eski sevgiliye hain planlar

Isi geregi evet. oyle olmak zorunda . :) ya dedigin gibi hersey dogru.. sasirtici kismi zaten bilmen di
naizen bişey soracam sana bu sana düğün için sen kredi çek yada ailen destek olsun ben sonra onlara öderim şöyle şöyle bir sıkıntım var tarzı konuşma yaptı mı

naizen bişey soracam sana bu sana düğün için sen kredi çek yada ailen destek olsun ben sonra onlara öderim şöyle şöyle bir sıkıntım var tarzı konuşma yaptı mı

yok canim, krediyle isimiz olmaz bizim burada.. yalniz gereginden daha az masrafli bir nikahtan soz etmisti.bana ve aileme..

Aynen kuzu kapaticam şimdi özel numaralara en iyisi

Bende ki bilimsel açıklaması kendimin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyrom ama diğer insanları dinleyince normal olduğumu düşünüyorum hep ben düşünüyorum düşüne düşüne kafayı yicem galiba bana terapi gibi geliyo çıkıp çıkmaması önemli değil o an rahatlayım fal beni tatmin etsin isterim benim bir arkadaşım var dehşet güzel bakıyo çok iyi bakan arkadaşlarım var ama onlar herşeyimi bildiği için herzaman baktırmam kafelere de ayda 2 ayda para durumuna göre giderim

Turşucuk sen bizimle yazışıyon ya arada gülüyo falansın dır benimkiler benim hareketlere alışıkta kaynanan ne diyodur acaba

ben cimri erkekleri hiç sevmem cimri olanın gönlü de cimridir

COKK YASAAA Gel dese de bakma cimri aşına, bir fırsat arar da kakar başına.
Hangi hastalık, cimrlikten daha büyük olabilir ki. (Hz. Muhammed) (s.a.v) Daha ustune ne denir ki

:))) Gercekten birde kaynanamiz vardi dimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…