eski sevgiliye hain planlar

Benim kardeşim var bi tane Avusturya’da çalışıyo sürekli bu işten atılıyor 800 Euro işsizlik parası alıyo

insAllah
bu arada 3 vakit uc gun degilmis DDDDDDDD
arayan olmadi kzum :)))))
cok derinden silmis engellemisim adami DDDDDD ULASILAMIYORUM

Kendisi arıza biraz 19 tane işyerinden atılmıştı en son geçen sene DNA mızda ailece çalışmak yok

Çok pahalı diyo burası burda bir su 1 tl ise orada 1 Euro mış sebze meyve da pahalı diyo İstanbul’a gelince mutfaktan çıkmıyo kız

Gerci Avusturya alman politikasi gibi yonetildigi icin yardimlari fazla alip, az vergiden kurtariyorlardir onlar ,

Sürekli kız yemek yiyo sonra bize kızıyo neden sürekli yemek yapıyonuz diye aman kovulmasın da gelmesin bir süre

Sürekli kız yemek yiyo sonra bize kızıyo neden sürekli yemek yapıyonuz diye aman kovulmasın da gelmesin bir süre

Turkiye havasi, enerjisi, memleketin huzuru yediriyor inanki , dogru yani hak veririm kardesine..
iki ana ogun yenir buralarda mesela, ara ogun gecistirilir...Tr gidince uc ogun kalmiyor sofra yahu masadan DDDDDDD

ya Arkadaşa gittik kızda koymuş bisküvi çubuk çay bende gevezeyim konuşmaktan tabağımı yiyemedim bir baktım kendi tabağını yemiş benim tabağa kilitlenmiş hiç gözünü kırpmadan benim tabağı dikizliyor dedim hadi vereyim

Aaaa ne kabalik ..

Ooo o ne ki ben hizmetçi kesinlikle olduğu yerden kalkmaz aynı odayı kullanıyoruz üstündeki pijamayı sıyırır orda bırakır bende inat yaptım bakalım o temizlemiyor bende temizlemeyecem diye oda sarı bezler vardır ya toz bezi bezi her sürdüğüm yer siyah tı şaka gibi temizliğine değilde herkesle hep kavga ediyor sonra da pişman oluyor arkadaşlarım gelse beni kıskanıyor bir yere gitsek eli cebine girmiyor neden minibüse bindik diye kızıyo her yere taksiyle gitmek istiyor ne yapsan suç oluyo evden dışarı çıkartmasan gözünün içine bakıyor küssen surat asıyo annemden çıkarıyor hıncını

Avrupa yi gormek icin katlanmaya degmez mi dersin
Gerci senden pek duymadim merak edip etmedigini ama.

benim halam Almanya’da amcam Fransa da dayımlar Avustralya’da hepsi kafayı sıyırmışlar zamanında hepsi davet etti ama ben yazcı yım Deniz olsun güneş olsun tarihi yerler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…