eski sevgiliye hain planlar

Turşucuk sen bizimle yazışıyon ya arada gülüyo falansın dır benimkiler benim hareketlere alışıkta kaynanan ne diyodur acaba

Hemde ne gülme bazen tutamıyorum kendimi bütün güleceğimi salıyorum gitsin. Benim gelin deli diyordur herhalde telefona bakıp bakıp gülüyorum diye. Yanında oturmam ben pek.Soramaz da zaten. Bugün minik yavrum geldi eşimin kızı onunla birlikte erken yattılar.

hani Evdekiler bana gerçekten alışkın bazen kızgın hızlı hızlı yazarım bazen yazarken gülerek yazarım gayet normal karşılıyorlar ama sizi merak ediyorum

hani Evdekiler bana gerçekten alışkın bazen kızgın hızlı hızlı yazarım bazen yazarken gülerek yazarım gayet normal karşılıyorlar ama sizi merak ediyorum

Yok canım yanında çok durmuyorum. Mutfakta felan otururum çay sigara işim varsa onu yaparım. Eşim alışkın bana ben gülerim bana bakıp bakıp oda güler.

Yok canım yanında çok durmuyorum. Mutfakta felan otururum çay sigara işim varsa onu yaparım. Eşim alışkın bana ben gülerim bana bakıp bakıp oda güler.

Bu durumada kolay gelinmemistir yani. birbirinizin huylarina alisincaya kadar sure gecer, ayni evde kaynana modeli kolay olmasa gerek

:) tanimiyorum ama . idare eden hep tursucuk mus gibi geliyor yani

İdare etmeyi eşim öğretti bana yoksa çok fena Nemrut asi dediğim dedik sinir hastası biriydim. Onunla tanıştım ve insanları idare etmeyi ve soğuk savaşı öğrendim.
Onunla tanışmak hayatımın dönüm noktası oldu başka bir insan oldum.

Wuhuu MASALLAH , ikizler burcu insanlarla icli disli olmak mi lazim ki o zaman :)))

Ya ben dede bir paranoyaklık var anlatamam birinin bir yalanını yakalayım 50 tane senorya takar da takarım

Bu durumada kolay gelinmemistir yani. birbirinizin huylarina alisincaya kadar sure gecer, ayni evde kaynana modeli kolay olmasa gerek

Kaynana ne derse tersini yaparım. Mutfağa girer bazen bulaşık yıkar bulaşıklığa koyar hemen arkasından gider makineye atarım yıkadıklarını. Yaptığını yemem. Çok demişimdir burası benim evim benim söylediklerim olacak sen kendi evine karış diye. 2 yıllık evliyim . 3 senedir de eşimle tanışıyoruz. Pek alışma süreci gibi bişey olmadı bizde sanki 40 yıldır birlikteymişiz gibiydi. Hala öyle 40 yıldır tanıyorum sanki adamı. Bizimki çok değişikti büyük bi tesadüf eseri tanışma imkansız bi aşk felan filan. Hatta sevgililiğimizin 2. Ayında eşim dedi benim seni tanıma gibi bi amacım yok hemen evlenirim ama annesi babası boşandı ertesi gün babası flörtüyle evlendi kanser oldu herşey bi anda oldu uzun tedavi süreci sonrası malum. Vefat ettikten sonra evlendik bizde

Enerjiniz tutmus ozaman :) Ilimli insanla herkez anlasir tatlim. Onemli olan degerin bilinsin yeterki

Hayatinin son anina kadar onunla olmak icin adim atiyoruz zaten, karsidakinin haince planlari varsa nereden bileceksin anca yasayarak ogrenirsin degilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…