- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
Sevgili pampalarım
Ya bugün kuzeye gittim 17 tl yol parası 40 tl kuzey 70 tl yemek+10 tl pahşiş kahve 18tl+2 tl bahşiş toplam 157 tl içim acıyo içim bu fal işi çok maliyetli ühühühhühühühüüüü
Neyse ki yarın tahirim var aşkıma bakar bakar dertlerimi unuturum
Kısa baktı adam saat 3 ten beri fal bakıyormuş bizde 7 de gittik 5 dk bile sürmedi ama güzel şeyler söylediBaya masraf etmissin bugun , sonuca deydimi peki ?
Çok pembeci söyledi ama iyide oldu kötü birşey duymaya tahammülüm Yok iyi oldu deydiKuzeye gittin panpa iyi miydi bari
Ben bir gün bamlandım ögünü ömrüm boyunca unutamam kader ile ilgili bir yazı yazmıştım o yüzden bamlanmışım sitede acamiyim siteye bir girdim yazıyo tck kanunun şu maddesi avukat dedim noldu napmış olabilirim acaba biri benim şifremi kırdıda ne yazdı noldu eyvah diyom avukatımda Yok başım beleya girse avukat tanıdığımda Yok param var ama avukata param Yok zaten paranoyağım kafamda 70 tilki sonra girebildim siteye ama çok koymuştu
Akrep yaBen bir gün bamlandım ögünü ömrüm boyunca unutamam kader ile ilgili bir yazı yazmıştım o yüzden bamlanmışım sitede acamiyim siteye bir girdim yazıyo tck kanunun şu maddesi avukat dedim noldu napmış olabilirim acaba biri benim şifremi kırdıda ne yazdı noldu eyvah diyom avukatımda Yok başım beleya girse avukat tanıdığımda Yok param var ama avukata param Yok zaten paranoyağım kafamda 70 tilki sonra girebildim siteye ama çok koymuştu
Faldan sikildm cikmadiktan sonra ne yapayım ben o falı baktır baktır hep aynı bir defa baktiririm o da su falı olur
Alışkınım bebeğim Şarköye bile gitmiştim fal için sabahın köründe bilmediğim bir yer bilmediğim bir köyeAkrep yagüldürdün akşam akşam
Çok vermişsin falcıya benim bile içim acıdı vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?