O nerden çıktı? 3 kişi felan kimmiş onlar ki ay bende boş beleş okuyorum herşeyi kızıyorum bide :)
Erkek olduğunu nerden anladın
bizden kaçmaz. kuzu sanıyorlar ki aptaölar var kaçın kurasıyız biz hey gidi heyy
biz. kafamıza bakalım boşver durmak yok sohbete devam :)
Onun fake mi bilmiyorum ama şöyle bana hiç inandırıcı gelmiyor bazı şeyler ya eksik ya tam anlatılmıyor bilemiyorumOkumuştum oda mı fakemiş Kör olmayasıcalar. geçenlerde de bi konu vardı yine kız 2 unv bitirmiş psikolog 48 mi 44 yaşında biriyle evlenecekmiş ailesi istemiyormuş adam ilkokul mezunuymuş alyans alacak parası yokmuş adamın.Hatta nişan elbisesiyle ayakkabı resmî atmış. Üşenmedim araştırdım Google’da ilk çıkan elbiseyi ayakkabıyı koymuş. Yazdım bende fake felan diye. Kızın İnstagram hesabını felan bulmuş herkes.kız hakaretler felan etti tahdit etti banladılar kızı sonra.
Milletin canı sıkılıyor herhalde dalga geçmek için konu açıyorlar. Bizde inanıp üzülüyoruz bide.
He bide biri vardı kızgın Demir sokmaya çalışmış annesi oda sonradan fake çıkmış.
Aynen ya bizden kaçar mıbizden kaçmaz. kuzu sanıyorlar ki aptaölar var kaçın kurasıyız biz hey gidi heyy
biz. kafamıza bakalım boşver durmak yok sohbete devam :)
Okumuştum oda mı fakemiş Kör olmayasıcalar. geçenlerde de bi konu vardı yine kız 2 unv bitirmiş psikolog 48 mi 44 yaşında biriyle evlenecekmiş ailesi istemiyormuş adam ilkokul mezunuymuş alyans alacak parası yokmuş adamın.Hatta nişan elbisesiyle ayakkabı resmî atmış. Üşenmedim araştırdım Google’da ilk çıkan elbiseyi ayakkabıyı koymuş. Yazdım bende fake felan diye. Kızın İnstagram hesabını felan bulmuş herkes.kız hakaretler felan etti tahdit etti banladılar kızı sonra.
Milletin canı sıkılıyor herhalde dalga geçmek için konu açıyorlar. Bizde inanıp üzülüyoruz bide.
He bide biri vardı kızgın Demir sokmaya çalışmış annesi oda sonradan fake çıkmış.
Sen nasılsın iyiymisin?
Sen nasılsın iyiymisin?
Fake in babası bide begenenler var
tsk ymış. yerim onu yaa :)
sözün bittiği yer
Burada laflıyoruz arada fallaşıyoruz arada dertleşiyoruz elimizden geldiğince birbirimizin psikoloğu oluyoruz biz iyiyiz böyle
Okumuştum oda mı fakemiş Kör olmayasıcalar. geçenlerde de bi konu vardı yine kız 2 unv bitirmiş psikolog 48 mi 44 yaşında biriyle evlenecekmiş ailesi istemiyormuş adam ilkokul mezunuymuş alyans alacak parası yokmuş adamın.Hatta nişan elbisesiyle ayakkabı resmî atmış. Üşenmedim araştırdım Google’da ilk çıkan elbiseyi ayakkabıyı koymuş. Yazdım bende fake felan diye. Kızın İnstagram hesabını felan bulmuş herkes.kız hakaretler felan etti tahdit etti banladılar kızı sonra.
toplum olarak ruh hastası olma yolundayız ama bu yalan yanlış beyanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara inanmayacağızDemir sokma hikayesi yalanmiymis ya, annenin siddeti konsuunda bir uye yazmisti , va arkadas insan neden boyle demirli tecavuz hakkinda yalan soyler , biz mis afiz onlar mi kotu anlamadim:S
toplum olarak ruh hastası olma yolundayız ama bu yalan yanlış beyanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara inanmayacağız
naizen aşı kartını aldım cuma günüymüş ikinci aşısı. İyi oldu valla söylediğin. 19.01.2018 doğumluymuş timi. Ama aşı kartına dişi yazmışlar bize erkek demişlerdi. Cuma günü soracam artık veterinere.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dusunmekten-deli-olacagim.1066656/
Kızlar bi okuyun konuyu bide sonrasını okuyun.
Bu evli adamlar kafayı yemiş he bide evli adamlarla kırıştırana ne demeli. Konu çok etkiledi beni. Bi an düşündüm aldatılmayı adamı doğduğuna pişman ederdim sanırım
Erkeklerin girmesindeki amaç ne acaba ne umuyorlar buradan. Bende mune açıklama yapınca inanmıştım
Ben burda çok rastladım buna canım erkeklerin boş vakti çok birde zarar vermeyi seviyorlar takılmayı... heeseyi kadından biliyorlar intikam alıyorlar burda bazılarınında sevgilisi var
Buraya birşey yazıcam ama banlanmaktan korkuyorum çok açık olucak çünkü munr izin verirse yazıcam:) erkekler hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?