eski sevgiliye hain planlar

Hasta ruhlu görmen de en çok bana dokunan etkileyen oydu direk gamsız hasta ruhlu gördüm ben onu drdin

eskide adi geciyor, para almiyor. Degisik bir tip, normal isi var adamin, Degisik biri . bulursam yollarim okudugm seyi. Optum simdilik kacar ben iyi geceler guzelim.

Kuzu kimseyi istemiyorum derdim ne biliyon mu onu mutsuz görmek bu oldu mu bana havada karada ölüm yok ben zaten bunu istemiym napıyor ben bana kazık atan adami

Kız karşımda olsa gırtlağına sarilirim o derece ben sadece tiksiniyorim ondan

B Beyazakrep buldum sana mesaj atamiyorum, sen at bana yollayayimm. Buraya postalamak istemiyorum sorun cikiyor sonra.

26 yaşındayım şu yaşıma kadar üç kişiye sağlam beddua ettim hepsi bir sene içinde çöküş yaşadılar biri işini kaybetti iş bulamadı biri sağlığından oldu biri de davalık oldu ucu de arkadaş imdi

Kiminin duası kiminin bedduası tutar derler Benim beddualarim çabuk tutuyor Rabbimin izniyle

Canım keskin sirke küpüne zarar sen burda onun için kendini paralarken onun şu an kıçında pireler kıbırdıyo sen kendini motive etmen lazım Bak her gece uykusuz kalıyon sabah işe gidiyon bu senin motivasyonu da etkiler yaşın genç daha git kendine bak kuaföre git havan değişsin git teyzenin kızının kaynının eniştesinin yazlığına be bileyim bi aktivite yap beynini başka bir işle meşkul et dini kitaplar oku senin bu durumla alakalı dualara sarıl

Oshie yazıyı okudum çok etkilendim var öyle bende duydum adamın yazışı yazış şekli son derece doğal yalansız ve reklam da Yok bence bir iletişime geç

Geziyom iştahını acik bugün bakirkoye gittim ise gidiyorum ama şunun olduğunu ya da berbat bir şey olduğunu duysam oh derim nasilmis.Ben birine kötülük yaptıysam o da bana bildiği en kotu bedduası ettiyse eğer ben haksizsam

Oshie yazıyı okudum çok etkilendim var öyle bende duydum adamın yazışı yazış şekli son derece doğal yalansız ve reklam da Yok bence bir iletişime geç

Ozelden niye yazmiyon kiz:))) evet baska biri de aynisini yazmis, onun hikayesini de okusaydin icinde link vermis zaten. Ama kimse iletisim bilgisini vermiyor, adamin hakkinda bilgi sifir. Yani bilgi alamayiz, ama cok merak ettim kimdir nedir diye. Uskudarda yasayanlar biliyordur kesin.

Bi araştırmak lazım phyta Üsküdar Kadıköy iyi bilir o tarafları

Herkes çektiğini bilir akrep hayatımda hiç bir haberi bu kadar beklememistim ama en geç bir sene içinde ak kara ortaya çıkacak o gün bana düğün bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…