eski sevgiliye hain planlar

Kizlar kaciyorum ben kustum zaten sohbet etmiyorsunuz benimlefal bakamiyorum diye dislanmaz ki insan bu kadar:)))

Ziya :) kimse kimseye fallasiyoruz diye konusmuyoruz ki biz. bende bilmiyorum atiyorum. DISlanmak ne kelime.. bugunlerde iyi degilsin sanirim sen,

Ziya :) kimse kimseye fallasiyoruz diye konusmuyoruz ki biz. bende bilmiyorum atiyorum. DISlanmak ne kelime.. bugunlerde iyi degilsin sanirim sen,

Degilim tabi:))) yaziyorum ya sabahtan beri iyi degilim diye, :))))

Aynen öyle Para her şekilde kazanılıyor. Sabretmek lazım biraz. Kız öyle deme o kapı kapı satan bile sonradan yükselip deli para kazanıyorlar. Bizim bi personel vardı garanti bankasının kredi kartı şatışına girdi kapı kapı dolaşıp kredi kartı satıyor güzel de kazanıyor. Şimdi genel merkeze alacaklarmış adam yükseliyor valla.

Beyaz akrep kuzu şimdi özel numaradan biri aradı cattik iyi mi gece gece

Ben sordum ama sana demedin sen bişey anlatmadın

Cok borcum var cok, lanet okula bagli borclar ne yazik ki:S cok detaya girmek istemiyorum acik forum diye. Ama gecer umarim, tek istedigim okulumu bitirp borcumu odemek, asktan falan vazgectim inan:)))

Cok borcum var cok, lanet okula bagli borclar ne yazik ki:S cok detaya girmek istemiyorum acik forum diye. Ama gecer umarim, tek istedigim okulumu bitirp borcumu odemek, asktan falan vazgectim inan:)))

Okul hergün varmı hiç mi çalışma şansın yok.
Akşamları felan yada eve iş verenler oluyor. en azından biraz rahatlatır seni.

Ya borç ödeniyo merak etme bide ne kadar gelirin varsa o kadar giderin oluyo önce borçlarını öde kalan parayı harca yoksa borç bitmez

Okul hergün varmı hiç mi çalışma şansın yok.
Akşamları felan yada eve iş verenler oluyor. en azından biraz rahatlatır seni.

Ya borç ödeniyo merak etme bide ne kadar gelirin varsa o kadar giderin oluyo önce borçlarını öde kalan parayı harca yoksa borç bitmez

Bir avrupa ulkesindeyim kizlar, borclar o yuzden katmerli, calisma iznim yok, Kacak calismak zorundayim:S Neyse bosverin, bok etmis durumdayim herseyi, belki yoluna girer diye dusunuyorum, belki biri yardim eder, belki bir kapi acilir, kim bilir. Opuyorum hepinizi, kocaman!

Yok kuzu iki kere aradı açmam sapik işte

İyi geceler vardır seninde rızkın allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…