eski sevgiliye hain planlar

benim halam Almanya’da amcam Fransa da dayımlar Avustralya’da hepsi kafayı sıyırmışlar zamanında hepsi davet etti ama ben yazcı yım Deniz olsun güneş olsun tarihi yerler olsun

normaliyle karsilasirsan al yanina bagla DDDDD okadarlik burasi

Allah'im su hayirli mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine, tum bekarlara HAYIRLI, VICDANLI, NAMUSLU, ZENGINNNN AZICIKDA YAKISIKLI ESLER NASIP ET YARABBBIMMMMM DD

Sarıgerme de bir oteldeyiz İngiliz mütehait lerle tanıştık arkadaşımla bu arada bende İngilizce yok adamlar da tek kelime Türkçe Yok baya arkadaş olduk ben bunlarla Türkçe ingixlizcr muhabbet ediyorum görsen dersin bu kız anadili gibi İngilizce konuşuyor arada bir arkadaş tercüme yapıyo adam bana diyo ki gel gidelim İngiltere’ye ben İngiltere’de çok büyük bir evde yaşıyorum ben sana bakayım hayatım boyunca sen sadece bana gül diyo adamda taştı yanlız aaahhhj ahhhh ne varsa gençlikte var

Evet desen goturecekti demek buralarin elitini kacirmissin kuzuuuuuuuDDDDDDD

Omur boyu vucud diliyle konusurdunuz her isini yapardi o senin kiz D

Offf şimdi makyajımı çıkarıp dişlerimi fırçalaykp pijamalarımı giymem lazım ama üşeniyorum keşke maria adında bir hizmetçim olsa

Ya bugün beşiktaştaydım sağıma bakıyorum yakışıklı soluma bakıyorum yakışıklı ne bu anlamdım acaba yeni nesil mi yakışıklı yoksa NURİ ALÇO sendromum yüzünden mi anlamadım

Ya bugün beşiktaştaydım sağıma bakıyorum yakışıklı soluma bakıyorum yakışıklı ne bu anlamdım acaba yeni nesil mi yakışıklı yoksa NURİ ALÇO sendromum yüzünden mi anlamadım

Yeni nesil felaket :) bakimli, kiyafetler , parfumler... caki gibiler ya :))))
klasik Turk erkegi, cizgili pijamayla piknik yapan,gobegini kasiyanlar modasi kalkti artik yavru...
Nuri Alcoda cokkkkkkkkk OUT artik DDDD

Alışkınım bebeğim Şarköye bile gitmiştim fal için sabahın köründe bilmediğim bir yer bilmediğim bir köye
Ahahaha aynı ben

Ben de atlayıp trene günü birlik şehir değiştirmiştim. Sonra en son ticari kaygısız bakılan falların doğruluk oranının yüzde 80 olduğunu keşfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…