eski sevgiliye hain planlar

Akrepte rahatsızlandı ağırlık yüzünden bakmıyor artık.
İyi niyetler suistimal ediliyor biraz

naizen oylesine kucakladim seni bir kac gun once girmedigimi farkettigin icin:) ozel bir nedeni yok yani

Akrepte rahatsızlandı ağırlık yüzünden bakmıyor artık.
İyi niyetler suistimal ediliyor biraz

Akrebinki normal ayni kisiye en az dort bes kez bakiyor, ayni soru, haftadan haftaya bir sey degismez zaten.

Erkek ozaman pasaaaaa, yerini belli ediyor :)))))

Erkek evet. Eşime sordum bugün evlat sevgisi de böyle bişeymi diye. oda kat kat fazlası ama gece sürekli uyanınca sen kalkman lazım dayanamazsın sen diyor.
Çok seviyorum böyle gelip yanımda mıyışıp kalıyor üstüme yatıyor felan bütün yağlarım eriyor bildiğin.

Sana ozelden yollayacagim adamin hikayesini oku tamam mi, fikrini soyle. Ayni kisiden iki kisi bahsetmis. Cok ama cok ilginc bir hikaye emin ol.

Evet yaa, bildigin relax yapiyor seni, gunun stresinden eser kalmiyor, hele ki onun sev beni der gibi bakislari cok hos bir his,cikarsiz nedensiz o seni seviyor sende onu Allahim benim kizi ozledim yarin arayim nasilmis ogreneyim bari :)))

British shorthair canım cinsi. Kadife gibi tüyleri felan mıyışık cins olarakta ben gibi :)

Benzetmistim ama emin olamamistim, onlar super kediler ya:)) cok pahalilar yalniz cins olduklari icin, ama cok guzeller:)))

Kediler cokta sut icerler icmeli diye bir sinirlama yok zaten, yeterince su, mama yeterli. ama asilamasini geciktirme derim. zamani gelmis,birde erkek , disari cikiyorsa extra dikkat etmek lazim

Kediler cokta sut icerler icmeli diye bir sinirlama yok zaten, yeterince su, mama yeterli. ama asilamasini geciktirme derim. zamani gelmis,birde erkek , disari cikiyorsa extra dikkat etmek lazim

Dışarı çıkartmıyoruz hiç üşür diye çıkartmıyorum. Aşıları tam da kartı getireceklerdi unutmuşlar getirirken. O yüzden tam doğumunu bilmiyorum.
Nabıyolar erkekler dışarda anlamadım :)

Hareketsiz ya fazla mama vermek istemiyorum buna çok kilo alır diye korkuyorum.

Dogasi geregi kavga etmeyi ogrenecek yavrum :) birde erkek :) iliskileri olacak, karsisindaki disi pis mi temiz mi diye bakmiyor bunlar kuzum :)))) anla iste.. karti bekleme sen git yaptir

Dogasi geregi kavga etmeyi ogrenecek yavrum :) birde erkek :) iliskileri olacak, karsisindaki disi pis mi temiz mi diye bakmiyor bunlar kuzum :)))) anla iste.. karti bekleme sen git yaptir

Kurt düşürdün içime yarın gidip alayım kendim aşı kartını da sonra Veterinere götürüp eksik aşı felan varmı kontrol ettireyim bi timiyi

Akrebi bekliyorum o bana fal yollayacakti ama piyasada yok bugun erkenden gitmis. Ben atayim surada soyle dursunlar:)

Eklentiler

• IMG_4022.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4023.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4024.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4025.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4026.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4027.webp
    11 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4028.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
Havalar ısınsın TOMA’nın yanına götürcem napcaklar acaba merak ediyorum. Kesin TOMA kovalar timiyi rahat vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…