eski sevgiliye hain planlar

Sevgili yok ki panpa eskisi var işte malum kişi emin misin onun düşüncelerine girmekte

Kendisinde beyin yoktur sadece bir yaşayan vücut kendisi aklı hileye hurdaya pislige çalışır yürüyen bir canlı iste

Ok panpa sen hatırlıyor musun bana ben eğer o gün kimseye bakmadıysam enerjik yerindeyse o gün dojturutorum demiştin o gün bana çok şey bilmene ondan çok şaşırdım
Mesajlar duruyo silmeyi yapamadım doğrudur keyfim yerindeyse isim bile veriyorum ama nasıl oluyo kendim bile bilmiyorum karşımdaki ile mi alakalı benim o anki hissiyatımla mı alakalı bilmiyorum bazı insanlara enerjim tutmuyor hiç bakmak istemiyorum

Ben soguyacagim onda ne olacak onu hissettin mi panpa

Doğru bildin ben ona çok yüz verdim eminim şimdi kimse ile cikmiyordur beni bekliyordur diye düşünüyordur

Yok kuzu tek tabanca iyiyim ben böyle elin manyak uğursuz dengesiz adamlarıyla uğraşmaya ne gucum ne tahammülü m var boyle iyi dertsiz başıma dert almatim

Çok önemli bir kaynaktan öğrendiğim bir bilgiyi aktarmak istiyorum ben bir yazımda bir daha banlanırsam girmem daha bu siteye yazmıştım Bu yazım üzerine birileri benim yazılarımı takip edip şikayet edip banlam mam için uğraşıyormuş ben anlamadım kime ne kötülük yaptım neden insanlar benimle uğraşıyor anlamış değilim ama şunu belirtmek isterim tekrar bamlanırsam eğer sırf bu insanlara inat girmemezlik yapmayacağım

HELALLL.... hem bir kisiye kizip tum cevizlerden vazgecilitmiymis

ben sana dedim , kah arkandan kah yanindan takipcin var senin

MASALLAHH ,,, bol musterilerin olsun lD
'ne yaptin tukkan baktinmi tukkan

Ne garip ne kompleksli insanlar varmış biz burda sadece makarasına muhabbet sohbet arada fal arada dertleşiyoruz huvese canım sen söyle 1 2 ay öncesine göre daha iyi değilmisin her ne kadar kafamızı yeri gelip şişirsende mutlu değilmisin psikolojik olarak burda içini dökerek rahatlamıyormusun adam dönsün yada dönemsin phyta öyle değilmi naizen km lerlerimden uzakta bana gelen mesajları size bir okutsam ama özel diye okutamıyorum insanlar ne dualar ediyo abla çok sağol çok teşekkür ederim iyiki tanıdım seni neler neler ben burda psikolog değilim hiçbirimiz değiliz ama birbirimizin derdine çağre olmaya çalışırken bu insanların içindeki kötü niyeti anlamıyorum biz burda forumda yazı yazıyoruz diye kimse bize maaş bağlamadı gerçekten anlamıyorum ama böyle kıskanç insanlar var demek ki onlarda umarım içlerindeki fesatlıklardan bir an önce arınırlar

AMinnnnn,, keskin sirke kupe bile zarar ... hala anlamayan cok malesef, genel Turk halkimizin bazen bunun gibi is isten sonra ogrenilen cokk adet, orf , adet, tore deyip bastirilan cok duygu ve dusunceden malesef muzdaribiz.kalibtan bir cikabilsek cok sey basarabilen kadinlarimiz yetisecek, kendimize ait icat edilebilinen cokkkkkk cihaza, alete, makinalara, hatta uzay mekigi bile sahip olabiliriz aslinda,,, az biraz kendimize guvensek olucakda....

Ama biz napiyoruz karsimizdaki insanin da bir BIREY oldugunu kabul edemiyoruz bile, onunda kendine ait dusunceleri olabulecegini kabullenemiyoruz, kaliba girmelisin illaki,,, komsu ne der derdindeyiz, kaynana sorunlarimiz hic bitmez....elti catismalari konularinda gina gelmez., dedikoduda fesatlikta tekiz....vs.vs.... falci falci gezmesini biliyoruz ama exim bana donecekmi? kocam benden beni cok seviyomu?? DD

Benim aile yapım diğer Türk ailelerinden çok farklı bizim Türk milleti evinin en güzel en geniş odasını misafir odası yapar en güzel mobilyalarını tül perdelerini o odaya koyar ama o beklenen misafir hiç gelmez o oda hep boş durur bir misafir geldiğinde tv odada otururlar

Ben babaannemden kalma antika tarihi eser porselen fincanlar la mahallede arkadaşlarımla komşuculuk oynarken bazı arkadaşlarımın vitrinde duran bebeklerini elleyemezlerdi bile

Bir komşumuz vardı bulaşık makinası var dı ama vardı Kadının makinası dura dura çalışmaya çalışmaya bozulmuş neden almış peki e var desinler diye sırf bazılarının işi nispet

Al sana benimde hasta oldugum konudan bir tanesi... Gereksiz masraflarrrrrrrr, luzumsuz esya yigini, extra guc ......yahu tek koltuk takimi neyinize yetmez... yeni evlilerde yazik koyun gibi esya , ceyiz, ev borclarindan , yuklenen yukten evlendirildiklerinin bile farkina varmadan , cocuk da oldumu tammmm olur... insanlar nasil mutsuzluk icinde nasil bosanmasinlar boyle olunca.......daha ne niceleri var..........pufffff... cokkk sana, sohrete, hava atmaya cok duskunuz. milletce.. komsular akrabalar ne der.... aaaa ayip... yahu onlar mi ekmek vericek sana.....ayyyyyy cok banal , sig dusuncelerden bir ciksak artik...yeni nesilden umutluyuz ama iNSALLAH :ddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…