin naizen :)
ben intikam alamayım azcık susayım diye dua okutturdum öyle bir etki yaptıki bendr kolumı kaldıramıyorum kitap okyamıorım aha bu mesajı zor yazıorum adama yzamıorum tuttu dua

Hocana sorsana turşucuk adetliyken kurşun dökülürse acayip. garaip. şeyler olurmu kurşun dökünce dua ediyorsun ya hani. tam o sırada adet olursan okuudgun ayetel kürsi. felan etki. yerine başka şeyler çekermi bi soruversene bir koşu

adam sadece beni degil , aileme de ihanet etti ... deli eden kismi bu......bu cok pis bir duygu.intikam hissi..

Deliriyorsun uyuyamıorsun işin gücün gitmiyot ilerlemiyor bu intikami alman lazım değilmi bak nasıl oluyor aynen boylr hissediyorsub benm sevglmde bana ayrılık acısından bu hale düştüğümü. zannediyor oysa ben intikam ve öfkemi. düşündüğüm için ona odaklıyım adam sen benimi. bırakamıyorsun diyor beyfendi. ahhhahhhh Allahın..... sı burayı okuyorsa okusun da görsün o tezim ilerlemezse bu üşengeç halim devam ederse hepsini söke söke geri. alıcam sendrn pis. erkek müsveddesi seni.. bi. yakalasam akrep gbi ezicem seni

Kurşun dökülen dua mı okuyor. Bilmiyordum bak.
Bana çok nazar değer küçüklüğümden beri döktürürüm ben ama dua okumadım hiç ben. Döken okuyor duayı. Kurşun üzerindeki kötü enerjiyi nazarı almak için dökülür niye kötü etki etsin canım.

Hayırıdr bendensin naizen :)
ben intikam alamayım azcık susayım diye dua okutturdum öyle bir etki yaptıki bendr kolumı kaldıramıyorum kitap okyamıorım aha bu mesajı zor yazıorum adama yzamıorum tuttu dua
Nasıl birşey ayrıntı var mı

Hocanın olmaması lazım senin için farketmez

Kuzu adetliyken sure okunmaz .. dua edebilirsin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…