eski sevgiliye hain planlar

Selam pampalar kuzeye gittim kankamla bugün yemek ti şuydu buydu anca eve girebildim önemli dedikodu var mı

Sevgili pampalarım

Ya bugün kuzeye gittim 17 tl yol parası 40 tl kuzey 70 tl yemek+10 tl pahşiş kahve 18tl+2 tl bahşiş toplam 157 tl içim acıyo içim bu fal işi çok maliyetli ühühühhühühühüüüü

EYY TURK KADINLAR KULUBU UYELERI

AYAGINIZI YORGANINIZA GORE UZATIN !!! yorgan alti cikip usutmeyinnn ! MAZALLAH bebeleriniz olmaz..

CALISIN.. TURK ERKEKLERINE EMEKCI OLUN, HIZMET EDIN, ODUL ALMASANIZDA OLUR ...Camasir utu temizlik yapin bol bol AMMAVELAKIN ASLA SIKAYETCI OLMAYIN !!!!!!!! /.... gibi gbi konusma ...hahhahah

Tabiki saka birde bunun icin banlanmayayim...

Baya masraf etmissin bugun , sonuca deydimi peki ?

Ben bir gün bamlandım ögünü ömrüm boyunca unutamam kader ile ilgili bir yazı yazmıştım o yüzden bamlanmışım sitede acamiyim siteye bir girdim yazıyo tck kanunun şu maddesi avukat dedim noldu napmış olabilirim acaba biri benim şifremi kırdıda ne yazdı noldu eyvah diyom avukatımda Yok başım beleya girse avukat tanıdığımda Yok param var ama avukata param Yok zaten paranoyağım kafamda 70 tilki sonra girebildim siteye ama çok koymuştu

Kuzeye gittin panpa iyi miydi bari

Faldan sikildm cikmadiktan sonra ne yapayım ben o falı baktır baktır hep aynı bir defa baktiririm o da su falı olur

Ben de desem su falım çıktı diye bir Nurbanu bir çiğdem bir de biraz toprağın ki çıkmıştı o kadar

Bende yedim birgun ... banada koymustu :)))) bir kac gun kustum siteye Mune ye hakaretten sayiliyormus (KISTTT) demek onuda ogrenmis oldum :) ayyy yine banlamasin da yaziyorum yani aciklama diye

Akrep ya güldürdün akşam akşam

Çok vermişsin falcıya benim bile içim acıdı vallaha

Cafedeki falcilar hep aynı çok nadir iyi olan var aralarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…