Kurt düşürdün içime yarın gidip alayım kendim aşı kartını da sonra Veterinere götürüp eksik aşı felan varmı kontrol ettireyim bi timiyi
Havalar ısınsın TOMA’nın yanına götürcem napcaklar acaba merak ediyorum. Kesin TOMA kovalar timiyi rahat vermez
Sizin ve onun sagliginiz icin dedim kuzum, sagliktan otesi varmi? bir cok neden sayabilirim suan asinin onemi hakkinda , ama icine fazla dert etmeni istemiyorumen iyisini sen bilirsin
Ayni ortama alisinca, kardes gibi olurlar merak etme :)))
İnşallah iyi anlaşırlar . TOMA fena biraz çok şımarık. Eziyet eder kesin.
Hocanın dediğini yap yaptığını yapma size söylüyorum şöyle yapın böyle yapın mutlu olun gene fazilete sardım beynimin ayarları gitti bir insan izlediği bölümü kaç defa izler ya
Hollandali komsumda var ,bir kac kopek kedileri var,beraber gul gibi gecinip gidiyorlar :)) hatta beraber gezmelere cikiyorlar:)))))) cok sirinler
Neler neler var bir arkadaşımın babası ensesi kalınlarla arkadaş ol demiş neleri var neleriYayın gününde Kaçırdığın oluyo mu hiç. Yoksa kesinlikle İzliyormusun. Kadın kızları için herşeyi yapıyor ya varmı ki gerçekte de böyle anneler
Peki can alıcı soru cahilliğime ver. Timi dışarı çıkartınca kaçıp gider mi?
simdi daha cok kucuk, disariya birakmanda tehlikeli olur, sokaginizi caddenizi cevrenizi tanimiyor, en uzucu kismida trafik, yavas yavas alistirmaya calis, mesela al kucagina balkona cikar , bahcen varsa oraya cikar. Cevreyi tanisin,kokulara alissin, bir kac hafta bunu dene. yavas yavas alisacak evin cevresine, sonra zaten kendisi bulur evini.
Ama ilk once asilarini yaptir, sonra disariya alistir
Neler neler var bir arkadaşımın babası ensesi kalınlarla arkadaş ol demiş neleri var neleri
Sevdiğim erkekle evlenebilecek miyimB Beyazakrep soru sor sana kart cekecegim. Zamanli sorular olmasin olur mu. Tarot ogreniyorum yavastan, sana da bakmak istiyorum.
Yada düşünceleri nelerSevdiğim erkekle evlenebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?