eski sevgiliye hain planlar

Kızlar dudakdolgusu yaptırdım fakat ağrıdan ölüyorum böyle olan oldumu lütfen yazın

Dasdar nin yorumunu cozdunmu sen tursucuk ben birsey anlamadim :)

Allah Allah kızlar noluyi ya kafam guzrl ondan m acaba bugun sizden once 5tana canlı tarot baktım enerjim vampir gbi. emildi ondan
Dasdar teyzeyi uyutayim derken kendide mi uyudu ki :)

kuzu gece telefon geldi. duramadım burlarda tabiki benmki yani

Nr guzel demişsiniz terapideyiz. diye gercekten oyle bende kendimi erkek gbi hıssedıyorum hemde evde geçindiriyorum ben yıllardır bu şekildeym colukla cocuk la bir. başıma bırakılmış gbi hıssedıyorum hatta yaptıgım meslek alank ziyadesiyle erkek işi ve beni. kadın gbi hısseddiren tek bir. kişi vardı oda hakkın rahmetine kavuştu dun gece tursucuk

Nasil yani ? ADAMIMI VURDUN KUZUUUUUUU :) sakaydi tabiki.. ne oldu anlatsana yahu

Son düzenleme:
Başın sağolsun abla

Noldu üZmemiştşr inşallah seni ç. Tahmin ettim bişeyler olduğunu. Koydun mu son noktayı neden kavga ettiniz

Dasdar Asmin Serkan q gittim.Yirmi dakika baktı beğendim adamın ismindeki iki harfi bildi bunlar üç ay ya da dört aydır evli bunu adamın ablası özellikle aile baskısı var aşk yok bunların arasında sadece hoşlanma o kadar tutku aşk yok bu adam aniden evlenmiş bu adamın arkadaş cevresi çok çapkın kendi menfaatim ne olabilir diye dusunur hep.Alkol sorunu var bu adam içmeyi seviyor bu adamla aranızda mesafe var şehir olarak.Bunlstin arası şimdi catirdama var evlilikletinin yedinci ayında ortalık kizisacak bunların arasında bu kadın adamın bazı şeylerini yakalayacak dedi.Sen bugüne kadar iki üç iş değiştirmiş sin işyerinde sikiliyorsun iki üç aydan sonra orda duramiyorsun.İsyerinde kumral bir kadın var dikkat et ona her şeyi söyleme zararzgormezsin ama kucuk sinek mide bulandirir dedi muhasebedeki kadın.

Selam kizlar. Kaynatmissiniz epeyce.

Nasil yani ? ADAMIMI VURDUN KUZUUUUUUU :) sakaydi tabiki.. ne oldu anlatsana yahu

kuzu bu halde güldürdün ya Allah da seni. güldürsün kaynanan ölsün kızzz:) vurmadım kavgada seni. öldürcem dedıgm olmuştu ama

Noldu üZmemiştşr inşallah seni ç. Tahmin ettim bişeyler olduğunu. Koydun mu son noktayı neden kavga ettiniz

Canım barış edelim felan dedi ona canım sıkıldı onun barış dedıgı arkdş kalmak rol kesmek yani bu kavgadan daha kötü etti bmi. kavgada ben haklıyım arkadaş. kalırsak birdaha zor başlarız hem bnm intikam ds suya düştü elimde patladı gene

Serkan tırt ay kız hiç hatırlamak isyemdm fal bakmıştı bana orda utku iyi. birtek

Baktirdim kuzu bakalım çıkar mi

Ben buradayim:))) gec kalan akrep:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…