Taktik sekillerini mi aliyorlar acaba buradan :) Kadinlari anlayamiyoruz, cozemiyoruz dediklerini bu siteden alsinlarbir taraftan girip okusun bilgilensin cocuklar
Mune ye ozelden yaz bakalim ilk oncefikrinizi almak istedim dersin
Bugun daha iyisin sanirimbana mi oyle enerji verdin ki
Taktik değil kuzu acı çektirmek cinsellikle aynı onlar nezdinde kavuşamaynca cennete bu yola başvuruyorlar şimdi agzımı tam açamıyorum dişi Freud olup çıkarım acıyla zevk erkeklerde aynı mantık la yürüyor oyuzden yapıyorlar ayrıca burda bazılarınn sevgilelri var onlarda gelıor
çok iyiyim bomba gbiyim s. çm adamın agzına onu planlıyorum da[/QUO
Ne planladin kuzu anlatirmisin ?merak ettim kihkih
Ne planladin kuzu anlatirmisin ?merak ettim kihkih
Burda ayenbeyan yazamam kuzu erkeklere güven olmaz.. tek diyceğim beni tanıdıgına pişman olucak hahaaa:)
Adami " Rahmetli " diye mi anacagiz yoksa kuzu
Şerefsiz bir adam için kendimi yakmam kuzu o çoktan rahmetli oldu gözümde :)
kimse yok öyleyse ben kaçar..
mecazi anlamda soylemistim, birakacakmisin anlamindaydin '
Kimse yerine geldigim icin tesekkurler
Ne demek kuzu, ise yaradiysa ne mutlu
Disi olmasinin avantajlari dezantajlarini kullan iste
Veterinere sor bakalim , kIsIrlastirma ne zaman uygunmus.Onlarinda haklarinin olduguna inaniyorum ben,ama zorunlu kalmadikca birseyleri danismak gerekiyor,
Erkek oldugunda koku fazla oluyor, simdi bir arkadasimin erkek kedisi var , yani pes dedirttiyor eve gidenlerin :) sanirim depresif bir halide vardi, cokda orali olmadilar.
Isaret birakmada masAllahi var. malum marti gecirdik:)
Kaynatmışsınız yine akşam ben Erkenden uyuya kalmışım.
O zarar verecek erkekleri varya keserim keserim.
Fazla duygusal davranıyor Kadınlar bittiyse biter bende . Ayrıl barış ayrıl barış oldu mu inanki olmuyor o ilişki yada evlilik biyerde bitiyor.
Yak adamın canını yaşadıklarını yaşat acıma sakın
bugun herkes pert galiba
Ben işyerindeyim herzamanki aktivitemi yapıyorum :)
Hava güzel bugün baya sıcak bu taraf. Öğle yemeği yemedim ben daha ya
Bende işyerinde yim ama çoo soguk gunes gormuyo burası hızlı hızlı yedim için açım biryandan elim mesaj kutusuna gidiyor elimi engelliyorum felan :)
Hayırrrrrr düşün üzüldüğün günleri saatleri düşün sakın atma. Elin boşsa oyun oyna telefonda. Sürükleyici bi oyun aç. Yada yokmu işyerinde gereksiz iş onları yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?