eski sevgiliye hain planlar

Kurt düşürdün içime yarın gidip alayım kendim aşı kartını da sonra Veterinere götürüp eksik aşı felan varmı kontrol ettireyim bi timiyi

Sizin ve onun sagliginiz icin dedim kuzum, sagliktan otesi varmi? bir cok neden sayabilirim suan asinin onemi hakkinda , ama icine fazla dert etmeni istemiyorum en iyisini sen bilirsin

Sizin ve onun sagliginiz icin dedim kuzum, sagliktan otesi varmi? bir cok neden sayabilirim suan asinin onemi hakkinda , ama icine fazla dert etmeni istemiyorum en iyisini sen bilirsin

Ne demişler bilmiyorsan bir bilene sor :)
TOMAnın aşıklarını zamanlarını felan sor hepsini bilirim ama timi de onun gibi mi bilmediğime aşı kartı gelince giderim veterinere diye yattım kulağımın üstüne. İyi oldu dediğin yarın götüreyim ben. Hem kaydını da yaptırırım.

Hocanın dediğini yap yaptığını yapma size söylüyorum şöyle yapın böyle yapın mutlu olun gene fazilete sardım beynimin ayarları gitti bir insan izlediği bölümü kaç defa izler ya

İnşallah iyi anlaşırlar . TOMA fena biraz çok şımarık. Eziyet eder kesin.

Hollandali komsumda var ,bir kac kopek kedileri var,beraber gul gibi gecinip gidiyorlar :)) hatta beraber gezmelere cikiyorlar:)))))) cok sirinler

Hocanın dediğini yap yaptığını yapma size söylüyorum şöyle yapın böyle yapın mutlu olun gene fazilete sardım beynimin ayarları gitti bir insan izlediği bölümü kaç defa izler ya

Yayın gününde Kaçırdığın oluyo mu hiç. Yoksa kesinlikle İzliyormusun. Kadın kızları için herşeyi yapıyor ya varmı ki gerçekte de böyle anneler

Peki can alıcı soru cahilliğime ver. Timi dışarı çıkartınca kaçıp gider mi?

simdi daha cok kucuk, disariya birakmanda tehlikeli olur, sokaginizi caddenizi cevrenizi tanimiyor, en uzucu kismida trafik, yavas yavas alistirmaya calis, mesela al kucagina balkona cikar , bahcen varsa oraya cikar. Cevreyi tanisin,kokulara alissin, bir kac hafta bunu dene. yavas yavas alisacak evin cevresine, sonra zaten kendisi bulur evini.

Ama ilk once asilarini yaptir, sonra disariya alistir

En fazla sosyalleşeceği alanlar kayınvalidenin bahçesi kendi annemlerin bahçesi birde İşyerimiz :) Oralara gitmesine de daha 1 ayı var. Balkona çıkarıyorum geri içeri kaçıyor. Kumu da tuvalette duruyo balkona çıkatamıyorum daha üşür diye.
Dışarı salmam sanırım alır götürürler sitedekiler. Görsen hepsi salon beyfendisi hanımefendisi ama İnan beş para etmezler. Kimseyle konuşmuyoruz görüşmüyoruz.

Neler neler var bir arkadaşımın babası ensesi kalınlarla arkadaş ol demiş neleri var neleri

Nolcakmış öyle olunca. Unv okuduğum yerde bi kız vardı sırf zengin diye adamdan hamile kaldı zorla evlendi. Çok geçmedi adam iflas etti sürünüyorlar şimdi. Yarın ne olacağı belli değil. Huzurum olsun sağlığım olsun herşekilde kazanılır para. Çalışana iş çok.

Kalbinde sikintilar var, bosa koysan dolmuyor doluya koysan olmuyor. Iki tane derin yaran var, iki buyuk yuk. Bir erkekler karslikli burun buruna dib dibe konusman var, agac gibi kok salmissiniz, aranizda ask var. Ben senin arkanda bir cocuk goruyorum akrep, cocuk istiyor musun bilmiyorum ama eteklerine yapismis bir cocuk var. Bur asik erkek senden uzun, sisman degil normal kilolu biri. Fevri gozukuyorsun yer yer, ofkelenince kirici olabiliyorsun aslinda. Yatir bs bir yere gitme fikrin mi var bilmiyorum ama sanki oyel bir yere gideceksin, dau etmen lazim.Sende bir birlesme var, ailen arkanda olacak. Cebrende cok sikinti yok, derdin askla senin.

B Beyazakrep soru sor sana kart cekecegim. Zamanli sorular olmasin olur mu. Tarot ogreniyorum yavastan, sana da bakmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…