- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Minibüs çarptı YÖK dizideki ama binbir gecedeki adamın annesinin yalısı dizidekiDizideki yalıya mı girmiş.
Bide şu Yasin’in annesine kim çarptı. Vermedin haberleri
kuzu biri çıkmasa da olur.. yada bunun korkuları geçsin zaten olur sevgisiz liğini hissedmiorum ama korkusu yuznden boyleyiz bidefeia oluraa en cesur adam gelsin yoksa gelmesin ama işim param gücüm saygınlıgım saglıgım yerinde olsun mutsuzlık kısa sürsün derdindeyim bebgim oyuzden mutsuzum die yazıyorum hani. brişeyler desin yada işim param gelişsin bir. mucize olsun hemen hemen ayaga kalkayım diorum cunku hayatımda heeaey hep çokçokçok yavaştı.. ben sadece hep ilkbaş sevgiye inandım heekonuda boyke am a hep kazık atılan ben oldum ilkkez kendimi kadere akışa bıraktım bu hatayı yaptım bak noldu koca bir hiç öfkem bundan benm bir. kişiye karsı deil adama karsı deik benm mallığıma.... kuzu boyle
Selam kizlar.buralardaymisim :L) lep acik oldugunda burasida acik .. nasilsiniz? hafta sonunuz guzel gecmistir umarim
benim dilimde tüy bitti size geçmiş hayatımda yaşadığım sorunları anlattım hepiniz dinlediniz rahat Batıyo size hepiniz iş güç sahibi genç insanlarsınız gençliğimin en güzel 29 31 yaşlarını pisikopat şizofren sapık ruhlu bir adamla işkence (pisikolojik)kavga stres fakirlik içimde bir 3 yıl geçirdim bu travmayı atlatmam 6 yılımı aldı. Keşke bana biri şunu deseydi yada şunu yapsaydım yaşadığım 3 yılın acısını 6 Yılımı zehir etmekle geçirmeseydim. Siz bunu yapıyorsunuz şu an da sizden değerli hiçbirşey yok hayata gülümseyin sizi üzen insanlardan uzak durun onları düşünecek kadar değerli değiller ruhunuzu arındırın güzel şeyler düşünün güzel şeyler hayal edin güzel şeyler yaşayın
Yağmurluydu hava evden hiç çıkmadık yattım durdum. O kadar yatıpda dinlenemeyen tek insan benimdir herhalde.
:) gece beni ozel kucaklamis ziyaaaa
Aşı kartı daha gelmedi ama 2 haftadır bizde 10 haftalık felan oldu.
Dün gece gelmiş yatmış yanıma bide yayılmış bi güzel tek kişilik yeri kendi kaplamış bizde eşimde kenara büzüşüp yatmışız :))
Geldim yavru kusum. Sen gitmissin bu sefer de fincani yolluyorum sanaAtma ziya burda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?