eski sevgiliye hain planlar

Arkadaslarim bana kız senin bedduani almayın da insan senin bu beddualarin duyunca hayattan soğur ve kasvet çökertti içimize

Birine beddua etmek o insanın da farkında olmadan aslında üzerine kasvet çıkıyor psikolojisini bozuyor o yüzden bu kadar ini kaldıramadı

Yasiyom kuzu sence kaç vakit biciyon

Birine beddua etmek o insanın da farkında olmadan aslında üzerine kasvet çıkıyor psikolojisini bozuyor o yüzden bu kadar ini kaldıramadı
Beddua bir buluttur edersin bedduayı göğe yükselir kime yağıcağı belli olmaz bak zaten hak dünyasında yaşıyoruz sana yaptığının cezasını zaten hem bu dünyada hem ahirette bulacak bu kadar üzme kendini

Bu dünyada görsem kafi o an işte ohh bana şerbet şeker içimi çok doldurdu bildiğin gibi değil

Eğer güzel ve renkli gözlü bir bayan isen sende gitme

Renkli gozlu degilim ama guzelim , fotomdaki hatuna benziyorum, tabi bunu bana yazdiysan:)) benimki merak iste, sikintili bir donemim, fal da baktiramiyorum iyi bakan kimse yok:S

Allah'a şükür dayaniyorim kuzu güçlü olmasam dağılmıştır bütün gün uyurdum ölü gibi

İnsan canını yakanın belasını hemen görsün isteyi

H huvese bana anlattigin hikayedeki insan ise, birakman lazim o isin pesini, kendi kendine acini, parani ve zamanini harciyorsun. Allaha havale et, ne olacaksa olur. Kendin icinde acimi dindir de, unutmami sagla de. Bak ayin kuculme evresi, bu evrede ismedtiginiz seylerden kurtulmak isteyenler beyaz mum yakip istedigin sekilde dua etsin denir. Sen de dene bunu

Ondan aslında bu kadar sabırsız olmam duanın güçlüsü insanı güçlendirir beddua in güçlüsü de insanı urkutur

Tek dayanagim ilerde belasını bulması ama bulacak ta o zaman ölsem gözüm açık gitmem kelime i şahadet getiririm huşu içinde giderim

Sence sen biri e haksizlik yapsan bile bile bu kadar beddua alsan ruhen kötü hissetmez misin kendini bu kadar hakaret yesen ne hissedersin

Yoga yap enerji çalışmaları yap Yasemin yada lavanta tütsüsü al karanlık oda da mum yak 5 6 tane kuş doğa sesleri müzik aç ruhunu arındırma esneme çakra çalışmaları yap hergün 20 defa el vedud zikri yap

Deneycem kuzu sence sen ne hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…