eski sevgiliye hain planlar

@aynen naizen muhakkak çok iyi falcı hisli pat pat söyleyen herkese aynı şeyleri yutturmaya çalışmayan falcilar da vardır ama o da bana rast gelmedi ondan sikkidim artık sorunun üstünden pembis pembis yorum yapıyor adı fal oluyor ben de falciyim o zaman

Sen başkasın panpa ben online yüz yüze artık kimseye baktırmam dönüp okudum baktirdiklatim ucundan bile bilen olmamış sana baktiririm sen ayrisin

Cuma akşamı atarım sana panpa bak sana baktirmak adet oldu

Bu cuma bol köpüklü bir kahve yapicsm aticam sana kuzu soz

Cuma dizin yok galiba vallah etraftakiler sana boşuna baktirmiyor boş değilsin çünkü biliyorsun bazı seyleri

Ay en cnm cuma akşam hep forimdayim eve gelince kahvemi içip atarım sana sağol panpa vallah ilaç gibi gelir

As dizilerim fazilet Karadeniz diğerleri yotubede atlaya atlaya sarmıyo diğerleri yasak elma var onu da izliyorum zengin koca nasıl tavlanır diye

Ok panpa sen hatırlıyor musun bana ben eğer o gün kimseye bakmadıysam enerjik yerindeyse o gün dojturutorum demiştin o gün bana çok şey bilmene ondan çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…