eski sevgiliye hain planlar

Ben elle tutulur gerçek bir sevgili istiyorum

Ben gerçek bir insan istiyorum insanlıgını teyit edeyim erkek adam mı ona sonra bakarız.. kızz akrep ne güldüm dünkü muhabbet leriniz guzelmiş bende hemen aşık olsam kızzz keşke Beşiktaşa da çokgiderim aslında kuzeye 8kere gittin hey gidi
ben insn olmayan adamla niye barıştım ya. kafam bi milyon benmde acil bulm lazım ama gerçeğinden olsun kuzu

offf sabahın köründe çalışıyoruz uykusuzum geceleri acaba yazssmmı diye düşünüyorum pert kalkıyorum burda bi. giriyorum kimse yoı eve gidiyom uykusuz ve düşünceler yarım kalmış işlerlr patt yataga offff siz. gene de yazın kızlar sabah iş. arası okumak zevkli. oluyorrr
Bakalım ilk öncr kim sevgili. yapacak
ben olursam şaşmayın

Barıştınmı sen yine :) dün baya kaynatmışlar muhabbet iyiymiş.

Kızlar bugün hacemat günüm hahahahahah hacemat yaptırmaya gidiyorum

Ooo süper rahatlarsın valla her derde deva .Sünnet olarak Salı günleri aç karna oluyor diye biliyorum ben. Bide aç karna deva tok karna yapılırsa dert olur derler. Açsındır umarım.

Tühhh napsam kısır mı yapsam bilemedim canım sıkılıyor hergün misafir geliyo diye şikayet ediyordum gelmeyince de canım sıkılıyo

Tühhh napsam kısır mı yapsam bilemedim canım sıkılıyor hergün misafir geliyo diye şikayet ediyordum gelmeyince de canım sıkılıyo

:)) iyi olur du kısır aslında. benim kv geldi bugün. Onu göndereyim misafirliğe oraya canın sıkılmasın.

Canım bugün arkadaşı çaya çağırdım bizim teras çatı kat var oturduk çay çekirdek dedikodu yaptık ama nedense bugün içimde bir sıkımtı var çözemiyorum Allah hayır etsin inşallah kötü birşey olmaz keyfimin iyi olması lazım ama keyifsizimim

Olur öyle bazen insanının gunu gününe uymaz hayra çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…