benim halam Almanya’da amcam Fransa da dayımlar Avustralya’da hepsi kafayı sıyırmışlar zamanında hepsi davet etti ama ben yazcı yım Deniz olsun güneş olsun tarihi yerler olsun
AminnnnAllah'im su hayirli mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine, tum bekarlara HAYIRLI, VICDANLI, NAMUSLU, ZENGINNNN AZICIKDA YAKISIKLI ESLER NASIP ET YARABBBIMMMMMDD
Offf şimdi makyajımı çıkarıp dişlerimi fırçalaykp pijamalarımı giymem lazım ama üşeniyorum keşke maria adında bir hizmetçim olsa
Ya beni çok beğendi çok sıcak insanlar offff ya şu Nuri alço sendrom undan çıkmam lazım bu aralar hergün birine aşık oluyorumOmur boyu vucud diliyle konusurdunuzher isini yapardi o senin kiz D
Ya bugün beşiktaştaydım sağıma bakıyorum yakışıklı soluma bakıyorum yakışıklı ne bu anlamdım acaba yeni nesil mi yakışıklı yoksa NURİ ALÇO sendromum yüzünden mi anlamadım
Ya benimde yapasım geldi de hep 90 lılar 86 lılar kaynıyor du ahh ahhh
Var da onla görüşemiyoruz ki sürekli görüntülü konuşuyoruz var sayma onuSende zaten yokmuydu kuzummmm
birak da azicik olmayanlar yapsin
Ahahaha aynı benAlışkınım bebeğim Şarköye bile gitmiştim fal için sabahın köründe bilmediğim bir yer bilmediğim bir köye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?