Benim bir arkadaşım Kadıköy’de bir falcıya gidiyor kadın diyo ki Üsküdar da bir hoca çar sende büyü var diyo gidiyo arkadaşım hoca 3000 tl para istiyo büyü bozacam diye arkadaşım diyo o kadar para YÖK bende adam diyo ki ben sana hatim edecem sonra hoca 800 tl ver diyo kadın YÖK diyo baya bir rahatsız etmişlerdi şebeke gibiler bence kim ne bilmeden gitme
Canım sen bol bol dua et beddua etme Allah seni daha iyisi ile karşılaştırsınVallah gamsız dediğin kuzu peki sence bu merak ediyor müdür bu kız birini buldu mu acaba var mı hayatında biri aklından geçiyor mudur
Bakip sana ozelden yollayacagim birazdan kendin okursun degisk bir tip.Oshie Üsküdar saki hocayı napacan
Beddua dönüp dolaşır seni bulur derler. Sen yinede beddua etme
Profildeki yavru senin mi, ne guzel bir seydir o ya
Oshie yazıyı okudum çok etkilendim var öyle bende duydum adamın yazışı yazış şekli son derece doğal yalansız ve reklam da Yok bence bir iletişime geç
Evet canım adı TOMA , bide kediciğim var onun adı da timi
Bi araştırmak lazım phyta Üsküdar Kadıköy iyi bilir o taraflarıOzelden niye yazmiyon kiz:))) evet baska biri de aynisini yazmis, onun hikayesini de okusaydin icinde link vermis zaten. Ama kimse iletisim bilgisini vermiyor, adamin hakkinda bilgi sifir. Yani bilgi alamayiz, ama cok merak ettim kimdir nedir diye. Uskudarda yasayanlar biliyordur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?