Iyidr iste idare ediyorum. Falciyi duymadim hic kimmis ki o? Cok mu iyi bakiyormus?İyiyiz sen napıyon
Telde de bakıyormuş ama ne adı ne sanı hiçbirşey bilmiyorum baya yurtdışından falan tarot bakıyormuşIyidr iste idare ediyorum. Falciyi duymadim hic kimmis ki o? Cok mu iyi bakiyormus?
Telde de bakıyormuş ama ne adı ne sanı hiçbirşey bilmiyorum baya yurtdışından falan tarot bakıyormuş
Evet ama ismi Çismi yok hiçbirşey uzun zaman önce dymuştum belki Antalya’da bile değildir artı adamIyidr iste idare ediyorum. Falciyi duymadim hic kimmis ki o? Cok mu iyi bakiyormus?
Şöyle söyleyim maddiyat olarak ne zenginiz ne fakir bende tembelim bide sinirlendiğim zaman en pisikopatım diyen önümde eğilir iş ortamlarıda malum gergin bana lay loy lom iş olacak iş disiplinim çok fazla yanlız sıkı iş takipçisiyimdir hatasız temiz iş yaparım ama kafa rahat olacakSen şimdi neden çalışmayı düşünmüyorsun panpa mesleğin muhasebe çok iyi aslında her yerde bulursun iş kendin mi istemiyor calismsyi
Evet ama ismi Çismi yok hiçbirşey uzun zaman önce dymuştum belki Antalya’da bile değildir artı adam
Antalya’da yaşadım bir kız vardı o söyledi o zamanlar param yoktu çok gitmek istedim sonra kızın numarasıda yok kaybolduCok merak ettim vallahi, kimse de bilmiyor, Sen nereden duydin, sana soyleyenlerde mi bilmiyor acaba kimmis neymis diye
Benim bir arkadaşım Kadıköy’de bir falcıya gidiyor kadın diyo ki Üsküdar da bir hoca çar sende büyü var diyo gidiyo arkadaşım hoca 3000 tl para istiyo büyü bozacam diye arkadaşım diyo o kadar para YÖK bende adam diyo ki ben sana hatim edecem sonra hoca 800 tl ver diyo kadın YÖK diyo baya bir rahatsız etmişlerdi şebeke gibiler bence kim ne bilmeden gitmeUskudar'da bir hocadan bahsediyorlar, eski sozlukte ve benzeri yerlerde ondan bahsediliyor ama kimse adini vermiyor bir bulsam calacagim kapisini. Sen duydunmu hic uskudar da hica falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?