Aaa bende bu adam için çakal demiştim hatırlıyom2 hafta oldu. :) engelli suan , ama ulasmak isteyen bir sekilde ulasir. bu kadar cakalll kurnaz adam ulasabilirdi istese :))) SUTTTTTTT VE GOLLLLLLLL :)
Aaa bende bu adam için çakal demiştim hatırlıyom
atma ziyaa :))))))
Kızın adı ziya kaldı. Ünv de arkadaşım vardı ona da ibo derdik :)
naizen bişey soracam sana bu sana düğün için sen kredi çek yada ailen destek olsun ben sonra onlara öderim şöyle şöyle bir sıkıntım var tarzı konuşma yaptı mıIsi geregi evet. oyle olmak zorunda . :) ya dedigin gibi hersey dogru.. sasirtici kismi zaten bilmen di
naizen bişey soracam sana bu sana düğün için sen kredi çek yada ailen destek olsun ben sonra onlara öderim şöyle şöyle bir sıkıntım var tarzı konuşma yaptı mı
Ya ben neden bu adamda bunu hissettim o zamanyok canim, krediyle isimiz olmaz bizim burada.. yalniz gereginden daha az masrafli bir nikahtan soz etmisti.bana ve aileme..
Ya ama ben bunu yoğun hissettim belkide siz kabul etmeyip bizde yardımcı oluruz demelerini beklemiştirOnun beynine girmissindir :)
ben cimri erkekleri hiç sevmem cimri olanın gönlü de cimridir
Ya ama ben bunu yoğun hissettim belkide siz kabul etmeyip bizde yardımcı oluruz demelerini beklemiştir
tursucuk bir kez daha hayran kaldim sana.MASALLAH , hayata ve insanlara karsi ki tutumundan dolayi alkisi hakkediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?