- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Kızlar benim gözler kapanıyor iyi geceler görüşürüx
Dasdar teyzeyi uyutayim derken kendide mi uyudu ki :)
Dasdar canım bana da salla bir iki
Allah Allah kızlar noluyi ya kafam guzrl ondan m acaba bugun sizden once 5tana canlı tarot baktım enerjim vampir gbi. emildi ondan
kuzu gece telefon geldi. duramadım burlarda tabiki benmki yani
Nr guzel demişsiniz terapideyiz. diye gercekten oyle bende kendimi erkek gbi hıssedıyorum hemde evde geçindiriyorum ben yıllardır bu şekildeym colukla cocuk la bir. başıma bırakılmış gbi hıssedıyorum hatta yaptıgım meslek alank ziyadesiyle erkek işi ve beni. kadın gbi hısseddiren tek bir. kişi vardı oda hakkın rahmetine kavuştu dun gecetursucuk
Başın sağolsun ablaAllah Allah kızlar noluyi ya kafam guzrl ondan m acaba bugun sizden once 5tana canlı tarot baktım enerjim vampir gbi. emildi ondan
Nr guzel demişsiniz terapideyiz. diye gercekten oyle bende kendimi erkek gbi hıssedıyorum hemde evde geçindiriyorum ben yıllardır bu şekildeym colukla cocuk la bir. başıma bırakılmış gbi hıssedıyorum hatta yaptıgım meslek alank ziyadesiyle erkek işi ve beni. kadın gbi hısseddiren tek bir. kişi vardı oda hakkın rahmetine kavuştu dun gecetursucuk
Allah Allah kızlar noluyi ya kafam guzrl ondan m acaba bugun sizden once 5tana canlı tarot baktım enerjim vampir gbi. emildi ondan
Nasil yani ? ADAMIMI VURDUN KUZUUUUUUU :) sakaydi tabiki.. ne oldu anlatsana yahu
Noldu üZmemiştşr inşallah seni ç. Tahmin ettim bişeyler olduğunu. Koydun mu son noktayı neden kavga ettiniz
Başın sağolsun abla
Dasdar Asmin Serkan q gittim.Yirmi dakika baktı beğendim adamın ismindeki iki harfi bildi bunlar üç ay ya da dört aydır evli bunu adamın ablası özellikle aile baskısı var aşk yok bunların arasında sadece hoşlanma o kadar tutku aşk yok bu adam aniden evlenmiş bu adamın arkadaş cevresi çok çapkın kendi menfaatim ne olabilir diye dusunur hep.Alkol sorunu var bu adam içmeyi seviyor bu adamla aranızda mesafe var şehir olarak.Bunlstin arası şimdi catirdama var evlilikletinin yedinci ayında ortalık kizisacak bunların arasında bu kadın adamın bazı şeylerini yakalayacak dedi.Sen bugüne kadar iki üç iş değiştirmiş sin işyerinde sikiliyorsun iki üç aydan sonra orda duramiyorsun.İsyerinde kumral bir kadın var dikkat et ona her şeyi söyleme zararzgormezsin ama kucuk sinek mide bulandirir dedi muhasebedeki kadın.
Bizde seni canlı terapiye alalım bakalımDasdar anlat biraz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?