eski sevgiliye hain planlar

Kotu huylarimizi yine kendimiz mi torpuleyelim ozaman :) seni degistirebilen biri olmus ya :)

Enerjiniz tutmus ozaman :) Ilimli insanla herkez anlasir tatlim. Onemli olan degerin bilinsin yeterki

Valla bazen açık açık diyorum kafamı attırma bak donuna kadar alır bide üstüne bana borçlu çıkarsın diye :) benimkinin sevme şekli biraz farklı vidaları gevşeyince sıkmak istiyor bazen. Ama en önemlisi insanlara istediğini nasıl yaptırabilir onu öğretti ve kendine uyguluyorum ben:) kendi silahıyla vuruyorum

Bu süperdi

karsindaki insanin kolay cozmekte bir beceri degil mi ? hani koyun gibi bir kadin olmadigimiz acik ve net cunku..akilli zeki kadini her erkek kaldiramaz yani

Kotu huylarimizi yine kendimiz mi torpuleyelim ozaman :) seni degistirebilen biri olmus ya :)

Ben evlendikten sonra kapandım bide.
İstersek olur İnan. İçimde olmasaydı değişmezdim bu kadar herhalde. Bende bıktım erkek gibi yaşamaktan güçlü kadın olmaktan. İnan şimdi kavanoz kapağı bile açamıyorum :)))) Her an herşeye öğrenmeye açık olmak lazım. Ben bu siteden inan çok şey öğrendim hepinizden tek tek bişeyler aldım.

Farkındaysanız toplu terapide gibiyiz ben hep bir makara kukara modundayım kendi arkadaş çevremde çok nadir içimde kalan acılardan bahsederim ama Burda belki tanımadığınızdan rahat rahat anlatabiliyorum içimdekileri yaşadıklarımı

Evet bende sen gibiyim. Yoksa kaynana felan anlatmam kimseye ailem arkadaşlarım felan bilmez evimde ki sorunları. Annem üzülür bazen sen niye bişey anlatmıyorsun bana felan diye.

Tabi dimi.. Insanlar neler yasiyormus diyorsun ister istemez.. Sukrun artiyor ya..Senin hic aklina bile gelmeyen cozumler sunuluyor, ufkun genisliyor..baska bir gozden bakmayi deniyorsun olaylara... BU SITEYI KIM KURDUYSA ALLAH RAZI OLSUN :))))

karsindaki insanin kolay cozmekte bir beceri degil mi ? hani koyun gibi bir kadin olmadigimiz acik ve net cunku..akilli zeki kadini her erkek kaldiramaz yani

O yüzden bizlerden çok fazla aşk evliliği yapmamız beklenmez :) he benimki aşk evliliğiydi ama mantığıma yatmasaydı aşkımdan ölsemde kesinlikle evlenmezdim.

Ben ufak çaplı bi araştırma yapıp geliyorum hemen konuya kaybolmayın

O yüzden bizlerden çok fazla aşk evliliği yapmamız beklenmez :) he benimki aşk evliliğiydi ama mantığıma yatmasaydı aşkımdan ölsemde kesinlikle evlenmezdim.

Iste bu yuzden kendime sapyoseksuel diyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…