Akrepte rahatsızlandı ağırlık yüzünden bakmıyor artık.
İyi niyetler suistimal ediliyor biraz
naizen oylesine kucakladim seni bir kac gun once girmedigimi farkettigin icin:) ozel bir nedeni yok yani
Erkek ozaman pasaaaaa, yerini belli ediyor :)))))
hoca muhabbeti. geçmiş. üsküdar da hoca çok ama asılmarifet gizli hocaları bulmakta ahh ahh eskiden rastlanmıştm ama ne nosu var evindende taşındı buraların hocaları gizlidir bir dua edersin karşına çıkar yoksa ararsan bulunmwa oyle hocalar ama ben 40yıllık uskudar lı olarak eminimki bize yapılmış birşey var aziz. mahmut hudayıde bekliycen karşına çıkmasını tabi Allah çözmeni. isterse karşına çıkar yoksa sittin sene dua etsen hoca onunden geçse bulamazsın....
Erkek evet. Eşime sordum bugün evlat sevgisi de böyle bişeymi diye. oda kat kat fazlası ama gece sürekli uyanınca sen kalkman lazım dayanamazsın sen diyor.
Çok seviyorum böyle gelip yanımda mıyışıp kalıyor üstüme yatıyor felan bütün yağlarım eriyor bildiğin.
Ay bunun cinsi nedir ya, rengi uyuyusu herseyi guzel ya
British shorthair canım cinsi. Kadife gibi tüyleri felan mıyışık cins olarakta ben gibi :)
Bir de senin ki cok erken ayrilmis annesindendaha cok ilgi ister o ,
British shorthair canım cinsi. Kadife gibi tüyleri felan mıyışık cins olarakta ben gibi :)
Kediler cokta sut icerler icmeli diye bir sinirlama yok zaten, yeterince su, mama yeterli. ama asilamasini geciktirme derim. zamani gelmis,birde erkek , disari cikiyorsa extra dikkat etmek lazim
Benzetmistim ama emin olamamistim, onlar super kediler ya:)) cok pahalilar yalniz cins olduklari icin, ama cok guzeller:)))
Kediler cokta sut icerler icmeli diye bir sinirlama yok zaten, yeterince su, mama yeterli. ama asilamasini geciktirme derim. zamani gelmis,birde erkek , disari cikiyorsa extra dikkat etmek lazim
Dogasi geregi kavga etmeyi ogrenecek yavrum :) birde erkek :) iliskileri olacak, karsisindaki disi pis mi temiz mi diye bakmiyor bunlar kuzum :)))) anla iste.. karti bekleme sen git yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?