Yoga yap enerji çalışmaları yap Yasemin yada lavanta tütsüsü al karanlık oda da mum yak 5 6 tane kuş doğa sesleri müzik aç ruhunu arındırma esneme çakra çalışmaları yap hergün 20 defa el vedud zikri yap
Evde yapabildin mi ben cesaret edemedimdeneyeyim ben bunu ya, resmen zayifim bu lanet seyler var ya:S ise bak. TCA peeling yaptim, cildim super oldu:) doktora para veremeyecegim salak bir kimyasal peeling icin
Olur fallaşalım ama bugünkü gibi halsiz olursam söylerimB Beyazakrep yarin fallasalim mi
Gerçi bugün çok yol yürüdüm bugün Arnavutköy bebek Rumelihisarı 4.levent taksim yenikapı Bayrampaşa Şişhane kaç yer gezdim yaOlur fallaşalım ama bugünkü gibi halsiz olursam söylerim
Evde yapabildin mi ben cesaret edemedim
Gerçi bugün çok yol yürüdüm bugün Arnavutköy bebek Rumelihisarı 4.levent taksim yenikapı Bayrampaşa Şişhane kaç yer gezdim ya
Ben Venüs frexe diye bir alete girdim eylülde 7 seans gittim daha devam edecektim psikolojik olarak bana iyi gelmişti ama herkes etrafımdaki dediler sen naptın ne güzel cildin vardı yazık hem parana hemde kötü oluyo bıraktım Venüs’ü sonra ecpiment çil kremi aldım cildi soyuyo diye bide bi sivilce kremi 54 tl yada 34 tl tam hatırlamıyorum bycamiyn mi ne adıYaptim coktur yapiyorum be ama dusukten basla, kucuk bir yerde dene, fan al yanina, bir yerden ikici kez gecme bekle beyazlazma olmasa gecersin. IYi guzel yapiyor cildi, korkulacak bir sey yok cok, Videolara bak, asadece goze yakin getirme cok sulu birakmaki derine inmesin ya da gozune falan alnindan dokulmesin. Sen cilt bakimini bana sor:))) uzman oldum bu konuda, ne kremi neden kullanmalisin, ne icermesi lazim. Yaslanma karsiti en onemli sey gunes kremi, onu asla ama asla yaz kis ihmal eme
Sonra dedim kendi kendime kaşınma şu an 2 aydır cildimle oynamıyoeum cildimde çok şükür kırıiıklok yok ama alnımda mimik çizgisi var çok mimik yapıyorum konuşurken onlar içinde botoks yaptıracam inşallahBen Venüs frexe diye bir alete girdim eylülde 7 seans gittim daha devam edecektim psikolojik olarak bana iyi gelmişti ama herkes etrafımdaki dediler sen naptın ne güzel cildin vardı yazık hem parana hemde kötü oluyo bıraktım Venüs’ü sonra ecpiment çil kremi aldım cildi soyuyo diye bide bi sivilce kremi 54 tl yada 34 tl tam hatırlamıyorum bycamiyn mi ne adı
Ben Venüs frexe diye bir alete girdim eylülde 7 seans gittim daha devam edecektim psikolojik olarak bana iyi gelmişti ama herkes etrafımdaki dediler sen naptın ne güzel cildin vardı yazık hem parana hemde kötü oluyo bıraktım Venüs’ü sonra ecpiment çil kremi aldım cildi soyuyo diye bide bi sivilce kremi 54 tl yada 34 tl tam hatırlamıyorum bycamiyn mi ne adı
Var var hepsi göçmen ben karma medeniyetler çatışmasıgemi kazasini gordun mu, yaliya gemi carpti tam gununde gitmissin:) ama cok guzel yerler gezmissin. Bu arada sen de gocmenlik var mi? Bayrampasada cok gocmen oluyor balkan gocmeni.Arkadaslarim vardi orali.
Bu saat oldu hala uyku yok Allah'tan yarın iş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?