Mesajlar duruyo silmeyi yapamadım doğrudur keyfim yerindeyse isim bile veriyorum ama nasıl oluyo kendim bile bilmiyorum karşımdaki ile mi alakalı benim o anki hissiyatımla mı alakalı bilmiyorum bazı insanlara enerjim tutmuyor hiç bakmak istemiyorumOk panpa sen hatırlıyor musun bana ben eğer o gün kimseye bakmadıysam enerjik yerindeyse o gün dojturutorum demiştin o gün bana çok şey bilmene ondan çok şaşırdım
Gireyim bir bakalım bu arada sen ondan çok soğuyacaksın öle bir his geldi içimeSevgili yok ki panpa eskisi var işte malum kişi emin misin onun düşüncelerine girmekte
Çok önemli bir kaynaktan öğrendiğim bir bilgiyi aktarmak istiyorum ben bir yazımda bir daha banlanırsam girmem daha bu siteye yazmıştım Bu yazım üzerine birileri benim yazılarımı takip edip şikayet edip banlam mam için uğraşıyormuş ben anlamadım kime ne kötülük yaptım neden insanlar benimle uğraşıyor anlamış değilim ama şunu belirtmek isterim tekrar bamlanırsam eğer sırf bu insanlara inat girmemezlik yapmayacağım
Ne garip ne kompleksli insanlar varmış biz burda sadece makarasına muhabbet sohbet arada fal arada dertleşiyoruz huvese canım sen söyle 1 2 ay öncesine göre daha iyi değilmisin her ne kadar kafamızı yeri gelip şişirsende mutlu değilmisin psikolojik olarak burda içini dökerek rahatlamıyormusun adam dönsün yada dönemsin phyta öyle değilmi naizen km lerlerimden uzakta bana gelen mesajları size bir okutsam ama özel diye okutamıyorum insanlar ne dualar ediyo abla çok sağol çok teşekkür ederim iyiki tanıdım seni neler neler ben burda psikolog değilim hiçbirimiz değiliz ama birbirimizin derdine çağre olmaya çalışırken bu insanların içindeki kötü niyeti anlamıyorum biz burda forumda yazı yazıyoruz diye kimse bize maaş bağlamadı gerçekten anlamıyorum ama böyle kıskanç insanlar var demek ki onlarda umarım içlerindeki fesatlıklardan bir an önce arınırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?