Sevdiğim erkekle evlenebilecek miyim
Way way bizim ziya ya bak sen :) ucuyormusta haberimiz yokmus :)
iyi de bizde bakalim neler varmis :) buraya gelsenize :) gizli takiliyorsunuz ozelde :)))))
Dimi amatursucuk 'um :)))
iyi de bizde bakalim neler varmis :) buraya gelsenize :) gizli takiliyorsunuz ozelde :)))))
Dimi amatursucuk 'um :)))
Evet canım özelden fallaşıyorlar. Ne var şurdan fallaşsanız da bizde okusak.
naizen bi saat var Türkiye’de satılmıyormuş. Ben baktım ama yurtdışı alışveriş sitelerinin güvenirliliğini bilmiyorum. Sen Baksan da bana güvenilir bi siteyi söylesen ben ordan alsam olur mu.
Butun kirli camasirlarimi doktu ortaya, ortalik yerde olmaz o seyler:)
smart bracelet talkband Canım huawei sanırım.
aslan terazi acaip tutkulu bi. aşk olur[/QU
aslan terazi acaip tutkulu bi. aşk olur
Terazi erkegi?/
eger markanin gercegi olsun dersen 200 eurodan basliyor buradaki sitelerde.. yok kullan kullan at istersen aliexpress var oradan daha uygun
Ben okudum konuyu hiç inandırıcı gelmedi.kadın öğretmen sanırım samimi olmadığım komşunun kız kardeşi Sınav için geldi diyo iyide kpss sınavlarına her ilde girilmiyor mu bide kadın eğitimli bir kadın güya ama senin samimi olmadığın komşunun kızı sürekli gelecek hakaret edecek ve sen buna müsade edeceksin pek inandırıcı gelmedihttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunmekten-deli-olacagim.1066656/
Kızlar bi okuyun konuyu bide sonrasını okuyun.
Bu evli adamlar kafayı yemiş he bide evli adamlarla kırıştırana ne demeli. Konu çok etkiledi beni. Bi an düşündüm aldatılmayı adamı doğduğuna pişman ederdim sanırım
Ben okudum konuyu hiç inandırıcı gelmedi.kadın öğretmen sanırım samimi olmadığım komşunun kız kardeşi Sınav için geldi diyo iyide kpss sınavlarına her ilde girilmiyor mu bide kadın eğitimli bir kadın güya ama senin samimi olmadığın komşunun kızı sürekli gelecek hakaret edecek ve sen buna müsade edeceksin pek inandırıcı gelmedi
Ben okudum konuyu hiç inandırıcı gelmedi.kadın öğretmen sanırım samimi olmadığım komşunun kız kardeşi Sınav için geldi diyo iyide kpss sınavlarına her ilde girilmiyor mu bide kadın eğitimli bir kadın güya ama senin samimi olmadığın komşunun kızı sürekli gelecek hakaret edecek ve sen buna müsade edeceksin pek inandırıcı gelmedi
Banada hiç. inandırıcı gelmedi özelikle eşinin tsk lı oldugu bölümü tam bir atmasyın bu sitedeki bazı kızlar ın işi gücü yok birbirlerini rahatsız ediyorlar son gunlerde şüphelerim vardı artık net biliyorum bu sitede belli 3kişiye cephe almış birkaç kişi var biri de Erkek! buyrun burdan yakın tadı kaçtı artık hayır merak ettiğim bu insanların işi yokmu bizigözeytliyorlar çekememezlik...
Turşucuk geçen kızın biri bir konu atmış 6 yıldır çocuk için tedavi görüyormuş hamile kalmış kocası çocuğu aldır diyormuş birileri bir konu ortaya atıyo ama sırf konu ortaya atmak için bilmiyorum ben olaylara hep önce mantıkla yaklaşırım adam 6 yıldır tedavi demek çok masraflı hamile kalıyon kocan aldır öyle barışırım saçma geliyo ya adam çocuğun ondan olmadığını düşünüyor ya başka bir şey bazen insanlar dürüst olmaya biliyor sırf muhabbet olsun diye konu açanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?