eski sevgiliye hain planlar

Malzemeleri de al Eminönü’nden sizin orda yoktur ben kitabı tam okuyum üstün körü özet geçtim malzeme listesi çıkarayım sizin oralarda yoktur

Sağol kuzu sana fal mal diyoruz ama sana hatırlarsan daha önce de sormuştum sen fallarim çıkar demiştin kuzu sen bana beş kere fal baktın hepsinde aynı şeyi görüp bir sürü detay verdin çıkar mı kuzu benim falimda

Ya o değil Tuğçe’de safir ne kadar haberi YÖK heralde allahtan Elmas pırlanta ritüeli Yok estetik mi yaptırsam malzememi alsam bilemedim

Şöyle bir durum var mesela 17 Nisa’n diyom 21 mayıs ta oluyo misal

Tarih yani vadeler sasiyor kuzu

Fallarin çıkıyor yani vallah darısı başıma benim başıma insallsh

Küçük şirketlerde çalışmak hep sıkıntı büyük yerde sekreter bazen patronu bile görmüyor ne rahat ne kadar uzak olursan o kadar iyi

Canım kaç gündür okuyorum mesajlarını anlam veremiyorum. Ben ailemin durumu olduğu halde ortaokuldan beri çalışırım okuldan çıkar işe giderdim. Ünv. Bitti gittim sırf mesleği öğrenmek için aylık 300 tlye mali müşavirin yanında çalıştım. Sabah 8 çoğu zaman akşam 10 da çıkardım yol parası yok sigara içerdim bide. Gece 3 lere kadar çalıştığımı bilirim. Çok zor şartlarda çalıştım ama karşılığında Son ayrıldığım yerinden ( sabah 8 akşam 6 altımda şirket arabam cebimde şirket telefonu cumartesi paZar tatil) 2015 yılında (yaşımda 27diydi) 3000 tl maaşla ayrıldım ve şuan eşimin işyerinde yöneticilik ve finans işlerini yapıyorum. Bizde küçük işletmeyiz ve personelimiz 7/24 bizi bi sıkıntısı olursa arar ve bizde onları ararız bi sıkıntı olduğunda. Bizim özel işimiz olsa hemen gelirler mesai dışında. Bizde öyleyiz eşleri Doğum yapar araba lazım olur gideriz.eşya taşıyacak olurlar şirket araçlarını veririz. Armut piş ağzıma düş olmuyor 27 yaşına gelipde bide sekreterlik işinden bu kadar şikayet etmen yanlış daha Fazla işine sarılıp kendini başka alanlarda geliştirmen lazım iyi paralar kazanmak istiyorsan şikayet etmeyi bırakmalısın. Patronlarının istekleri bence normal şeyler. Ben bile personelin misafıri geldiğinde çaylarını kahvelerini götürürüm sen kadar kapris yapmam.
Sefa sürmek için önce cefa çekmek lazım. Biraz öyle bak konulara. Çalışana ekmek çok işverene de personel çok İnan bana. Senin yerine çalışmak için can atan çok kişi vardır Eminim. Hem ne demişler dağ tepesind bir çam olamazsan , vadide bir çalı ol. Fakat oradaki en iyi küçük çalı sen olmalısın.
Benimki küçük bi tavsiye tercih senin. Bizler tercihlerimizle varız unutma.

Kizlar kaciyorum ben kustum zaten sohbet etmiyorsunuz benimlefal bakamiyorum diye dislanmaz ki insan bu kadar:)))

tursucuk aynen cnm ben de muhasebe için kendimi geliştirmek istedim kursa gittim ama sonra vazgeçtim suç bende de var biraz aynen hataliyim o konuda

Bakalım zaman ne gösterecek iş konusunda

B Beyazakrep ne icin dua istiyorsun? Enerjim yuksektir benim, oyle diyorlar yani, bedduam tutar cok fena duam da tutar. Ozelden adini yaz bana bu gece medistayon yapacagim zaten. sana da dua edeyim olur mu ,ister misin?

Canım namusunla çalıştıktan sonra hiçbir ayıbı Yok ben Sabancı holding dede çalıştım kapı kapı iş bulamadığım zaman orkid kampanyasındada çalıştım marketlerde tattırma da yaptım önemli olan edebinle namusunla alın terinle çalışmak

B Beyazakrep ne icin dua istiyorsun? Enerjim yuksektir benim, oyle diyorlar yani, bedduam tutar cok fena duam da tutar. Ozelden adini yaz bana bu gece medistayon yapacagim zaten. sana da dua edeyim olur mu ,ister misin?

Küsme bende bilmiyorum fal bakmayı olsun arada sineklik yapıyorum bende giriyorum aralarına. Eşim bayadır iyi sardın bu siteye ne varmış orda felan diyor.
Gerçek hayatlar oluyor burda bide kimse kimseyi tanımıyor ya seviyorum ben burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…