eski sevgiliye hain planlar

Yok kuzu Allah'ın verdiği Allah alır ne vurması Rabbim ona sağlam bir tokat vuracak elbet

Belden aşağsından vur ama belden üstü cinayete teşebbüs belden aşağısı hafif yaralama

Bir ton sey biliyorsun sen kiz:)) senle epey ruhani sey konusurm ben aslinda ama ortamda olmaz:) sen kesin biliyorsundur zayifim ama selulit oldu, nasil gider bu lanet seyler ya:S dotum cakilli yola dondu

Yok kuzu ne vurması Rabbimin tokatı herkesten saglamdir pislik yapan adamın sonu her zaman bataktir.Rabbim onu da beni de görüyor çok şükür kimseyi bu zamana kadar kötülük yapmadım

Canım bazı aletler var sıkılaşmak için selülit için biraz masraflı ama şöyle bazen guruoanyada indirimler oluyo öyle bir şey yap yürüyüş bol bol su be fazla ayakta kalma uzan ayaklarını yukarı kaldır

deneyeyim ben bunu ya, resmen zayifim bu lanet seyler var ya:S ise bak. TCA peeling yaptim, cildim super oldu:) doktora para veremeyecegim salak bir kimyasal peeling icin

Bende maşallah 1 tane selülit YÖK taş gibi vücudum ama sabahları kayısı ceviz roka maydonoz yumurta domates çeri üzerine zeytinyağı saf portakal yiyom bazen çay yerine sütün içine saf bal zencefil zerdeçal tarçın az miktarda karıştırıp kaynatıyom sabah kahvaltım

Evde yapabildin mi ben cesaret edemedim

Yaptim coktur yapiyorum be ama dusukten basla, kucuk bir yerde dene, fan al yanina, bir yerden ikici kez gecme bekle beyazlasma olmazsa gecersin. IYi guzel yapiyor cildi, korkulacak bir sey yok cok, Videolara bak, asadece goze yakin getirme cok sulu birakmaki derine inmesin ya da gozune falan alnindan dokulmesin. Sen cilt bakimini bana sor:))) uzman oldum bu konuda, ne kremi neden kullanmalisin, ne icermesi lazim. Yaslanma karsiti en onemli sey gunes kremi, onu asla ama asla yaz kis ihmal eme

Gerçi bugün çok yol yürüdüm bugün Arnavutköy bebek Rumelihisarı 4.levent taksim yenikapı Bayrampaşa Şişhane kaç yer gezdim ya

gemi kazasini gordun mu, yaliya gemi carpti tam gununde gitmissin:) ama cok guzel yerler gezmissin. Bu arada sen de gocmenlik var mi? Bayrampasada cok gocmen oluyor balkan gocmeni.Arkadaslarim vardi orali.

Ben Venüs frexe diye bir alete girdim eylülde 7 seans gittim daha devam edecektim psikolojik olarak bana iyi gelmişti ama herkes etrafımdaki dediler sen naptın ne güzel cildin vardı yazık hem parana hemde kötü oluyo bıraktım Venüs’ü sonra ecpiment çil kremi aldım cildi soyuyo diye bide bi sivilce kremi 54 tl yada 34 tl tam hatırlamıyorum bycamiyn mi ne adı

Sonra dedim kendi kendime kaşınma şu an 2 aydır cildimle oynamıyoeum cildimde çok şükür kırıiıklok yok ama alnımda mimik çizgisi var çok mimik yapıyorum konuşurken onlar içinde botoks yaptıracam inşallah

Bu saat oldu hala uyku yok Allah'tan yarın iş yok

Retin A kullanacaksin cildin ayslanmasini yavaslatmak icin acnelyse, sabah da hafta bir flan salisilik asit iceren bir sey kullan, Kremi asla ihmal etme, gunes kremini asla!

gemi kazasini gordun mu, yaliya gemi carpti tam gununde gitmissin:) ama cok guzel yerler gezmissin. Bu arada sen de gocmenlik var mi? Bayrampasada cok gocmen oluyor balkan gocmeni.Arkadaslarim vardi orali.
Var var hepsi göçmen ben karma medeniyetler çatışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…