eski sevgiliye hain planlar

Güneş kremi istiyorum ama pahalı bir şey almak istemiyorum uygun fiyatlı güzel Nivea mı alsam

Parasında değilim bende babor ürünleri kullanıyorum ama bence lorealle aynı kalitede mücizevi bir etkisini göremedim o yüzden çöm pahalı ürün istemiyorum yoksa yüz bu

UVA ve UVB korumasi olan alman lazim, UVA cildi yaslandiran isinlar, UVB ise bronzlastiranlar. UVA camdan iceri de girebilen degisik bir sey. Bunu engellemen icin kesinlikle kullanman lazim gunes kremi.

Pahali bir sey almana gerek yok. icinde parfum olanlardan kacin sadece. Pahali kremlerde bir bok yok, yalan dolan hikayeler onlarin reklamlari.

Kizlar kaciyorum artik gercekten iyi geceler hepinize.

Evde pineklenilen pazar gününe günaydjn
sinirle uyandım valla yapacak çok iş var ama hal yok
B Beyazakrep kız o anlattığın hikayeyi. okudum kız evlenmiş bana evlilik dememiştin biz de olmıycak ı durum zaten umudu kestim hâlâ konuşuyor benke ama hala aynı b. k aynı kafa bir. gıdım ileri yok yani hani olsa umud etcem yaptıgım şeyler boşa gitti dün mesaj attı bana ama öyle sine hiç. birşeyleri. ortaya yoluna koyalım tarzında değildi ben sabah bir. kalktım "lanet olsun okadar yıla lanet olsun dualrım boşa girri buadamdan bi. cacık olmaz, işim gücüm aksadı onu dusunmekten adam hala aynı yazıyor barıştığına mı şükredeyim yavaşlıgına mı küfredeyim.biriki kelime duysam da içi rahatlasa dedim oda yok. adam yazınca da mutsuzum yazmayın cada. "bu duygularla kalktım bugun ben böyle işe. s. ç. yım bizdd büyü var eminim ayarlarımızla oynanıyor bizim adam yaklaşmaya çalıştığında ben ondan kaçıyorum ben yaklaşıyorum o kaçıyor bunun belirtisi bu anlattıhım durum ve ben oyuzden hangi adımı atcagımı bilemiyprum. 2kelam edin panpa bana

hoca muhabbeti. geçmiş. üsküdar da hoca çok ama asılmarifet gizli hocaları bulmakta ahh ahh eskiden rastlanmıştm ama ne nosu var evindende taşındı buraların hocaları gizlidir bir dua edersin karşına çıkar yoksa ararsan bulunmwa oyle hocalar ama ben 40yıllık uskudar lı olarak eminimki bize yapılmış birşey var aziz. mahmut hudayıde bekliycen karşına çıkmasını tabi Allah çözmeni. isterse karşına çıkar yoksa sittin sene dua etsen hoca onunden geçse bulamazsın....

adamın yavaslıgından bıktım umudum kalmadı bir mesaj la herseyi bitirip bugune kadar onun hatır ına baktırgm falların parasını ondan istiycem artı kuafor ve terapist parasını da ekleyip bakın bakalım aşk acısı kalıyormu anında gecer valla demeyi düşünüorum bıktım artık ya konuşsada da mutsuzum konuşmasasa mutsuzum

benim dilimde tüy bitti size geçmiş hayatımda yaşadığım sorunları anlattım hepiniz dinlediniz rahat Batıyo size hepiniz iş güç sahibi genç insanlarsınız gençliğimin en güzel 29 31 yaşlarını pisikopat şizofren sapık ruhlu bir adamla işkence (pisikolojik)kavga stres fakirlik içimde bir 3 yıl geçirdim bu travmayı atlatmam 6 yılımı aldı. Keşke bana biri şunu deseydi yada şunu yapsaydım yaşadığım 3 yılın acısını 6 Yılımı zehir etmekle geçirmeseydim. Siz bunu yapıyorsunuz şu an da sizden değerli hiçbirşey yok hayata gülümseyin sizi üzen insanlardan uzak durun onları düşünecek kadar değerli değiller ruhunuzu arındırın güzel şeyler düşünün güzel şeyler hayal edin güzel şeyler yaşayın

kız akrep dogru dıyon da bazen sevgi oluyor ama engel oluyor nazar oluorbaşka şeyler oluor

Dasdar neden mutsuzsun neden şükürsüzün neden bu kadar çağresizsin sen ezikmisin sen nesin ben sana hayat hikayemi anlatmaya başlasam yeter sus dersin. Tamam bende birini sevdim kendi Canımdan fazla sevdim bende beddua etmedim mi en kralını ettim içim yanmadı mı yandı ama şu durumdan kurtulman için yapman gerekekirse onu yap seven insan elbetteki döner sevdiğine Emin’sen elbetteki dönecektir ama seni üzen insan geçmişte seni kuran üzen bir insan sana gelecekte ne yaşatabilir ki bir yerlerde çok güzel insanlar var bizi mutlu edecek sevecek biz kim bilmiyoruz ama bir gün elbette ki karşılaşacağız

Ya kuzular dün arkadaşım la yalılara baktık baktık dedim ay aynı fazilet oldum dedim böyle bir yalım olsun evden dışarı çıkmam çayı kahveyi hep balkonda içerim dün yalıya gemi girmiş ne göz var ya

kuzu biri çıkmasa da olur.. yada bunun korkuları geçsin zaten olur sevgisiz liğini hissedmiorum ama korkusu yuznden boyleyiz bidefeia oluraa en cesur adam gelsin yoksa gelmesin ama işim param gücüm saygınlıgım saglıgım yerinde olsun mutsuzlık kısa sürsün derdindeyim bebgim oyuzden mutsuzum die yazıyorum hani. brişeyler desin yada işim param gelişsin bir. mucize olsun hemen hemen ayaga kalkayım diorum cunku hayatımda heeaey hep çokçokçok yavaştı.. ben sadece hep ilkbaş sevgiye inandım heekonuda boyke am a hep kazık atılan ben oldum ilkkez kendimi kadere akışa bıraktım bu hatayı yaptım bak noldu koca bir hiç öfkem bundan benm bir. kişiye karsı deil adama karsı deik benm mallığıma.... kuzu boyle

Dizideki yalıya mı girmiş.
Bide şu Yasin’in annesine kim çarptı. Vermedin haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…