eski sevgiliye hain planlar

Bir bakabikirsen panpa ilac gibi olur

Beklentilerinizi minimumdan eksilere dusurmek gerekiyor
Bogrunuzdeki oturan bogayi gormemezlikten gelmelisin baska seylerle ilgilen , gecici.. Tecrube konusuyor

Evet biliyorum böyle yapmam gerektiğini fakat bu duyguları ilk defa yaşıyorum daha once de erkek arkadaşlarım oldu fakat hiç birinde böyle olmamıştım o benim için çok farklıydı.. Ama belki de zaten uzamayacak bir ilişkiydi... bugün olmasaydı diğer ay yada 1 yıl sonra yine aynı şeyleri yaşayacaktım diye kendimi avutuyurum ama onu hala sevdiğimden acının önüne geçemiyorum..

Canım üzgünüm gerçekten aşıksan o sancı o arayana kadar geçmiyo birde etrafındakilerinin tesellileri güzelsin başkasını bulursun laflarına tahammül edemiyon

O aramayacak bıliyorum.. bildiğim halde bekliyorum.. Şu umut çok kötü birşey boş yere umut daha kötü..

Minnimini00 hasta olsan gidersin doktora ilaç verir Böyle durumlarda pisikoloğa gitsen hap verir o haplarda senin dengeni bozar ağlanmıcak şeye ağlar gülünmeyen şeylere Güler doktor ilacın dozajını arttırıncada sarhoş gibi gezersin bir arkadaşınla dertleşsen aman sana benim amcamın oğlunun kankasını ayarlarım çivi çiviyi söker der

Eklentiler

• EE46FBA4-CA70-4660-AD3D-A31874C41D23.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 30
C corpus dehşet bir fal çıkmış sen atıyorum son 1,5 yıldır ağır depresyondaymışsın daha yeni yeni geçen hafta aldığın kararlar doğrultusunda depresyondan çıkmaya karar vermişsin güzelim

Sıkıntıların hem aile hem aşk hiçbirşey istediğin yerde değil kafanda bahtsız bedevisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…