eski sevgiliye hain planlar

Onun fake mi bilmiyorum ama şöyle bana hiç inandırıcı gelmiyor bazı şeyler ya eksik ya tam anlatılmıyor bilemiyorum

Fake in babası bide begenenler var
tsk ymış. yerim onu yaa :)
sözün bittiği yer

Burada laflıyoruz arada fallaşıyoruz arada dertleşiyoruz elimizden geldiğince birbirimizin psikoloğu oluyoruz biz iyiyiz böyle

Aynen gelen giden de pek olmuyor ya rahat rahat konuşuyoruz. Gelenler bi tane yorum yazıp kaçıyorlar.
Cerry geliyordu arada oda banlı yine

naizen aşı kartını aldım cuma günüymüş ikinci aşısı. İyi oldu valla söylediğin. 19.01.2018 doğumluymuş timi. Ama aşı kartına dişi yazmışlar bize erkek demişlerdi. Cuma günü soracam artık veterinere.

Demir sokma hikayesi yalanmiymis ya, annenin siddeti konsuunda bir uye yazmisti , va arkadas insan neden boyle demirli tecavuz hakkinda yalan soyler , biz mis safiz onlar mi kotu anlamadim:S

Son düzenleme:
Demir sokma hikayesi yalanmiymis ya, annenin siddeti konsuunda bir uye yazmisti , va arkadas insan neden boyle demirli tecavuz hakkinda yalan soyler , biz mis afiz onlar mi kotu anlamadim:S
toplum olarak ruh hastası olma yolundayız ama bu yalan yanlış beyanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara inanmayacağız

toplum olarak ruh hastası olma yolundayız ama bu yalan yanlış beyanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara inanmayacağız

Ay sorma ya, bir de nasil yazmisti bir goreydin akrep. Acindirdi kendine, millet birbirine girdi o konuda. adi yalan soyledin de tecavuz iceren yalan mi olur, manyak dolu disarisi resmen:S

Ne demek kuzu, ise yaradiysa ne mutlu
Disi olmasinin avantajlari dezantajlarini kullan iste
Veterinere sor bakalim , kIsIrlastirma ne zaman uygunmus.Onlarinda haklarinin olduguna inaniyorum ben,ama zorunlu kalmadikca birseyleri danismak gerekiyor,
Erkek oldugunda koku fazla oluyor, simdi bir arkadasimin erkek kedisi var , yani pes dedirttiyor eve gidenlerin :) sanirim depresif bir halide vardi, cokda orali olmadilar.
Isaret birakmada masAllahi var. malum marti gecirdik:)

Ilk yazildiginda konuyu okumustum, ama anlamadigim kocasi ne zaman hangi ara aldatmis oldugu? nasil mune aciklamis ? konuyu fransiz, ingiliz iskandinav kaldim yahu

Erkeklerin girmesindeki amaç ne acaba ne umuyorlar buradan. Bende mune açıklama yapınca inanmıştım

Ben burda çok rastladım buna canım erkeklerin boş vakti çok birde zarar vermeyi seviyorlar takılmayı... heeseyi kadından biliyorlar intikam alıyorlar burda bazılarınında sevgilisi var

erkekler zarar vermek ister doganın kanunu bir. düşünün askerlik kasaplık cerrahlık ilkbaşta bunlar hep erkek mesleği erkekler zarar verdikleri. ölçütte kendi erkekliklerini kanıtlıuorlar ufak çocukları düşünün babasıba vurduklarında birdr küfrettiklerinde anane babaneler ne çok sevinir ogluşum paşam büyümüş diye... aynı mantık o hikayelrtin sahte olması nasıl bi. beyinlerinin oldugunu gosterir... okuycaklaırnızı buna gore okuyun ki. şuda var surekli böyle hikayelrti okuyan bazı kadınlar var onların da akıl saglıgı iyi değil

Buraya birşey yazıcam ama banlanmaktan korkuyorum çok açık olucak çünkü munr izin verirse yazıcam:) erkekler hakkında

Ben burda çok rastladım buna canım erkeklerin boş vakti çok birde zarar vermeyi seviyorlar takılmayı... heeseyi kadından biliyorlar intikam alıyorlar burda bazılarınında sevgilisi var

Taktik sekillerini mi aliyorlar acaba buradan :) Kadinlari anlayamiyoruz, cozemiyoruz dediklerini bu siteden alsinlar bir taraftan girip okusun bilgilensin cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…