eski sevgiliye hain planlar

Kızlar size bir şey sorucam sizce bu benim eski pislik ve kız bir buçuk ay oldu neden resim paylasmiyorlar sizce neden

tursucuk arada geldi gitti :) akrep bizim randevu saatine gecikti.. aaaaa olmadi simdi.. okuz oturdu bogrume bogrume zaten :)))))

tursucuk arada geldi gitti :) akrep bizim randevu saatine gecikti.. aaaaa olmadi simdi.. okuz oturdu bogrume bogrume zaten :)))))

bugun bendede öküz var çengelköyde gezindim yinede öküz geçmedi dün geceki. konuşmamız kulağımda yankılandı duedu biri leri. gelsede şu öküzleri çıkartsa bizden

Beyaz akrep işi var galiba yoksa kesin forumda olurdu

başlığa ithafen; ben bu aralar canı arabasına zarar vermek istiyorum. ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. ciddi ciddi plan yaptım ama kameralar falan sıkıntı

başlığa ithafen; ben bu aralar canı arabasına zarar vermek istiyorum. ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. ciddi ciddi plan yaptım ama kameralar falan sıkıntı

boyle bir sey sakin yapma, suc islemis oluyorsun cunku boyle bir sey yaparak. Kizlarin planlari kiskandirma temelli seyler, sen citayi yukseltme:)

tabiki sorarsinda neden ozellikle ben :) icine mi dogdu bisey hayirdir

tabiki sorarsinda neden ozellikle ben :) icine mi dogdu bisey hayirdir

ahahahhaha:))) kafan daginik, ve saatlerdir buradasin gibi, bu da can sikkinligina, keyifsizlige isaret:)

boyle bir sey sakin yapma, suc islemis oluyorsun cunku boyle bir sey yaparak. Kizlarin planlari kiskandirma temelli seyler, sen citayi yukseltme:)

Yukseltsin yukseltsin .. haktir bazilarinaa .. ben yaptim zamaninda :))))))

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdîr
Tekdîr ile uslanmayanın hakkı kötektir........... NOKTA

Kiz sen beni mi gozetliyorsun . senden iyi bir sosyolog olurmus biliyormusun :)

Kiz sen beni mi gozetliyorsun . senden iyi bir sosyolog olurmus biliyormusun :)

Iyi gozlemciyim:))) fal bakmak yerine karakter analizi yapsam yeridir, gozlerim uzerindePPP canin cok mu sikkin, takma kafana tokadan baska diyecegim ki, yuz yilin en igrenc esprisi diye yapmamayim dedim PP

Aha yazmayaydi daha iyidi bee...butun karizma sosyolog sifatlarini geri aliyorum derhal :)

ahahahhaha al geri:) ictin mi kahveni at fincanlari buraya:)

hâlâ kahve alamadım bi. alayım yarın yapayımda bakılsın ama bu kız nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…