- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
ok şu müşteriyi yollayım bakışırız
tamam kuzum bu arada adım merve 27 yaşındayımŞeytan suratlı bir erkek var sende minyon tip
ok şu müşteriyi yollayım bakışırız
ozge 30
eski sevgilimdir pislikkk ibris :))Şeytan suratlı bir erkek var o sana dönsün diye adaklar mı adamamışsın neler yapmışsın hep bir haber beklemişsin sense cılız minyon gördüm seni
cok ciliz degilim biraz kilo aldimŞeytan suratlı bir erkek var o sana dönsün diye adaklar mı adamamışsın neler yapmışsın hep bir haber beklemişsin sense cılız minyon gördüm seni
yok yok dogru diyorsun.Kız bu tam bir şeytan ama benden söylemesi adam gibi adam kendi ayakları yere sağlam basan sevse dicem adam kendinden başka kimi sevebilir bu diğer erkeklerden farklı bunun ruhu yok biliyormusun
aaa gorusuyorum aslinda bu surecte bana cok destek oldu. iyi geliyor enerjisi :)Şimdi arkanda bir erkek var ama ona zaten sırtın dönük oda iyi bir halt değil ki ı da firavun gibi çıkmış
oyleYa senin hayatına canım benim seni sevebilecek aşkı doruklarda yapabileceğin ay ne biliyim şimdi morali mi de bozmayım ama aşk hayatın çok b..ktan
bosverr oldugu kadar. artik oyle diyorun. kafa rahat takmiyorum:))Üzgünüm corpus ben böyle hayatın ne dicem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?