eski sevgiliye hain planlar

Taktik sekillerini mi aliyorlar acaba buradan :) Kadinlari anlayamiyoruz, cozemiyoruz dediklerini bu siteden alsinlar bir taraftan girip okusun bilgilensin cocuklar

Taktik değil kuzu acı çektirmek cinsellikle aynı onlar nezdinde kavuşamaynca cennete bu yola başvuruyorlar şimdi agzımı tam açamıyorum dişi Freud olup çıkarım acıyla zevk erkeklerde aynı mantık la yürüyor oyuzden yapıyorlar ayrıca burda bazılarınn sevgilelri var onlarda gelıor

Bunu hicc anlamis degilim zaten, sevgilileriyle zaman gecirmek varken, deli mi ki siteye giriyorlar. hayir yani kiz arkadaslarinin kendi haklarindaki sikayetlerini buradanmi anlayacaklar... neyse bende banlanmayayim

Ne işareti bırakıyorlar :) hadi TOMA bu sene 1 Yasina girdi de bacağımıza sürtünüp duruyo hıyar. Onu öyle anlıyoruz kediler ne yapıyor. TOMA’yı çiftleştirip bu yaz kısırlaştırcam çünkü tek başına her istediğinde bulamayız gelin adayı. Ve ona zarar verdiğimi düşünüyorum.

Kaynatmışsınız yine akşam ben Erkenden uyuya kalmışım.
O zarar verecek erkekleri varya keserim keserim.
Fazla duygusal davranıyor Kadınlar bittiyse biter bende . Ayrıl barış ayrıl barış oldu mu inanki olmuyor o ilişki yada evlilik biyerde bitiyor.
Yak adamın canını yaşadıklarını yaşat acıma sakın

Cehennem benden daha soğuk olucak çıra gbi yakıcam kuzu

Ben işyerindeyim herzamanki aktivitemi yapıyorum :)
Hava güzel bugün baya sıcak bu taraf. Öğle yemeği yemedim ben daha ya

Bende işyerinde yim ama çoo soguk gunes gormuyo burası hızlı hızlı yedim için açım biryandan elim mesaj kutusuna gidiyor elimi engelliyorum felan :)

Bende işyerinde yim ama çoo soguk gunes gormuyo burası hızlı hızlı yedim için açım biryandan elim mesaj kutusuna gidiyor elimi engelliyorum felan :)

Hayırrrrrr düşün üzüldüğün günleri saatleri düşün sakın atma. Elin boşsa oyun oyna telefonda. Sürükleyici bi oyun aç. Yada yokmu işyerinde gereksiz iş onları yap

Hayırrrrrr düşün üzüldüğün günleri saatleri düşün sakın atma. Elin boşsa oyun oyna telefonda. Sürükleyici bi oyun aç. Yada yokmu işyerinde gereksiz iş onları yap

Nefretimi ve üzülmemi düşününcede daha çook yazasım geliyor böyle bir insansın diye.. saol kuzu ben onu bitirdim ya daha lafını etmiycem burda son kez ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…