eski sevgiliye hain planlar

H huvese şöyle söyleyim burda bi kankam var kıza 2 yıldır sana koca var diyom 2 yıldır o koca hala Yok diğer dediklerim çıktı ama koca bi türlü gelmedi

Sen şimdi neden çalışmayı düşünmüyorsun panpa mesleğin muhasebe çok iyi aslında her yerde bulursun iş kendin mi istemiyor calismsyi

Hepsi çıkmaz zaten yine diğer söylediklerin çıkmış zaten benim ki çıkarsa var ya zevkten dört köşe olurum

Telde de bakıyormuş ama ne adı ne sanı hiçbirşey bilmiyorum baya yurtdışından falan tarot bakıyormuş

Cok merak ettim vallahi, kimse de bilmiyor, Sen nereden duydin, sana soyleyenlerde mi bilmiyor acaba kimmis neymis diye

Sen şu anki depresyon halini 3 aya atlatacan 6 ay tam bitti diyecen ve bundan soğutacan buda sana dönmek için sahte face falan açacak başka Nickle sen hiç oralıklı olmayacan bu bence seni arayacak çok üzgünüm biz görüşelim falan ve bence sen kabul etmeyecen

Sen şimdi neden çalışmayı düşünmüyorsun panpa mesleğin muhasebe çok iyi aslında her yerde bulursun iş kendin mi istemiyor calismsyi
Şöyle söyleyim maddiyat olarak ne zenginiz ne fakir bende tembelim bide sinirlendiğim zaman en pisikopatım diyen önümde eğilir iş ortamlarıda malum gergin bana lay loy lom iş olacak iş disiplinim çok fazla yanlız sıkı iş takipçisiyimdir hatasız temiz iş yaparım ama kafa rahat olacak

Evet ama ismi Çismi yok hiçbirşey uzun zaman önce dymuştum belki Antalya’da bile değildir artı adam

Uskudar'da bir hocadan bahsediyorlar, eski sozlukte ve benzeri yerlerde ondan bahsediliyor ama kimse adini vermiyor bir bulsam calacagim kapisini. Sen duydunmu hic uskudar da hica falan?

Kuzu bunu tahmin.in diye söyledim ama ben bu adama çok beddua hakaret ettim

Nasıl olacak bu hani normal bir insan evladı olsa dediğin olur da kuzu sen fal baktığında da aynı tarihleri aynı şeyi soyledin

Bu dediğin olsa ölsem gam yemem gözüm açık gitmez

H huvese nasıl beddualar ettiğini tahmin ettiğim için desek daha doğru olur o beddualardan sonra mutlu olabilir mi sence yazık günah değil mi sana ömrünün en güzel yıllarında falcı falcı geziyon mutlu olabilir mi sen ce

Cok merak ettim vallahi, kimse de bilmiyor, Sen nereden duydin, sana soyleyenlerde mi bilmiyor acaba kimmis neymis diye
Antalya’da yaşadım bir kız vardı o söyledi o zamanlar param yoktu çok gitmek istedim sonra kızın numarasıda yok kayboldu

Uskudar'da bir hocadan bahsediyorlar, eski sozlukte ve benzeri yerlerde ondan bahsediliyor ama kimse adini vermiyor bir bulsam calacagim kapisini. Sen duydunmu hic uskudar da hica falan?
Benim bir arkadaşım Kadıköy’de bir falcıya gidiyor kadın diyo ki Üsküdar da bir hoca çar sende büyü var diyo gidiyo arkadaşım hoca 3000 tl para istiyo büyü bozacam diye arkadaşım diyo o kadar para YÖK bende adam diyo ki ben sana hatim edecem sonra hoca 800 tl ver diyo kadın YÖK diyo baya bir rahatsız etmişlerdi şebeke gibiler bence kim ne bilmeden gitme

Ben kaciyorum yavastan kizlar. naizen seni ozel kucakladim! Herkese iyi geceler.

Vallah gamsız dediğin kuzu peki sence bu merak ediyor müdür bu kız birini buldu mu acaba var mı hayatında biri aklından geçiyor mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…